• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım biraz fazla olabilir belki içinde et yok mesela. Ama ilk bu ay mutfak bütçeni yaptıysan ve herkesin farklı olduğunu düşünerek fazla demedim.
Bu şekilde takip ederek daha da düşecektir eminim..
ewet et yok, 150 tl civarı her ay alıyorumdur.
bu ay daha dikkatli davranacağım ve her aldığım fişi saklamayı düşünüyorum.
büyük şeyler olmadığı için bana fazla geldi açıkçası ondan size sordum
bu ay eksiklerim de çok
amacım mutfakta sabit bir rakam belirleyip her ay o ortalama üzerinden devam etmek.
önümüz kış dondurucu dolu, etimde var onun için rakamın daha da düşmesini hedefliyorum ki biraz daha para kalsın bana

İyi akşamlar,
Akşam 990 liradan 1 tane ata aldım. Bankamatikten 1000 lira çekmiştim. Artan 10 lirayı kumbaraya attım.
1,5 kg kıyma, 1,5 kilo kuşbaşı ve 1 kangal sucuk aldım. 133 lira ödedim.
5 kg'lık çubuk turşusu aldım. 25 lira da ın ödedim.
Hayırlı olsun altınların devamı gelir inşallah. Aldıklarınızı afiyetle yemek nasip olsun.

Kızlar neler yapıyorsunuz çok sessiz siniz, niye böyle oldu ki?
Pazt yorucu geçti abla benim için mayıştım öyle :KK43: sen neler yapıyosun nasıl geçti günün :KK52:
İyi akşamlar,
Akşam 990 liradan 1 tane ata aldım. Bankamatikten 1000 lira çekmiştim. Artan 10 lirayı kumbaraya attım.
Bereketli olsun canım hem altınların hem yiyceklerin :KK52:

İyi akşamlar kızlar.. Kaç gündür pek bişey almıyordum ev kurudu resmen. Markete gittim lahana domates maydano bulgur çay sut vb. Şeyler aldım 90 TL tuttu. Daha bir sürü eksik var. Hayat ne kadar pahalı.

Altının hayırlı olsun , aldıklarını afiyetle yiyin tatlım
İyi akşamlar,

Pazt yorucu geçti abla benim için mayıştım öyle :KK43: sen neler yapıyosun nasıl geçti günün :KK52:

Bereketli olsun canım hem altınların hem yiyceklerin :KK52:
Allah kolaylıklar versin canım. Rahatsızlığın nasıl oldu.
Ben bugün kuran kursuna başladım, yıllar sonra yeniden öğrenci olmak değişik bir duyguymuş, heyecan, merak, öğrenme bütün duyguları yaşadım. Her yaştan kursiyer var.

Allah kolaylıklar versin canım. Rahatsızlığın nasıl oldu.
Ben bugün kuran kursuna başladım, yıllar sonra yeniden öğrenci olmak değişik bir duyguymuş, heyecan, merak, öğrenme bütün duyguları yaşadım. Her yaştan kursiyer var.
Ayy maşallah :KK68: ..valla ne güzel Allahım zihin açıklığı versin o zaman

Back
X