• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıca üniversite öğrencisi olan iki tanıdığımıza da 100 er lira burs vermek istiyorum, becerebilir miyim altından kalkabilir miyim bilmiyorum, düzenli vermek istiyorum çünkü

Bence de yapabilirsiniz. Çok sevindim bunu düşünmenize.

Ben de burslu okuduğum için çok iyi anlıyorum öğrencileri. Ve bu bir zincir biliyor musunuz? Bana burs gönderen abla da burslu okumuş. O benı okuttu. Ben de mezun olduğumdan beri neredeyse 17 yıldır her ay 4 öğrenciye gönderiyorum. Hiç aksattığımı bilmem. (yazın 3 ay vermiyorum) Gönderdiklerimden kaç kişi mezun olunca, kaç çocuğa daha ilaç oldu...
Ayda 125 lira gönderiyorum ben. Belki az ama onlara çok gelir...

Çok yazdım ama niyetlenmişken yapın bence. Rabbim bereketini de verecek emin olun.

Öğrencilik zamanlarım geliyor da aklıma, küçücük meblağlar bile nasıl iyi gelirdi.
Böyle yüksek gönüllü insanlara bayılıyorum.
Kocaman tebrikler , Allah hepimize nasip etsin böyle iyilikler yapabilmeyi.

Yapabilirsin tabi. Benim 3 tane çocuğum vardı. 2 si ilkokul biri üniversite öğrencisi. İlkokuldakiler mezun oldu. Üniversite öğrencisi devam ediyor. Maaşı alınca ilk onun parasını gönderiyorum. Aylık rutin ödemeye bağlarsan altından kalkarsın tabi.

Bence de yapabilirsiniz. Çok sevindim bunu düşünmenize.

Ben de burslu okuduğum için çok iyi anlıyorum öğrencileri. Ve bu bir zincir biliyor musunuz? Bana burs gönderen abla da burslu okumuş. O benı okuttu. Ben de mezun olduğumdan beri neredeyse 17 yıldır her ay 4 öğrenciye gönderiyorum. Hiç aksattığımı bilmem. (yazın 3 ay vermiyorum) Gönderdiklerimden kaç kişi mezun olunca, kaç çocuğa daha ilaç oldu...
Ayda 125 lira gönderiyorum ben. Belki az ama onlara çok gelir...

Çok yazdım ama niyetlenmişken yapın bence. Rabbim bereketini de verecek emin olun.

Kızlar beni çok motive ettiniz.
Her ayın 15 inde 100 er liradan 200 lira hemen yollayayım.

Merhabalar kizlar
Yazamiyorum uzun zamandir
Okuyamadim da insallah hepiniz iyisinizdir.
Dun birikim adina 2 tam altin aldim
Ikisi 1950 tl tuttu
Birde bankaya talimat verdim her ayin 15inde 2gr altin alsin diye
20 gramim vardi
Yavas yavas artar ben hic farketmeden
Opuyorum herkesi :KK15:

Ay maşallah. Keşke ben de öyle yapsam ama maaşım olduğu gibi gidiyor.

Kizlar bizim sitenin kadinlari dun 1. Kattaki komsumda toplandilar benide cagirdilar.bnde tanismak icin gittim guzel ortamlari var 2 haftaya 1 toplanip gun yapiyorlarmis.15 kisi falan var 100 tl topluyorlarmis bana mantikli geldi ama esimde bosver ugrasma diyor
Sizce ne yapmaliyim gune katilan var mi yorum bekliyorum
Merhaba Canım
Gün yapmak iyi oluyor ekstra maaş gibi geliyor ben böyle günle 4 ata altın aldım. Iki kez aldım biri 2.000 idi, diğeri 2.100 altın almasaydım giderdi.
selam kızlar :KK76: bayadır uğrayamadım başka topiklerde geziyodum :dondurma: bilezik alınca bendeki birikim durdu bi dahaki ayı bekliyorum :KK48:bu ay arabaya masraf yaptık baya 980 tl lastik ve kışlık bakımları yapıldı ben şok :KK17: resmen para kalmadı ayın 25ine kadar 240 tl gibi bi paramız kaldı. cüzdanımda 50 tl var 2 haftaya yakın benle gidip geliyor :KK70: harcamama rekoru kırıyorum kredi kartındada 90 tlmiz var inşallah harcamayız. dün kadın hastalıkları adet düzensizliği ve bebiş için macun aldım bugün gelecek inşallah sonuç alırım. Haftaya persembe hsg cektiricem insallah sknti yoktur. Sizler nasilsiniz?
Selam Canımnm..
Ay başında birikim yapmışsın en güzeli o zaten bende hep öyle yapıyorum. Arada buraya da gel ;))
Inşallah aldıklarının faydasini görürsün...
Merhabalar kizlar
Yazamiyorum uzun zamandir
Okuyamadim da insallah hepiniz iyisinizdir.
Dun birikim adina 2 tam altin aldim
Ikisi 1950 tl tuttu
Birde bankaya talimat verdim her ayin 15inde 2gr altin alsin diye
20 gramim vardi
Yavas yavas artar ben hic farketmeden
Opuyorum herkesi :KK15:
Hoşgeldin Beth18 Beth18
Altınların hayırlı olsun..
Banka talimatın da iyi olmuş.
Ata değil dimi, tam altın aldın yani

Merhaba Canım
Gün yapmak iyi oluyor ekstra maaş gibi geliyor ben böyle günle 4 ata altın aldım. Iki kez aldım biri 2.000 idi, diğeri 2.100 altın almasaydım giderdi.

Selam Canımnm..
Ay başında birikim yapmışsın en güzeli o zaten bende hep öyle yapıyorum. Arada buraya da gel :KK66:)
Inşallah aldıklarının faydasini görürsün...

Hoşgeldin Beth18 Beth18
Altınların hayırlı olsun..
Banka talimatın da iyi olmuş.
Ata değil dimi, tam altın aldın yani
hosbulduk canim. Sagol hepimizinki hayirli olsjn jnsallah. Evet 2 3 kuyuncuya sordum hangi altin birikim icin iyi diye tam altin dediler bende ondan aldim

Kizlar bizim sitenin kadinlari dun 1. Kattaki komsumda toplandilar benide cagirdilar.bnde tanismak icin gittim guzel ortamlari var 2 haftaya 1 toplanip gun yapiyorlarmis.15 kisi falan var 100 tl topluyorlarmis bana mantikli geldi ama esimde bosver ugrasma diyor
Sizce ne yapmaliyim gune katilan var mi yorum bekliyorum
Bende birikim yapmak için girdim biz 5 kişiyiz az kişi olduk 15 günde bir 75 tl topluyoruz.
Oğlumun yaşıtları çocukları olduğu için çok iyi oldu biraz içine kapanık güzel oynuyor eğleniyor.birikim içinde güzel altın alacaktık birikenle ama bu durumda altın alınır mı onu bilmiyorum
Önden de konuştuk öyle çeşit çeşit yemeğe yapılmayacak bir tatlı bir tuzlu olacak maksat hem çocuklat kaynaşsın hem de biraz birikim olsun.

Kızlar altın alacaktım kafam çok karışık alsam mı yoksa nakit mi tutsam bilemiyorum

Bende birikim yapmak için girdim biz 5 kişiyiz az kişi olduk 15 günde bir 75 tl topluyoruz.
Oğlumun yaşıtları çocukları olduğu için çok iyi oldu biraz içine kapanık güzel oynuyor eğleniyor.birikim içinde güzel altın alacaktık birikenle ama bu durumda altın alınır mı onu bilmiyorum
Önden de konuştuk öyle çeşit çeşit yemeğe yapılmayacak bir tatlı bir tuzlu olacak maksat hem çocuklat kaynaşsın hem de biraz birikim olsun.

Kızlar altın alacaktım kafam çok karışık alsam mı yoksa nakit mi tutsam bilemiyorum
Günlere katılmayı ben çok sevdim.
Ben gün paraları ile altın aldım.
Geçen sene referandum zamanı atayı 1040 tan bile aldığım oldu. Ama ben yakın yıllarda bozdurmayı düşünmüyorum.
Amaç altın biriktirmek.

Hanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.

Hanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun canım ne mezunu Sun

Günlere katılmayı ben çok sevdim.
Ben gün paraları ile altın aldım.
Geçen sene referandum zamanı atayı 1040 tan bile aldığım oldu. Ama ben yakın yıllarda bozdurmayı düşünmüyorum.
Amaç altın biriktirmek.
Canım bizde 1 yıl kadar bozmayız.
Evin kredisini kapatıcaz kısmetse
Nakit harcanır korkusuyla altın alıyorum.
Birde altın alıcam diye heves ediyorum paramı çar çur etmemeye çabalıyorum. Hedefi 2 gram yerin 250 300 birikim diye değiştircem bu gidişle.şuan 11.5 gram oldu
Nakitlede 2 gram alabilirim ama kasım sonu günde bende o parayıda altın hesabına aktarırım diyordum. O vakte kadar beklicem.

Back
X