• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.
Hayırlı olsun. Genel merkez büro işimi yoksa market mi.
Tarih için kolejlere başvurabilirsin.

Aynen cok ariyolar muhasebeci filan.. bi arastirayim aklimda olsun

Aynen canım birde şu var bir müşavirn yanına gidip ücretsiz çalış sırf öğrenmek için bir sene yada 500 liraya felan ondan önce sertifika ni al çok iyi kavransan eğer senin için çok iyi olur

Hanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.
tebrik ederim, hayırlı olsun
muhasebe için naçizane fikrim eğer bu mesleği gerçekten sevmiyorsan hiç kendini yorma derim sana bir mali müşavir olarak, ilerleyen yıllarda çok zorlanır pişmanlık duyarsın. ewet heryerde muhasebeci aranıyor ama her iş bulamayan muhasebeci olmaya kalktığı için ücret ve çalışma şartları pek iyi değil malesef. ama gönül verip yapacaksan kesinlikle başla ve ilerle

Aynısını düşünüyorum.muhasebe mezunuyum. Hiç sevmiyorum hiç kendi işimi yapmadım zaten. Bir ara müşavir olayım dedim yok içimden gelmiyor o kadar para dökücem işimi sevmicem. Bambaşka bir meslekle yola devam ettim.
Herkes muhadebeci.boşuna okudum

tebrik ederim, hayırlı olsun
muhasebe için naçizane fikrim eğer bu mesleği gerçekten sevmiyorsan hiç kendini yorma derim sana bir mali müşavir olarak, ilerleyen yıllarda çok zorlanır pişmanlık duyarsın. ewet heryerde muhasebeci aranıyor ama her iş bulamayan muhasebeci olmaya kalktığı için ücret ve çalışma şartları pek iyi değil malesef. ama gönül verip yapacaksan kesinlikle başla ve ilerle

Bn esimde müşavir işini severek yapmak gerçekten önemli yoksa hiç bir şeyin ustesinden gelmiyor insan

Hayırlı olsun pınarr...

Aynısını düşünüyorum.muhasebe mezunuyum. Hiç sevmiyorum hiç kendi işimi yapmadım zaten. Bir ara müşavir olayım dedim yok içimden gelmiyor o kadar para dökücem işimi sevmicem. Bambaşka bir meslekle yola devam ettim.

Bn esimde müşavir işini severek yapmak gerçekten önemli yoksa hiç bir şeyin ustesinden gelmiyor insan
temel nokta sevmek. hangi işi yaparsak yapalım sevmeden olmuyor.
ilk mezuniyet yıllarında, paraya ihtiyaç duyulan zamanlarda belki göze görünmüyor ama bir zaman sonra insan durup düşününce kafasında soru işaretleri olursa en önemlisi mutlu olmadığına karar verirse o zaman kötü
ben, yeni mezun olacak ya da mesleğe gelecek arkadaşlara hep diyorum anlık bir kararla değil, ince düşünerek karar verin. her meslekte durum aynı
sorunca herkes her işi yapıyor zaten önemli olan severek yapmak çünkü fark ve kalite orada ortaya çıkıyor.

Evet bazi meslekler oyle oluyo.. buyuk bi hayalle okuyosun sonra isi sevmiyosun ya da herkes o ise yonrlmis

bugün öğlen eşimle outlet avmye gittik
ona mont 3 kazak
bana 2 pantolon 1 bluz 1 tshirt aldık.
şirkete gelince a101e gittim
broşüründe indirimde atlet vardı bir kutu istemiştim sağolsunlar getirmişler.
18 tane varmış kutuda hepsini aldım. 2 sini arkadaşıma verdim. bana 6 tane kaldı. diğerleri annem ve kardeşime.
cuma günü yine getirecekler bedenime göre kaç tane varsa yine alırım. sürekli kullanıyorum ve kalitesini beğeniyorum. evdekilerde eskimişti denk geldi.
indirimdeyken alıyım evde dursun. 2-3 sene önce yine indirimdeyken böyle stoklamıştım.

ben üniversitedeyken migrosta çalışıyordum okulla beraber çok yorucu ama bir o kadar da zevkli gelirdi orada çalışmak.
kaç yıl geçti nedense hala oradaki anılarımı, geçen zamanı hatırlar tebessüm ederim.
inşallah siz de seversiniz ortamı

Merhaba arkadaşlar sizi başından beri okudum çözmleriniz çok cazip
Bende tasarrufu çok seviyorum
Eskiden har vurup harman savururdum
Ne paralar harcadım...
Çok şükür doğru yolu buldum
Benim hedefim 2018in sonuna doğru 110 gram altın
Eylülde başladım 3 ata aldım
Mevduatta dolarım var
Harcamadıkça geliyor biryerden
Tek zaafım çocuğumun istekleri
Allah hepimize bereketli günler versin

ben üniversitedeyken migrosta çalışıyordum okulla beraber çok yorucu ama bir o kadar da zevkli gelirdi orada çalışmak.
kaç yıl geçti nedense hala oradaki anılarımı, geçen zamanı hatırlar tebessüm ederim.
inşallah siz de seversiniz ortamı
Insallah.. zatrn bir a101 de 4 kisi calisiyormus... en azindan basim fazla agrimaz.. ona sevindim en cok.. etliye sutluye karisan pek kimse olmaz. :) zaten bu gidecegim subesi cok buyuk degil. Yorulsak bile anca persembe gunleri olur ancq..

Insallah.. zatrn bir a101 de 4 kisi calisiyormus... en azindan basim fazla agrimaz.. ona sevindim en cok.. etliye sutluye karisan pek kimse olmaz. :) zaten bu gidecegim subesi cok buyuk degil. Yorulsak bile anca persembe gunleri olur ancq..
Zamanla gelen müşterileride tanırsın.
Genelde o çevrenin insanı gelir.

Merhaba arkadaşlar sizi başından beri okudum çözmleriniz çok cazip
Bende tasarrufu çok seviyorum
Eskiden har vurup harman savururdum
Ne paralar harcadım...
Çok şükür doğru yolu buldum
Benim hedefim 2018in sonuna doğru 110 gram altın
Eylülde başladım 3 ata aldım
Mevduatta dolarım var
Harcamadıkça geliyor biryerden
Tek zaafım çocuğumun istekleri