• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm :KK43:
Bir an önce iyileş inşallah...

Bebiş bereketiyle geliyor vadeliye olur, ata olur, çok hevesim var hem kullanmalık hem yatırımlık diyorsan bilezik olur ve tabi ata altın çok iyi olur...
Dolar, euro pek bilgim yok almıyorum ben.

vadeliye atayım ellemeyim diye düşündüm, yine kendime bilezik hedefi yapıp biriktiği bilezik alayım. onla bilezik alırsam hevesım kaçar biriktirmem diye korktm :) şu aralr taktım dusunce tarzım soyle, gecen yemege gıtcektık. dedım bosver gıtmeyelkım 100 tl harcıcaz, bırde alıncak bıseym vardı. dedım almayım evde vr nasılsa 200 etti, sankı gıtmısız harcamısım gıbı ceyrek aldım. 140 tl bıle olsa alcagın sey gıdığ gram alcam. elımde olunca ben harcıyorum nakıtı artık cozdum kendımı, edım sorna bır araya getırır bılezık yaparım. zarar al sat ama obur turlu bır ceyregım bıle olmcak daha da zarar

vadeliye atayım ellemeyim diye düşündüm, yine kendime bilezik hedefi yapıp biriktiği bilezik alayım. onla bilezik alırsam hevesım kaçar biriktirmem diye korktm :) şu aralr taktım dusunce tarzım soyle, gecen yemege gıtcektık. dedım bosver gıtmeyelkım 100 tl harcıcaz, bırde alıncak bıseym vardı. dedım almayım evde vr nasılsa 200 etti, sankı gıtmısız harcamısım gıbı ceyrek aldım. 140 tl bıle olsa alcagın sey gıdığ gram alcam. elımde olunca ben harcıyorum nakıtı artık cozdum kendımı, edım sorna bır araya getırır bılezık yaparım. zarar al sat ama obur turlu bır ceyregım bıle olmcak daha da zarar
Hevesim kaçar diyorsan ata al canım :KK51:

En önemli kısmı çözmüşsün sen cnm.
Kendini tanımışsın nerde neler yapabileceğini çözüp engel oluyorsun kendine. Çok sevindim böyle böyle oluyor birikim.

Çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm :KK43:
Bir an önce iyileş inşallah...

Bebiş bereketiyle geliyor vadeliye olur, ata olur, çok hevesim var hem kullanmalık hem yatırımlık diyorsan bilezik olur ve tabi ata altın çok iyi olur...
Dolar, euro pek bilgim yok almıyorum ben.
Sağol kuzum inşallah bikaç güne toparlanırım :dua::dua::dua:
cok gecmıs olsun canım nasılsın ıyımısınn
Saģol kuzum allah razı olsun :KK68: daha değilim canım bikaç güne daha ihtiyacım var :KK43:

En önemli kısmı çözmüşsün sen cnm.
Kendini tanımışsın nerde neler yapabileceğini çözüp engel oluyorsun kendine. Çok sevindim böyle böyle oluyor birikim.

aynen canım, işyetine bes kesilmişti 138 tl, yattı hesabıma, unuttum onu sımdı dırek gram alcam

Kızlar sakin ata alırken kulplu almayin bi ara yoktu kuyumcunun biri vermişti bana neyse sonra satmak gerekti gittiğim kuyumcu almak istemedi vs neden dedim bunların pek piyasası olmaz zor olur satmak almak bi daha tavsiye tercih etme demisti

Valla ben olsam öyle yaparım hevesim niye kaçsın ki biriktirdiğime de ata alırım çeyrek alırım gram alırım altın mı yok canım :KK9:

:D evde altınlarımı duznelıyorum bı kutuya koydum dtoparladım, annem dıyor kı 3 tane ceyregın vra 3 kolyen var nereye koycagını sasrdın bıde altının olsa napcan dıyo :DD::D:D:D

:KK70: evde altınlarımı duznelıyorum bı kutuya koydum dtoparladım, annem dıyor kı 3 tane ceyregın vra 3 kolyen var nereye koycagını sasrdın bıde altının olsa napcan dıyo :KK70:D::KK70::KK70::KK70:
Aaa
Öyle olurmu ben iki güne bi gidip seviyorum valla
Çok zevkli oluyo:KK48::halay:

Back
X