• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canlar..
Yeni bir ay yeni bir hafta...
Ekim hoşgeldi...
Umarım daha az masraflı devam ederiz..

Günaydın günaydın kızlarr
Ne zamandır giremiyordum binden fazla mesaj okudum :)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı, bereketli birikimler olsun hepimize
Yeni bir ay, yeni bir hafta hepimiz hayırla bereketle sağlıkla ve huzurla geçirelim
Günaydın Canım..
Bereket dolu bir ay olsun inşallah hepimize.. Uzak durma buradan ;)
Günaydın Hanımlar.
Günaydın Canım...

@anka_misali bulmanıza sevindim cnm.. Bu arada nasıl aklınıza geldi oraya koymak ve de bakmak :)

Günaydın günaydın kızlarr
Ne zamandır giremiyordum binden fazla mesaj okudum :)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı, bereketli birikimler olsun hepimize
Yeni bir ay, yeni bir hafta hepimiz hayırla bereketle sağlıkla ve huzurla geçirelim
Hoşgeldiniiiz o zamaaaan
Amin inşallah allahım hayırlar getirsin :KK52:
Okuduğunuza göre bilirsiniz ekim-kasım-aralık birikimi yapıyoruz hedefli.
Bir hedefiniz varsa isminizi 46.sıraya iliştirelim:KK16:

Kaç gündür keyfim yoktu canim hiç havamda degildim hiçbir şeyle ilgilenemedim :KK43: 3 hafta önce kadın hastalıklarına gitmiştim rahmime yumurtalıklarıma bakılmıştı o zamandan beri bi adet sancım vardı ilk konttrolden 1 hafta sonra adet olmuştum öncesinde ve sırasındakı ağrımı adete bağlamıştım ama ovulasyon dönemimde bile agrım vardı enfeksiyon kapmaktan kokrmuştum :KK17:korktuğum başıma geldi dün aynı dr a kontrole gittim kan idrar tahlili filan yaptırdım bakteri tespit edildi kontrol sırasında enfeksiyon kapmısım :cry:

Geçmiş olsun canım. Ağrılı oluyor enfeksiyon. Bir an önce iyileşirsin inşallah.

Sabahları aç karnına 1 su bardağı maydonoz suyu içebilirsin. Kaynatıp süzüp suyunu içeceksin.

karamelli_turta karamelli_turta gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen geçmişi pek takip edemedim adostlar :) mevzuu Zayıflamak mıydı acaba :)

Geçmiş olsun canım. Ağrılı oluyor enfeksiyon. Bir an önce iyileşirsin inşallah.

Sabahları aç karnına 1 su bardağı maydonoz suyu içebilirsin. Kaynatıp süzüp suyunu içeceksin.

karamelli_turta karamelli_turta gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen geçmişi pek takip edemedim adostlar :) mevzuu Zayıflamak mıydı acaba :)
Evet zayıf olmayan benim :KK47::olamaz:

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bugün 50 TL gün parası vermem gerekiyor.

Evde 1kg kadar dolmalık biber ve 2 kg kadarda patlıcan var.
Onları temizleyip derin dondurucuya atmayı düşünüyorum

Bu arada eylül ayı birikimini 10 kişi bildirmiş
Nerde diğer 36 altın kızçe :KK12:
Ben birikimi kumbarada yaptığım için aylık ne kadar kenara attım bilmiyorum:KK43:

Gebeliğe 86 yla başladım.85 le Doğuma gittim canım.hiç kilo almadım.
Bebeğim 10 buçuk aylık .

Şimdi kaç kilosun canım? emziren annelerden ilk 6 ayda 6-8 kilo gidiyor. Eğer düzenli beslenilirse tabi.

Eğer üstüne kilo aldıysan, bebeğin de aktif olarak emiyorsa, en yakın diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum :)

Bu arada devlet hastanelerinde de diyetisyen var. Çoğu kişi bunu bilmiyor, hep özel sanıyor.

Önce Dâhiliyeye gidip kan veriliyor, sonuç çıkınca da direkt diyetisyene.

Şimdi kaç kilosun canım? emziren annelerden ilk 6 ayda 6-8 kilo gidiyor. Eğer düzenli beslenilirse tabi.

Eğer üstüne kilo aldıysan, bebeğin de aktif olarak emiyorsa, en yakın diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum :)

Bu arada devlet hastanelerinde de diyetisyen var. Çoğu kişi bunu bilmiyor, hep özel sanıyor.

Önce Dâhiliyeye gidip kan veriliyor, sonuç çıkınca da direkt diyetisyene.
Doğumdan çıktığım da 78 kiloydum ama 3 ay içinde tekrar 86 oldum canım halada öyleyim .
Aslında nasıl yemem gerektiğini biliyorum ama bazen doyum hissimi kaybediyorum ani açlıklarım oluyo ve sonucu böyle . En kısa sürede bi kan vermeyi düşünüyorum inşallah .

Doğumdan çıktığım da 78 kiloydum ama 3 ay içinde tekrar 86 oldum canım halada öyleyim .
Aslında nasıl yemem gerektiğini biliyorum ama bazen doyum hissimi kaybediyorum ani açlıklarım oluyo ve sonucu böyle . En kısa sürede bi kan vermeyi düşünüyorum inşallah .

Canım aslına bakarsan herkes ne yemesi gerektiğini biliyor :) ama işte bilmek yetmiyor :)

Söylediğin şeyler reaktif hipoglisemi olma ihtimalini de güçlendiriyor. Yani kan verdiğinde sadece açlık kan şekeri değil ayni zamanda tokluk kan şekeri ve insülin direncine de baktır.

Kilo alman iyi olmamış. Dikkat etmemişsin. Kızdım sana.

Emzirdiğin için sürekli açlık hissetmen de normal ama dengeli Beslenmemişsin canım.

Öncelikle şeker ve şekerli gıdaların tamamını hayatından çıkarman gerekiyor. Biliyorsun.

Ekmeği günde 3 ince dilimden fazla tüketme. Ve günde 3 su bardağı kadar yoğurt tüket.

Canım aslına bakarsan herkes ne yemesi gerektiğini biliyor :) ama işte bilmek yetmiyor :)

Söylediğin şeyler reaktif hipoglisemi olma ihtimalini de güçlendiriyor. Yani kan verdiğinde sadece açlık kan şekeri değil ayni zamanda tokluk kan şekeri ve insülin direncine de baktır.

Kilo alman iyi olmamış. Dikkat etmemişsin. Kızdım sana.

Emzirdiğin için sürekli açlık hissetmen de normal ama dengeli Beslenmemişsin canım.

Öncelikle şeker ve şekerli gıdaların tamamını hayatından çıkarman gerekiyor. Biliyorsun.

Ekmeği günde 3 ince dilimden fazla tüketme. Ve günde 3 su bardağı kadar yoğurt tüket.
Aynen öyle en büyük zaafımda içimden gelen ani tatlı yeme isteğiyle dondurmalar , çikolatalar, baklava,hamur işi , ekmeğin dibine vurmak.

Bende kendime kızıyorum.
Ama İnan elim de olmayan bi istekle ve hızla yiyorum çoğu zaman.
Ne olduğunu bende anlamıyorum.
4 gündür anka_misalinin desteğiyle diyete başladım inşallah başarmayı düşünüyorum. Ocak ayı 3000 ₺ lik birikimin yanında 10 kilo verdim kızlar da demek istiyorum. Artık istesem de bişi yiyemem sanırım sizlere de anlattım tam oldu herkes benden kilo vermemi bekliyor artık :KK49:

Son düzenleme:
Aynen öyle en büyük zaafımda içimden gelen ani tatlı yeme isteğiyle dondurmalar , çikolatalar, baklava,hamur işi , ekmeğin dibine vurmak.

Bende kendime kızıyorum.
Ama İnan elim de olmayan bi istekle ve hızla yiyorum çoğu zaman.
Ne olduğunu bende anlamıyorum.
4 gündür anka_misalinin desteğiyle diyete başladım inşallah başarmayı düşünüyorum. Ocak ayı 3000 ₺ lik birikimin yanında 10 kilo verdim kızlar da demek istiyorum. Artık istesem de bişi yiyemem sanırım sizlere de anlattım tam oldu herkes benden kilo vermemi bekliyor attık
Senin hedefin yanına iliştireyimmi 3.000 tl + 10 kilo vermek :p

Back
X