• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su saate kadar morhipodan birsuru 789 tlllik sepet olisturdum sonra 459a indirdim velhasil almak yada almamak iste butun mesele bu... Sirf ucuz diye almis olucaktim simdi dedim bi girem kizlara yazayim elzem seyler degil şık olmaya gerekli parcalar:KK66:.... Sizde babam gibi aman ne edecen cula capita cok para verme mi dersinz yoksa ne etsem. Acaba ayda ciddi bir tl mi ayirsam. Amannnn kizlar kafanizi sisirdim... Kusuruma bakmayin.
Canım bende babanla aynı fikirdeyim ihtiyacın yoksa hiç masraf çıkarma kendine onun yerine gr altın al ya da üstüne biraz ekle yarım altın al :KK52: reklamlar içinde önerim bi süre alışveriş sitelerinde altınlara tam ceyrek cumhuriyet altın bilezik vs bunlara bak reklarda da bunları görmeye başlıycaksın hemde altın gördükçe daha çok heveslenirsin :KK66::KK16:

Canım bende babanla aynı fikirdeyim ihtiyacın yoksa hiç masraf çıkarma kendine onun yerine gr altın al ya da üstüne biraz ekle yarım altın al :KK52: reklamlar içinde önerim bi süre alışveriş sitelerinde altınlara tam ceyrek cumhuriyet altın bilezik vs bunlara bak reklarda da bunları görmeye başlıycaksın hemde altın gördükçe daha çok heveslenirsin :KK66::KK16:

senınde mı browser altın dolu hahahah :D

Gunaydin kizlar
Dun kumbarama 100 tl attim
80 liram kaldi ayin 15 ine kadar yeter
Bu ay krediye yuklenmedim alacaklarimida nakitle aldim
Nakit parayla alinca insan kiyamiyor harcamaya
Mesela dun markete gittim kartim olmayinca 1 ekmek marul aldim kartim yanimda olsaydi kesin bir suru sey alirdim.
Su ana kadar kredi kartimdan 300 lira harcamisim ayin 19 u kesim tarihi 10 gun kalmis.hic kullanmayi dusunmuyorum.gecen ay 1000 e yakindi esiminkide 2000 civari oluyor cikamiyoruz isin icinden.boyle guzel oldu insallah devami gelir ;)
Ayrica kredi kartina cok borc yapan hanimlar en guzeli karti yaninda tasimamakmis :halay:

Gunaydin kizlar
Dun kumbarama 100 tl attim
80 liram kaldi ayin 15 ine kadar yeter
Bu ay krediye yuklenmedim alacaklarimida nakitle aldim
Nakit parayla alinca insan kiyamiyor harcamaya
Mesela dun markete gittim kartim olmayinca 1 ekmek marul aldim kartim yanimda olsaydi kesin bir suru sey alirdim.
Su ana kadar kredi kartimdan 300 lira harcamisim ayin 19 u kesim tarihi 10 gun kalmis.hic kullanmayi dusunmuyorum.gecen ay 1000 e yakindi esiminkide 2000 civari oluyor cikamiyoruz isin icinden.boyle guzel oldu insallah devami gelir :KK66:
Ayrica kredi kartina cok borc yapan hanimlar en guzeli karti yaninda tasimamakmis :halay:
gunaydin ben de ayni methodu deniyorum kredi kartim yanimda nolur nolmaz diye ama yuksek miktarda yada onemli bise olmadikca kullanmamaya gayret ettim bu ay markette mesela kullanmadm maximum 2 defa almismdir normalde bi suru seyi dolduruyodum parayla alinca daha bi zor oluyo.ilk bu ay denedm tabi yine baska seyler icn harcama oldu ama en azndan market ve yemekten kar ettik diye dusunuyorum

gunaydin ben de ayni methodu deniyorum kredi kartim yanimda nolur nolmaz diye ama yuksek miktarda yada onemli bise olmadikca kullanmamaya gayret ettim bu ay markette mesela kullanmadm maximum 2 defa almismdir normalde bi suru seyi dolduruyodum parayla alinca daha bi zor oluyo.ilk bu ay denedm tabi yine baska seyler icn harcama oldu ama en azndan market ve yemekten kar ettik diye dusunuyorum
ben kredi kartı kullanmayı sınırlandırdığımdan beridir resmen mutfak masrafım yarı yarıya düştü. tabi marketi değiştirmenin de etkisi var
önceden parayı karta yatırıp oradan alışveriş yapıyordum
kartla çektirince gözüne görünmeyen pek çok şeyi, nakit alınca almıyorsun.
aman ne gerek var şimdi buna diyip almaktan vazgeçiyorum
üstümde de çok fazla nakit taşımıyorum zaten.

Valla bnde normalde yanimda tasiyordum ama yanlislikla evde unuttum.sonra carsida isim vardi.isimi hallettikten snra gezerken bir sey alacak oluyorum sonra neyse ya kartim yok nakit lazim olur diye geri birakiyorum.eminim kartim olsaydi en az 100 lira harcardim.sonra bu durum hosuma gitti simdi hala evde almadim.acele alacagim bir sey yok simdilik evde akilli akilli dursun :anne:

ben kredi kartı kullanmayı sınırlandırdığımdan beridir resmen mutfak masrafım yarı yarıya düştü. tabi marketi değiştirmenin de etkisi var
önceden parayı karta yatırıp oradan alışveriş yapıyordum
kartla çektirince gözüne görünmeyen pek çok şeyi, nakit alınca almıyorsun.
aman ne gerek var şimdi buna diyip almaktan vazgeçiyorum
üstümde de çok fazla nakit taşımıyorum zaten.
Aynen kart olunca insan bedava aliyormus gibi hissediyor

Bu aralar sağlık problemlerinden dolayı hastaneden çıkamadım.git gel yol parası ye iç yemek parası ilaç parası doktor parası derken birikimlerim aksadı.hedefim tutmayacak galiba :KK43:

Back
X