• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy bi kumbara ve yılsonunda açılıyor :KK68:
Fikir çok güzel ama öyle sabrın var mı ankam

Ama bana desen ki sen napardın
Ben bir gramlık param oldukça gider gram alırdım .
Çünkü para orda sabit duracak ama altın yükselirse kazanacaksın.
Ve bozdurup kullanamayacaksın

Ama cüzdan da kalan bozuk paralardan yapabilirsin belki bu benim fikrim ama :süslü:
Cüzdanda kalan bozukları mı 1 yıl biriktireyim. Butunletmesi sıkıntı onu ya. 1,ay biriktiriyorum da 200 falan çıkıyor :D

Teşekkur ederim canım. Bende mi öyle yapsam bilemedim... Açar harcarım gibi geliyor. Ya sağlam kilitli bişey alacağım kilidini başkasına verip ay sonu alacağım. Ya da her ay 1 TL kumbaraya verip ay sonu kıracağım. Gerçi işte kumbaradaki paraya guvenip borç yaptım işte. Açılmıyordu güya. :-)
Ben açılmayan kumbara yapamam ya arada sayıp biriken azsa eşimden alıp atıyorum en az 1 gram parası çıksın istiyorum :)

Ayy inşallah canım :KK68:
Allah verirse
Sen istedikten sonra tabi ki de olur altınların..:KK19:

Ben de 6 Aydır biriktirdiğim paramla ocak ayında gram alacaktım ama
Zayıfladım ya :oops:
Kendime bilezik mi hediye alsam diyorum
Bak 6 ay önce ortada hiç birşey yoktu ama artık var
Sen neden yapamayasın:KK66:
Bence de bilezik al hakettin :5:

İyi akşamlar hanımlar eşimle biraz tartıştık da pek moral im yok o yüzden pek yapamadim ama şunu da farkettim ki herşey para değil ne yazık ki Allah ım huzurumuzu bozmasn sağlığımızı daim etsin birikim olur inşaallah zamanla ..bilorsunuz ki ben kaçarak evlenmiştim. Ve esim bu konuda hep ailem i suçlar beni sevsrlerdi verirlerdi seni vs .bunaldim artık ya bu tavırlarından.bosanmak istediğimi söyledim bakalım hakkımızda hayirlusi çünkü ailem ve esim arasında kalmaktan gurbet ellerde yaoayanliz kalmaktan esimin kıskançlık krizlerinden biktimm:KK12::KK43::cry:

İyi akşamlar hanımlar eşimle biraz tartıştık da pek moral im yok o yüzden pek yapamadim ama şunu da farkettim ki herşey para değil ne yazık ki Allah ım huzurumuzu bozmasn sağlığımızı daim etsin birikim olur inşaallah zamanla ..bilorsunuz ki ben kaçarak evlenmiştim. Ve esim bu konuda hep ailem i suçlar beni sevsrlerdi verirlerdi seni vs .bunaldim artık ya bu tavırlarından.bosanmak istediğimi söyledim bakalım hakkımızda hayirlusi çünkü ailem ve esim arasında kalmaktan gurbet ellerde yaoayanliz kalmaktan esimin kıskançlık krizlerinden biktimm:KK12::KK43::cry:
Canım her evlilikte oluyor tartışmalar sakin olmaya çalış, düzelecektir bence.

evet vezneden ve ya atm den çeyrek yada gram olarak çekebiliyorsun . tabi ben henuz cekmedim ama fiziki olarak teslim ediliyor . ben dusuk miktarlada cok aldim param kadar yani . onceden haber vermek mi gerekiyor diye sorduğum da 500 gr 1 kg üzeri olunca gerek dediler . banka bünyesinde bulunurmus altin ceyrek falan
Peki belli birzaman aldiniz diyelim sonra toplu olarak cektiginizde nekadar kesinti oluyor bilginiz varmi ? En cok onu merak ediyorum bankalara pek guvenim yok cunku...altinlari almak istediginizde kesinti olarak karsiniza 400 500 gibi bir rakam cikarmi yani

Peki belli birzaman aldiniz diyelim sonra toplu olarak cektiginizde nekadar kesinti oluyor bilginiz varmi ? En cok onu merak ediyorum bankalara pek guvenim yok cunku...altinlari almak istediginizde kesinti olarak karsiniza 400 500 gibi bir rakam cikarmi yani
diger bankalari bilmiyorum ama dun kuveyte sorduk altin olarak birikeni altin olarak cekmek istersen cektigin gram basina 3 tl aliyolarmis yani 20 gram cekmek istersen 60 mesela.20 gram degerinde para cekiyosan para kesmiyolarmis

canım biz kaçarak evlenmedik her şey normal süreçlerinde oldu. gelgelelim annem sürekli konuşur herşeye ben demiştim der vs zor bir kadındır. ve 1 ay bizde kalıyor sonra 1 ay kv sonra 1 ay yine annem 1 yıldır böyle. sürekli bana da eşime de laf eder annem. kv de bana laf eder. onlar yüzünden tartışıp boşansak 1 yıldır 360 kere boşanırdık :KK14:
sakince konuşup birbirinize olan sevginizi baz alarak verilmesi gereken bir karar bence ayrılık. bir sakinleşin bakalım önce.

eklenmiştir hoşgeldin tekrar bacim

inişte desene

olsun sağlık olsun bacım.bende usttte al alttan çıkar kumbarasina karşıyım. 1 yıl olucak Nisan'da kumbarasina bakalım kaç TL çıkacak ama yaz hedefi ramazan bayram birikimi

boşver bacım. 2018 için aramıza hosgeldin

bakarsan iki ay için harika attmisssjn. Desene 12 ay atsan ciddi bir meblağ çıkacak. Haydi sil baştan diyelim.
Öyle gorunuyor bakalım ben daha aralık ayı hedefimi tamamlayamadım :)) ceyrek alacsktım ama malesef bu ay 0 sanırım :)

İnsalllah bacım. Bende öyleyim marka çanta ayakkabı ve kozmetik azaltsam bir yılda nelerin olur nelerim.. ama mutlu oluyom vakkodan bir çanta este den bir ruj tuzunden bir kazak Beymen den bir pantolon vs vs
Sonra uzuluyor musun sende :) benımde hep boyle kendıme guzellıkler yapsım gelıyo ama sonra uzuluyorum heheheh:)

Ayy inşallah canım :KK68:
Allah verirse
Sen istedikten sonra tabi ki de olur altınların..:KK19:

Ben de 6 Aydır biriktirdiğim paramla ocak ayında gram alacaktım ama
Zayıfladım ya :oops:
Kendime bilezik mi hediye alsam diyorum
Bak 6 ay önce ortada hiç birşey yoktu ama artık var
Sen neden yapamayasın:KK66:
harika fikir bence

arkadaslar benim kuveytte normal para hesabim var.altin hesabi icin bilgi almak istiyodum bnim icn fikih degerleride ck onemli.bunun icin en onemli kistas altinin bankada fiziki olarak bulunmasi ve her istedgn an cekilebilmesi.esim bugun gidip gorustu evet bu sarti sagliyo ama diyelim bankadaki gramindan 10 gram cekcen fiziki olarak altinin kendisini istersen gram basina 3 tl kesiyomus yani 30 tl kesip altini veriyomus.eger parasini istiyosan kesmiyomus.evet alirken banka daha ucuz ama bna karli gelmedi acikcasi size anlatayim dedim
Acaba çeyrek alınca da kesiyorum. Dedignizden gibiyse 3 TL ciddi bir fiyat yapar... 3 TL sabit mi yoksa altın fiyatları göre artış oluyor mu

Sonra uzuluyor musun sende :) benımde hep boyle kendıme guzellıkler yapsım gelıyo ama sonra uzuluyorum heheheh:)
Ben üzülüyorum. Alana kadar gece gündüz düşünüyorum... Alana kadar heyecandan ölüyorum . Onunla ilgili planlar yapıyorum. ama alıyorum sonra duruyor kenarda hiç kullanmıyorum sonra :(

Back
X