• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım aynı msjı iki kez göndermişim...

Bende öyleyim..
Hatta kartlara tarih ve kaçtan aldığıma bile bakıyorum..
Nasıl bir psiko manyak olduysam artık :KK53:
Görmemişin olmuş, bir rahat vermemiş :-)
Aynen öyle valla bende
Hevesim artıyor napıyım:eek:

Bende bir sorun olmalı kaptanım Anka Anka
Tartıyı da aynı altına baktığım gibi bakıyorum o_O

Aynen öyle valla bende
Hevesim artıyor napıyım:eek:

Bende bir sorun olmalı kaptanım Anka Anka
Tartıyı da aynı altına baktığım gibi bakıyorum o_O
Olur canım o da olur anne sütü veriyorsan Hele ki hala bebişe dert etme..
Onun da yollarını bulacağız fıstıkk
Diyetisyenimiz de var buyrun Efendim msf2407 msf2407 bize yardımcı olur mutlaka...

Kız sen yine onlara dalmışsın ben size daldım
Orucum ve ezana 20 dk var .
Yemek yapmadım :skandal:
Şu an çorba karıştırıyorum 10 dk kaldı :cool:

Ya keşke bende birikim yapabilsem ne güzel yapıyorsunuz ev kredisi ödüyoruz ve tek maaş işe de giremedim para suyunu çekiyor
Olsun canım Allah bereket versin artar inşallah ne güzel ev krediniz varmış demekki bir eviniz de var . O dA büyüüük bir birikim . Burda çoğu kişi onun için çabalıyor . Krediniz biterse yaparsınız inşallah Allah yardımcın olsun . Yine de bir gramda olsa tasarruf yapar arttırrım diyebiliyorsan aramıza bekleriz :KK5:

Olsun canım Allah bereket versin artar inşallah ne güzel ev krediniz varmış demekki bir eviniz de var . O dA büyüüük bir birikim . Burda çoğu kişi onun için çabalıyor . Krediniz biterse yaparsınız inşallah Allah yardımcın olsun . Yine de bir gramda olsa tasarruf yapar arttırrım diyebiliyorsan aramıza bekleriz :KK5:
Ya evet 3 ay oldu alalı herkese nasip olsun çok güzel bişey ama tek maaş olunca çok zor oluyormuş hiçbiryere kıpırdayamıyoruz bide bebek istiyoruz 2 yıllık evliyiz ben öncesin de birikim yapmak istiyorum ama ne mümkün bu ay bi çeyrek altın alabilirsem ne ala

Back
X