• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beth18 Beth18 çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. Öyle düşün, inan rabbim senin için hayırlısı bu olmasaydı yaşatmazdı. İnsan üzülüyor tabii ki.
İnşallah senin için hayırlı bir zamanda bebeklerini kucağına da alırsın. Sevgiler...

Selamlar
Sabah 07:00 de kalktım. Kahvaltı hazırladım, kızımı giydirdim. Hep beraber kahvaltı yaptık. Eşim kızımı okula bıraktı, oradan belediyeye gidip emlak beyanı yapacak. Bu yıl vergiden muafmışız. Seneye gelsin bi de ev vergisi:işsiz:
Ben işyerinden bir arkadaşın arabası ile geldim işe. İşe gelip giderken kendi arabamızı kullandığım için eşime araba lazım olunca sıkıntı yaşıyoruz. Bir araba daha mı alsak diye konuşurken Mtv zammı açıklandı. Şimdilik vazgeçtik.
İşyerinde de sabahtan beri koşturup duruyorum. Yeni oturabildim.
Ay sonuna kadar 400 lira para kaldı. Kızımın kışlık ihtiyaçlarını aldım. Aylık market, et ve yumurta işleri tamam. Dolayısıyla kalan para ile biten kahvaltılık ve sebze- meyve alışverişi yaparım.

sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...

canım biliyorum hiç kolay değil ama, benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, hem de hiç bir sorun yokken, çok üzülmüştüm, ama şimdi elhamdülillah üç evladım var...

inan geçecek... evet iz bırakacak, ama geçecek....

Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda gönlünüze göre versin.....

Beth18 Beth18 üzme kendini, gençsin sağlıklısın, gene olur.

Beth18 Beth18 çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. Öyle düşün, inan rabbim senin için hayırlısı bu olmasaydı yaşatmazdı. İnsan üzülüyor tabii ki.
İnşallah senin için hayırlı bir zamanda bebeklerini kucağına da alırsın. Sevgiler...

Beth18 Beth18 çok üzüldüm canım. İnşallah Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım.
Allah sizlerden razi olsun. Gozlerimi doldurdunuz. Ama mutluluktan... cok zor bi surec. Elimden gelen bir sey yok. Bekleyip gorecegiz sadece.sabir sabir...

canım biliyorum hiç kolay değil ama, benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, hem de hiç bir sorun yokken, çok üzülmüştüm, ama şimdi elhamdülillah üç evladım var...

inan geçecek... evet iz bırakacak, ama geçecek....

Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda gönlünüze göre versin.....
meyracim seni de eklemistim ama almamis sabirim sagol arkadasim...

elecda elecda canım merhaba, sen çocuk gelişimiyle ilgili bir sürü kitap tavsiye etmiştin, ben de inceledim ama bazıları tedarik edilemiyor ve üzüldüm, tekrar satışa çıkar umarım,özellikle anne baba ve çocuk arasında'yı okumak istemiştim.
D&R dan almıştım ben. Şimdi sen söyleyince baktım. Tükenmiş gözüküyor. Faydalı bir kitap gerçekten. Umarım kısa zamanda gelir.

Kizlar benim eylul ayinda hic birikimim yok hatta isin icinden nasil cikacaz onu dusunmeye basladik
180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
400 kornes evin eksikleri
100 hali yikama
Evin kombisi takilmamis kombi en az 4000 tutar dediler
Eve yeni tasindigimiz icin dogalgaz daha yok disaridanda cok yemek yedik
Beklenmeyen bir cok masraf oldu
Eylul boyle gecsin diger aya ceyrek yapabilirim insallah
hat cekilmemiştir daha evin içine... sadece kombi takılacaksa 2000 filan.. abim doğalgaz işinde oradan biliyorum. :\

Günaydın kızlar. Azcık buraya girmeyince ipin ucu kaçıyor. :KK43:
kesinlikle öyle sırf burada öğrendiklerime, okuduklarıma ihanet etmeyeyim, siz birikim dostlarım altın kızlara hedef verdim diye daha çok dikkat ediyorum
öğlen yemek arası dışarı çıktım biraz mağaza gezdim yazlıklarda çok indirim var
ama tabi ben hiçbirşey almadan döndüm
eylül birikimi diye bildirdiğim altını henüz almamıştım, kumbaradan borç aldığımı dün maaşı alınca yerine koycaktım. para hesabıma geç geçince hesap kitap işleri bugüne kaldı.
hemen dönünce dedim birikim rakamını ayır sonra yap bütçeni
gün paramı da aldım bugün. çok şükür bir bankanın kredi ve kredi kartını faiz indirimi ile kapattım.
4,63 gr altın aldım. 676,91 TL verdim.
ay içinde de 0,27 gram almıştım. bu ay toplam 4,9 gram altın aldım karamelli_turta karamelli_turta eylül birikimimi güncellemeni rica edeceğim:halay:

Back
X