• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar arada okuyorum burayı, geçen baktım altın çıkıyor çok fazla çıkmadan alayım bari dedim ufak tefek birikimlerle.

165 ten aldım gitti toplam 15 gr bu arada ev kredisi ödüyoruz.

4 ay oldu ilk kez altın aldım.

Ne zaman altın alsam düşüyor :/

3 gr daha alıcak param var alsam mı ne dersiniz ?
Altin mutlaka yükselecektir
Şu aralar düşuk alim firsati bence

Kızlar işcep indirdim.bankacı alınmaz gelip alacaksınız demişti.
Bizim buranın bankacılarında mı var sıkıntı nedir. Ne diye net bankacılığı açmıyor o zaman.haftaya gidip açtırayım.

İyi akşamlar kızlar arada okuyorum burayı, geçen baktım altın çıkıyor çok fazla çıkmadan alayım bari dedim ufak tefek birikimlerle.

Hoşgeldin Shizuka- Shizuka- bereketli olsun gramların :)
Allah ödeme kolaylığı versin inş.

Üç gündür ne para harcadım ben böyle öde öde bitmiyor :bicak:
Bugün de oğlumun servis parası, kitap parası, okul aidatı,faturaları,kk mı ödedim.
Okul aidatı bende ödeyeceğim :/ kitap parası da var önümüzdeki hafta bol harcamalı olacağa benziyor.

Selamlar
İş bankasında altın hesabı açan var mı kızlar. Netten nasıl alıyorsunuz işcepten mi. Net bankacılığından mı
ben bankadan hesap acip sifre alip internet. Ankaciligi ile yapiyordum. Her bankanin bellli gunler hesaptaki parayi fiziki altina cevirme guni var mesela garantide birde 8 10 gram alt limiti ve onceden bankaya bildirmen gerek ki gercek altinini alarak cevirebilesin.

Sizin yorumu şimdi gördüm bende buğulama yapmıştım :confused:
bacim ayni ben .... Ben de ne zaman altin desem altin duser. Ama sozde subatt gibi 200 e dayanirsa sasirma demisti arkadasim... Aman nasip . zarar olmasinda. Ülkem ve dunya guzel gunler yasasinda varsin cikmasin altin....

Tekrar iyi geceler kizlar. Sigara durumlari nasil gidiyor. Sanki birilerinde catirdamami var gibi okudum...
Ayrica altini ben gercek fiziki alimla olunca biriktirebilyom yoksa zirtpit bozduryom

Ayrica altin hesabi yaparak biriktirenler dikkkat bazi bankalarda alis ve satis arasinda 1 tl bile yokkken sakin ha ben gibi garantiden bilmeden acmayin. Garantide alis ve satista 3 tl farkin oldugu bile oldu.... En iyisi vakif veya is bank demisti bankaci arkdsim ki kendisi isbankasi calisaniydi o yuzden dikkkat edin diye paylasmak istedim

Su saate kadar morhipodan birsuru 789 tlllik sepet olisturdum sonra 459a indirdim velhasil almak yada almamak iste butun mesele bu... Sirf ucuz diye almis olucaktim simdi dedim bi girem kizlara yazayim elzem seyler degil şık olmaya gerekli parcalar;).... Sizde babam gibi aman ne edecen cula capita cok para verme mi dersinz yoksa ne etsem. Acaba ayda ciddi bir tl mi ayirsam. Amannnn kizlar kafanizi sisirdim... Kusuruma bakmayin.

nOT. Kizlar ya hangi siteden neye baktiysam ahanda simdi ekranimda beni al al diye ayakkkabilar cizmeler borlar altta yanda sagda solda reklamlari bu kk da cok reklam var ya. Tamam olsun olmasinada bari su ekonomi birikim kategorisinde olmasa bu tarz reklamlar. Yahutyanda altinlar bankalar birikimler euro dolar vs vs gecse olmazmi.... Isin sakasi ama cidden Kazen Kazen abi bir el at kendimle cebelllesiyom buraya giriyorum derken akillli bannner reklamlar heryerde ;)

nOT. Kizlar ya hangi siteden neye baktiysam ahanda simdi ekranimda beni al al diye ayakkkabilar cizmeler borlar altta yanda sagda solda reklamlari bu kk da cok reklam var ya. Tamam olsun olmasinada bari su ekonomi birikim kategorisinde olmasa bu tarz reklamlar. Yahutyanda altinlar bankalar birikimler euro dolar vs vs gecse olmazmi.... Isin sakasi ama cidden Kazen Kazen abi bir el at kendimle cebelllesiyom buraya giriyorum derken akillli bannner reklamlar heryerde :KK66:
Yapmaaa sakınnn :))

Su saate kadar morhipodan birsuru 789 tlllik sepet olisturdum sonra 459a indirdim velhasil almak yada almamak iste butun mesele bu... Sirf ucuz diye almis olucaktim simdi dedim bi girem kizlara yazayim elzem seyler degil şık olmaya gerekli parcalar:KK66:.... Sizde babam gibi aman ne edecen cula capita cok para verme mi dersinz yoksa ne etsem. Acaba ayda ciddi bir tl mi ayirsam. Amannnn kizlar kafanizi sisirdim... Kusuruma bakmayin.
Bu gece bekle iyice düşün. 3 tane gram alırsın :))

Back
X