• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neymiş bakalım planlar tabi mağduru yoksa
Cnm kumbara hem eve gem iş yerine. Biriken para bir kısmı altın bir kısmı döviz
Alış-veriş vs ipin ucunu kaçırıyoruz. Haftada 1 gün sadece ihtiyaç alışverişi ve acil bitmek üzere olanlara yönelik bir liste ve onu en uygun marketten temin etme

Birde başka bir sorum olucak....
Kizlar mesela 200 veya 300 tane atayi kuyumcuda satabilirmiyim?
Hirsiz filan sanarlarmi?
Bizim hedefimiz (nişanlımla) 300 ata biriktirip trden ev almak. Yani peşinat çıksa yeter.

Hirsiz filan sanarlarmi?
Bizim hedefimiz (nişanlımla) 300 ata biriktirip trden ev almak. Yani peşinat çıksa yeter.
Maşallah cnm siz biriktirin de sonra konuşalım inşallah ama o kadar altın i nasıl evde saklayacaksin iz oda var tabi yoksa satmak mesele değil

Cnm kumbara hem eve gem iş yerine. Biriken para bir kısmı altın bir kısmı döviz
Alış-veriş vs ipin ucunu kaçırıyoruz. Haftada 1 gün sadece ihtiyaç alışverişi ve acil bitmek üzere olanlara yönelik bir liste ve onu en uygun marketten temin etme
Aynen cnm ev ihtiyaçları için haftanın bir günü yada aylık alışveriş yapılacak olsa her zaman daha iyi ve karli oluyor bizde her gün hergun market alışverişi işinden vazgeceli çok oldu ve güzelde oldu çünkü eskiden ekmk peynir.tuz pirinç .yada işte başka bisry deyip hergun hatta günde iki defa markete gittikçe iki şey yerine saçma sapan bissuru şey abur cubur alıp donuyorduk öncelikle şu market tutkusundan vaxgecmeliyiz birikim istiyorsak

Maşallah cnm siz biriktirin de sonra konuşalım inşallah ama o kadar altın i nasıl evde saklayacaksin iz oda var tabi yoksa satmak mesele değil

Canim, birikiyor şimdilik... iki maaş cocuk filan yok... nişanlımla gaza geldik. Kudurmuş gibi altin aliyoruz.
Simdilik almayada kasadalar. Nakit olarak trye getirsem vergi ödemem gerek. Ayyyy bende avukat olmama rağmen vergi vermemek icin 209 takla atıyorum.
Nişanlım korkutdu beni...
Ne bilim olurya, sonra ispat bile edemem kendi malım olduğunu

Canim, birikiyor şimdilik... iki maaş cocuk filan yok... nişanlımla gaza geldik. Kudurmuş gibi altin aliyoruz.
Simdilik almayada kasadalar. Nakit olarak trye getirsem vergi ödemem gerek. Ayyyy bende avukat olmama rağmen vergi vermemek icin 209 takla atıyorum.
Nişanlım korkutdu beni...
Ne bilim olurya, sonra ispat bile edemem kendi malım olduğunu
Anladim cnm umarım iyi olur herşey.. herşey gonlunuzce olsn bu 200 .300 ata altın hedefi kaç yıllık bi hedef peki

Ben beş yılda anca 100 ata hedefine ulasacagim da ondan sordum? eşim de hedef e ortak olursa 5 yılda 200ata altın olur inşaallah ama ev borcumuz var onu odeyecek isleri iyi olursa alır altın i da.badka bi yatırım dusunmezsrk ata dan başka çare yok şimdilik tl topluyorum. Gram düşünce biraz alacağım ..

Anladim cnm umarım iyi olur herşey.. herşey gonlunuzce olsn bu 200 .300 ata altın hedefi kaç yıllık bi hedef peki

5 yillik bir plan, ama planin zaten bir senesi doldu. Yani kaldi geriye 4 yil. İyice dışımi siksam ve tek maaştan yaşayabilsek 3 senede olur. Ama ayri sehirlerdeyiz... iki ev geceniyor, her hafta benzin parasi filan...
Yakinda ayni eve cikinca tek maaştan gecinmeyi planliyorum.
Gercekdende istanbuldan evim olsun istiyorum.

Hirsiz filan sanarlarmi?
Ne güzel bir hedef bu.
Sanmazlar canım nişanlıyken bizde çeyrek alıyorduk 150 tane çeyrek vardı gittik bozdurduk.hep aynı kuyumcudan alın tanır zaten

Selam kızlar oğlum uyumadan yazamıyorum fazla. Sürekli elimde telefon görsün istemiyorum. Arada bakıyorum.

Ben beş yılda anca 100 ata hedefine ulasacagim da ondan sordum? eşim de hedef e ortak olursa 5 yılda 200ata altın olur inşaallah ama ev borcumuz var onu odeyecek isleri iyi olursa alır altın i da.badka bi yatırım dusunmezsrk ata dan başka çare yok şimdilik tl topluyorum. Gram düşünce biraz alacağım ..

Canim senin birikimin süper.
Zaten evde yatırım.
Benim almanyadan ev alma ihtimalim cok düşük. Yaşadığım şehirde en çürük ev, yani 70 metrekare, 2 oda, savaşdan kalma 300 bin euro civari. Asla alamam ben

Ne güzel bir hedef bu.
Sanmazlar canım nişanlıyken bizde çeyrek alıyorduk 150 tane çeyrek vardı gittik bozdurduk.hep aynı kuyumcudan alın tanır zaten

Selam kızlar oğlum uyumadan yazamıyorum fazla. Sürekli elimde telefon görsün istemiyorum. Arada bakıyorum.

Benim belirli kuyumcum yok. Yani genelde almanyadan alıyorum. Aman bende düğün hediyesi derim.
İyi bari, doğruya türk kuyumcukari alışkın :)

günaydın kızlar, hepiniz iyisiniz umarım

benim için çok yorucu ve moral bozucu bir haftasonu oldu

ev arama gezmelerine başladık

birkaç emlakçı ile kafamızda belirlediğimiz bölgeleri gezdik

İstanbul’un taşı toprağı altın diye zamanında kim dediyse ne kadar doğru bir laf etmiş onu uygulamalı gördük. Hatta artık altın değil direkt pırlanta bile olabilir L

Ne fiyatlar ne evler internette gördüğümüz gibi değil.

1.kat yazan ev kot 1 çıktı. Ulaşıma yakın görünen ev 20 dakika ıssız bir yolu yürüdükten sonra caddeye ulaşılacak mesafede, güneş alan evin sadece 1 odası ışık görüyor diğer cephe istimlak duvarı. Kümes yapmayacağın yerler ateş pahası.

Mütahitler evin yarısından fazlasını kredi kullandırmak istemiyor, vergi olayları yüzünden.

Oturulabilecek bir ev bizim belirlediğimiz bütçenin en az 75bin TL daha üstünde.

Biz nasıl ev sahibi olacağız diye düşünmekten gece gözüme uyku girmedi.

Ama pes etmek yok başka bölgelere bakmaya devam. Bir de çalışınca sadece haftasonu kalıyor. Genelde eşim cumartesi de çalışıyor. Bir tek Pazar günü var önümüzdeki hafta.

Allahım sen yardım et.
Allah gönlünüze göre versin canım biz ev alırken çok moralimiz bozulmuştu camı olmayan evlere dünya para diyorlardı artık olmaz alamayız derken gecenin bir vakti tesadüfen bir ev gördük aradık ev sahibi geliyorum dedi el feneri ile gezdiğimiz evi aldık Rabbim nasip edince oluyor bozma hiç moralini. Emlakçılar 1. Kat giyorlar bodrum çıkıyor.
Bizimde yeni bir ev alma hayalimiz var geçen 2. Kat diye gittiğim yer giriş çıktı bodrumuda saymışlar kat olarak.

merhaba kızlar.. beni hedef listesinden çıkarır mısın karamelli_turta karamelli_turta . eşim işten çıktı kimbilir ne zaman iş bulacak. benim maaşımla yetinicez çok moralim bozuk. uzun süre bu foruma girmem artık. ne kdr heves etmiştim işe girmişti artık biz de para biriktirebilecektik. sevincim 4 ay sürdü. ay sonunu borçsuz getirsem sevinicem şuanda.
Canım Rabbim daha güzel kapılar açsın inş.

Kızlar ata lira ile ilgili beni aydınlatır misiniz. Alır satış farkı nasil ben gram diye odaklamıştım kendimi ata daha karli ise ata olsun hedefim

Back
X