• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben internetten orgu bilezik gordum iscilik siz kullanışlı kafayı taktimn para tamam olunca bilezik alacağım 25gramlik zamanla bir kaç tNe daha alırım inşallah acaba kullwnirmyim yoksa köşede kalır mı diye dusundum sadece
Bunu biz bilemeyiz canım :işsiz:yatırımlık alacaksan ata al

Valla hiç fikrim yok. Yatak odasının altını üstüne getirdim yok. Eşim gelsin bakalım belki arka tarafa gitti benim boyum yetişmedi. Yani hırsız girse alsa haberimizin olmayacağı bi yer değil. Orayı bulana kadar evi tarumar etmesi lazım. İnşallah çıkar bakalım.
çıkar inşallah bir yerden canım :KK51:

karamelli_turta karamelli_turta sağol canım. Ağzı iyileşti çok şükür. Ufak tefek yerler kaldı. Onlar da pek rahatsız etmiyor.

Şimdi de geniz eti problemi ile uğraşıyoruz. Ameliyat olma ihtimali var. Doktora gidip geliyoruz.

Bakalım ne diyecek.

Sen nasılsın?

Bu ay benim haneme koca bir sıfır ekle :(

Hiç birikim yok eylül ayında.

Ocağa kadar olan 3 bin liralık hedefimi de tutturacaktım, fakat eşim araba için kredi çekti.

Yani o da yalan oldu :)

Neyse arabada birikim sayılır. Satınca kâr ediliyor sonuçta :)

Eski aracımızı satınca yaklaşık 8-9 bin karda olacağız.

karamelli_turta karamelli_turta sağol canım. Ağzı iyileşti çok şükür. Ufak tefek yerler kaldı. Onlar da pek rahatsız etmiyor.

Şimdi de geniz eti problemi ile uğraşıyoruz. Ameliyat olma ihtimali var. Doktora gidip geliyoruz.

Bakalım ne diyecek.

Sen nasılsın?

Bu ay benim haneme koca bir sıfır ekle :KK43:

Hiç birikim yok eylül ayında.

Ocağa kadar olan 3 bin liralık hedefimi de tutturacaktım, fakat eşim araba için kredi çekti.

Yani o da yalan oldu :)

Neyse arabada birikim sayılır. Satınca kâr ediliyor sonuçta :)

Eski aracımızı satınca yaklaşık 8-9 bin karda olacağız.
İyi olmasına sevindim cnm
Bende iyiyim sagol cnm
Olsun araba da bir nevi birikim sayılır.. Ö

Ya canım ata almak tabi da mantıklı ama saklaması ayrı zor yanında taşıması ayrı zor çocuklarla. Kaç defa dışarda kaybettim diye aklım gitmişti en azından bilezik kolunda gezer

Eylül ayı listesi çok güzel bir fikir bunu önceki aylarda tablo olarak yapmıştık benim için buzmavileylak buzmavileylak hazırlamıştı ben sadece yüklemiştim, hazırcı ben :)))

Normal liste olarak yaparım.. Benim eylül biraz kesat geçti ne desem bilemedim çocuklarım bayram paraları ve kumbara harici birikim olmadı. Senin bu birikimin kumbaradakiler değil cnm dimi ayrı yani?
O zaman ;
Sevgili altın dostlarım 3aylık hedeflerimizin ilk ayı bitti, gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen in fikri çok güzel Haydi yazalım..
Eylül Ayı Birikimlerimiz

1. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen =450 tl
2.@mavi_patikli =700 tl
3. balbebekk balbebekk =1250
4. @durkan =150 tl

benım eylul ayı birikimim 3 çeyrek :)

Back
X