• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar :21:

Eylül ayı altın birikimim 0:KK61:

Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Toplam nakit 450 :21: buna da şükür

Ekim ayında altın hesabı açtırmayı planlıyorum. Taşındığım yerde fiziki altın almam mümkün değil. Ata altın 970 iken burda 1030 liraydı :KK57:
Bak yine aynı mesajı atmış sıfır birikimi olan üyemiz :KK70:

Merhaba hanımlar :21:

Eylül ayı altın birikimim 0:KK61:

Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Toplam nakit 450 :21: buna da şükür

Ekim ayında altın hesabı açtırmayı planlıyorum. Taşındığım yerde fiziki altın almam mümkün değil. Ata altın 970 iken burda 1030 liraydı :KK57:
Altın öyle farkediyor mu ya çok ilginç her yerde aynı olmaz mı

Selam bayanlar
Bugün ilk defa kendim aşure yaptım içine iki bardak süt koydum rengi daha beyaz oldu.

eline sağlık ccanım. allah bereket versin. aşure gerçekten bereketi artırıyor. ben de yaparım her sene. süt biz de katıyoruz. çok büyük tencerede yapıyorum ben apartmanımız büyük olunca. 1 lt katıyorum. bakalım bu sene 3 çocukla nasıl olacak.

eline sağlık ccanım. allah bereket versin. aşure gerçekten bereketi artırıyor. ben de yaparım her sene. süt biz de katıyoruz. çok büyük tencerede yapıyorum ben apartmanımız büyük olunca. 1 lt katıyorum. bakalım bu sene 3 çocukla nasıl olacak.
Allah razı olsun canım. Bu ilk (deneme) yaptığım için apartmana dağıtmadım kv'ye ve iki kardeşime vereceğim onlar beğenirse (noterlik yaptıracağım) daha sonra yine yaparım inşallah o zaman dağıtırım.
Seninkinide allah kabul etsin. Allah kolaylık versin inşallah canım. Allah yardımcın olsun.

Herkese merhaba çok sık yazamıyorum affola Bu ay birikim bı kenara ay sonunu zor getircez sanırım:) şu borçlar bitse de rahatlasak:)

Kızlar benim bir bileziğim bir kunyem vardı. Yerinde yok.. İnşallah başka yerdedir yerini unutmuşumdur. Çok moralim bozuldu ya :(

Allah razı olsun canım. Bu ilk (deneme) yaptığım için apartmana dağıtmadım kv'ye ve iki kardeşime vereceğim onlar beğenirse (noterlik yaptıracağım) daha sonra yine yaparım inşallah o zaman dağıtırım.
Seninkinide allah kabul etsin. Allah kolaylık versin inşallah canım. Allah yardımcın olsun.
Anladım canım olmuştur o. Eline sağlık. Teşekkür ederim duaların için. Sen diyetteydin ne alemdesin.

Kızlar ben internetten orgu bilezik gordum iscilik siz kullanışlı kafayı taktimn para tamam olunca bilezik alacağım 25gramlik zamanla bir kaç tNe daha alırım inşallah acaba kullwnirmyim yoksa köşede kalır mı diye dusundum sadece

Back
X