• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay ya kızlarr bende katılmak ıstıyorum. Benımde hedef her ay çeyrek alarak bunları cumhurıyete cevırmek. Çalışmadığım için anca bu çeyrek alabilirım aylık :KK200: karamelli_turta karamelli_turta
Birikimlerin bereketli olsun simdiden. Ama birak ceyrekler ceyrek olarak kalsin. Eger kuyumcun tanidik degilse, degisim yapmak icin gittiginde ceyrek basina 5-6 tl zarar edeceksin. E cumhuriyeti de gun gelip bozarken yine 20-25 tl zarar edeceksin. Boyle yapacagina ya altin hesabi ac, ya da kulce altin al. ;)

Birikimlerin bereketli olsun simdiden. Ama birak ceyrekler ceyrek olarak kalsin. Eger kuyumcun tanidik degilse, degisim yapmak icin gittiginde ceyrek basina 5-6 tl zarar edeceksin. E cumhuriyeti de gun gelip bozarken yine 20-25 tl zarar edeceksin. Boyle yapacagina ya altin hesabi ac, ya da kulce altin al. :KK66:
Aslında doğru söylüyorsun canım tanıdık kuyumcu ama napar bılemıyorum;) cumhurıyete cok hevesim var da bi anda o kadar alamıyorum

Birikimlerin bereketli olsun simdiden. Ama birak ceyrekler ceyrek olarak kalsin. Eger kuyumcun tanidik degilse, degisim yapmak icin gittiginde ceyrek basina 5-6 tl zarar edeceksin. E cumhuriyeti de gun gelip bozarken yine 20-25 tl zarar edeceksin. Boyle yapacagina ya altin hesabi ac, ya da kulce altin al. :KK66:
bişey sorucam gram altın alsakta zarar etmeyiz demi? çünkü arasında en az fark olan altın o. veyada ata ? bende hiç bilemiyorum hangisinde zarar etmeyiz. eşim altın hesabı istemiyor külçe dediğiniz nasıl oluyor :)

Bilenlere fikir danismak istiyorum.

Altin yukselince bankadaki altin hesabimda bugun itibariyle 1900 tl karim olmus.
Simdi ben bu altinlari satip 1900 tl yi faiz hesabima aktarip kalan parayla tekrar altin alsam nasil olur ?
Kafam para islerine pak basmiyor.

bişey sorucam gram altın alsakta zarar etmeyiz demi? çünkü arasında en az fark olan altın o. veyada ata ? bende hiç bilemiyorum hangisinde zarar etmeyiz. eşim altın hesabı istemiyor külçe dediğiniz nasıl oluyor :)
24 ayar gram altin oluyor. Atada da bozarken 20-25 zarar olur. Ama kulcede bir kac lira en fazla. 22 ayar gramda da makas farki az olur. Ya oyle al, ya da birak ceyreklerin ceyrek olarak kalsin. Ben de ceyrek, yarim, tam butcem neye yeterse aliyorum. Uzun vade dusundugum icin makas farkina cok kulak asmadim. Su anda da hirsizlik olaylarindan korktugum icin, bankadaki altin hesabima yatirmayi dusunuyorum. Kuyumcuda bozdurup, bankaya aktarirsam zararim olur cunku.

Bilenlere fikir danismak istiyorum.

Altin yukselince bankadaki altin hesabimda bugun itibariyle 1900 tl karim olmus.
Simdi ben bu altinlari satip 1900 tl yi faiz hesabima aktarip kalan parayla tekrar altin alsam nasil olur ?
Kafam para islerine pak basmiyor.
tekrar altın alacaksan anlamsız olur.

Back
X