• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cnm eylül ayında bizim iş yerindeki arkadaşlar 1000 tl den güne girdiler. nasil verecekler diye hayret ediyordum ama oluyormuş. herhangi bir güne başlayan olursa çevrem de az çok demeyeceğim katilacagim
Bence de katıl günler birikim için iyi fırsat
Biz yıllardır işyerinde yapıyoruz, ben hiç kenarar koyamadim ama hep bir borcumu kapattım. 2 ay önce yine güne başladık, ilk ben aldım ve kredi borcu kapattım.
Biz başlarken de herkes rakamı yüksek bulmuştu ama borç bu ödenir mantığında olunca veriliyor, emin ol sen de biraz daha dikkat edersen yaparsin

cnm eylül ayında bizim iş yerindeki arkadaşlar 1000 tl den güne girdiler. nasil verecekler diye hayret ediyordum ama oluyormuş. herhangi bir güne başlayan olursa çevrem de az çok demeyeceğim katilacagim
Gün gerçekten iyi oluyor. Borç gibi mecburen ödüyorsun her ay. Ancak gün parasını alınca sqnki o para hiç gelmemiş gibi direkt birikime koyulursa bir manası oluyor.

Selamlar
2018'de altın almayacağım sadece dolar yatırımı yapacağım derken iş yerinde çeyrek altın günü yapılmasına karar verildi.:KK48: Toplam 15 kişi civarında olacak gibi duruyor. Sayı tam netleşmedi. Her ay başında 1 çeyrek altın alınacak.
Çeyrek gününüz hayırlı olsun elecda elecda ;)
Gün işi çok güzel oluyor bende seviyorum.

Bence de katıl günler birikim için iyi fırsat
Biz yıllardır işyerinde yapıyoruz, ben hiç kenarar koyamadim ama hep bir borcumu kapattım. 2 ay önce yine güne başladık, ilk ben aldım ve kredi borcu kapattım.
Biz başlarken de herkes rakamı yüksek bulmuştu ama borç bu ödenir mantığında olunca veriliyor, emin ol sen de biraz daha dikkat edersen yaparsin
çok pişmanım cnm katılmadığıma. ilk fırsatta katılacağım

cnm hiç mi yok internet bankaciligindan 1 gr dan bile az alinabiliyor
Beklediğim para cuma günü gelicek ama o zamana artar diye üç buçuk atıyorum valla burda
İnternet bankacılığı kullanıyorum ama kenarda dişe dokunur bi miktar yok ki alayım

Beklediğim para cuma günü gelicek ama o zamana artar diye üç buçuk atıyorum valla burda
İnternet bankacılığı kullanıyorum ama kenarda dişe dokunur bi miktar yok ki alayım
Dusus devam ediyor cnm üzülme daha iyi yerlerden alacaksın inşallah bugün aradım 1060 olmuş ata altin

Selam kızlar :KK5:
Ben dün maaş aldım, bugün harcıyorum..
40 TL cüzdan,
8 tl oğluma cüzdan,
15 tl küpeler,
15 tl eldiven,
30 tl kuaför...

Toplam 108 tl :oha:
Ama çoğu ihtiyaçtı, küpeler istektio_O
iyi günlerde kullan cnm hepside uzun vadede kullanacağın seyler

Benim ve bu ay birikim için ayirdigim tutar kredi borcu kapatınca ona gitti
Ama kendi harcligimdan ayırıp 0,75gram da olsa aldım.
Niyetin almaksa aza çoğa bakma bence

Selam hanimlar. Bu ay kuzenimin ikizlerine iki ceyrek takmistim. Birini bari yerine koyayim diye cok kastim, sukur ki koydum. Sonra k.validem koca koca insanlara harclik verdi, icinden gelmis kadinin. Kiyafet ihtiyacimiz olmadigi icin, ben de bugun 253 ten iki ceyrek alip attim kenari. Iki eksildi, uc geri geldi. :nazar: bebeklerin bereketi bizim eve bile doldu:halay::halay::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X