- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün markete gittim sebze et falan aldım 45 TL harcadım. Gereksiz hiç birşey almadım. Alışveriş orucunda birinci gün başarıyla tamamlandı![]()
selamm altun öyle uçtu ki hatta en sonu da 10 günde pat diye gr da 10 tl düştüselam kızlar nasılsınız cok ozledim sizi
birikim yapıyorum kendi capimda fakat altin cok ucmus en son gramini 142 den almıştım ben.
girmeyeli 3 ay falan oldu nerdeyse
Yakın zamanda kullanacağın için nakit biriktir derim ben...Kizlar merhaba. Bana bir akil verin lutfen. 2018 yili icin esimle bi hesap yaptik. 20 ata biriktirebikiriz diye dusunduk. ben 2018 birikimlerini 2019 da harcicam. ucretsiz izin kullanma durumum olursa rahat edelim diye biriktiriyorum.yani. Ama altin hesabi mi actirsam yoksa fiziki olarak ata altin mi alsam bilemedim? siz olsanuz napardiniz?
Yaparsın tabi canım, neden olmasın.karamelli_turta ben de 2018 yılında her ay yarım altın almak istiyorum.. Yapabilir miyim bilmiyorum bakalım. Bir kaç ay deneyeyim yapamazsam yeni hedef belirlerim.
Hoşgeldin canım nasılsın merak ettim seni uzun zamandir girmeyince bizleri buraları bıraktın sandımselam kızlar nasılsınız cok ozledim sizi
birikim yapıyorum kendi capimda fakat altin cok ucmus en son gramini 142 den almıştım ben.
girmeyeli 3 ay falan oldu nerdeyse
Biraz kioindanma var evet. 154.5kızlar altını bankadan alanlarr ne kadar olmuş altın çıkıyo sanki![]()

Ay kızlar beni de alın aranıza o kadar maaş alıyorum kenarda yalnızca 2 çeyreğim oldu zar zor.Sizler nasıl yapıyorsunuz.Benim eşim çok iyi kazanıyor borsaya yatırıyor fakat ben kenarda ,sıkıntı olursa çıkarıp kullanacağım bir yatırımım olsun istiyorum.Her ay maaşımdan 300 tl kesinti yapılıyor otomatik bireysel emeklilik için.Ama ben altın da biriktirmek istiyorum yarının ne getireceği ne olacağı hiç belli olmuyor ki.
Inşallah canım öncelikle hoşgeldinBenim hedefim de 4 ayda =4 Ata
bu arada bzimki gibi topikler inanılmaz etkili oluyor birikim yapmada