• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar. karamelli_turta karamelli_turta nasılsın? Benim misafirler var hala. Pek bulunamıyorum. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gelen giden olunca. Daha ne zaman gidecekler belli de değil. Ayın 15i geliyor ya yükselir tabi altın :) herkese hayırlı birikimler diliyorum.
Ayyyy demi canım öyle oluyo hep bizim maaşı mı bekliyo ne :KK48: sanada kolaylıklar diliyorum canım misafirlerini ağırlarken 10 gün sonrada benim annem gelcek 3-4 ay kalıcak nasipse kış çıkana kadar fazla masrafı olmuyo annecigimin ama faturalar şişiyo biraz özelliklede doğalgaz :KK16::işsiz:

Maaş bordroma baktim simdi 2932 yaticak
Esime de 4300 civari yatar
Yarin borclari öderim
Sonra gram hedefime ulasmaya calisirim:KK14:
Sorma canım önce borçlar demi birde şu son 3 aydır girdigimiz yeni vergi dilimi var ocak gelsede hem zamla hem de verginin düşmesiyle biraz rahatlasak :KK52:

Ayyyy demi canım öyle oluyo hep bizim maaşı mı bekliyo ne :KK48: sanada kolaylıklar diliyorum canım misafirlerini ağırlarken 10 gün sonrada benim annem gelcek 3-4 ay kalıcak nasipse kış çıkana kadar fazla masrafı olmuyo annecigimin ama faturalar şişiyo biraz özelliklede doğalgaz :KK16::işsiz:
Ay benimde anneciğim gelse keşke. Kv kp burda. Sağolsunlar sıkıntılı tipler değiller ama zor yinede.bende öyle düşünür oldum artık maaş zamanı hep artıyor ne talihsizliktir bu:işsiz:

ÇOk teşekkürler .Benim maaş kartım eşimde, ama beni asla parasız bırakmaz.Hatta bu ay ki maaşımı bile çekmemiş gidip kimliğimle 1000 tl sini çekip 1 ata almayı planlıyorum.İnşallah hedefimi tuttururum.
Bekletmeden al yoksa erir gider. Birikim harcamalardan önce yapılmalı

Ay benimde anneciğim gelse keşke. Kv kp burda. Sağolsunlar sıkıntılı tipler değiller ama zor yinede.bende öyle düşünür oldum artık maaş zamanı hep artıyor ne talihsizliktir bu:işsiz:
Anlıyorum canım ne kadar araniz iyide olsa kv kp annenin babanın yerini tutmuyo aynı rahatlığı vermiyo tabi allah kolaylık versin daha ne kadar kalıcaklar belli mi canım :KK52:

Anlıyorum canım ne kadar araniz iyide olsa kv kp annenin babanın yerini tutmuyo aynı rahatlığı vermiyo tabi allah kolaylık versin daha ne kadar kalıcaklar belli mi canım :KK52:
Gelmeden 3_5 gündü, gelince en fazla 10 dediler. Bende bilemiyorum sonradan 15_ 20 derler mi acaba :))) bugün 4.gün

Gelmeden 3_5 gündü, gelince en fazla 10 dediler. Bende bilemiyorum sonradan 15_ 20 derler mi acaba :))) bugün 4.gün
:KK70: ilahi canım çok güldürdün beni :KK48: gönlüne göre olur inşallah canım :KK66:
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea nickin çok zor okuyamadım yaw :)
Yok canım o kadar zor değilde arada boşluk bırakaydım iyiydi :KK66: tobosolu dulcinea diye okuyabilirsin belki donkişot u okuduysan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi :KK52:

Merhaba kızlar. karamelli_turta karamelli_turta nasılsın? Benim misafirler var hala. Pek bulunamıyorum. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gelen giden olunca. Daha ne zaman gidecekler belli de değil. Ayın 15i geliyor ya yükselir tabi altın :) herkese hayırlı birikimler diliyorum.
Merhaba Z zeyneprer
İyiyim cnm sen nasılsın?
Özllüyoruz seni :) ne zaman gidiyor misafirler acaba? Kendi aralarında demediler mi birşey ;)

Inşallah canım öncelikle hoşgeldin :KK52: bizi takip etmeye devam et aramızdan ayrılma maşallah hem bilinçlisin hemde ne güzel çalısiyosun kendi maaşında var istedikten sonra mutlaka biriktirirsin az ya da çok ama hiçden her sekilde fazla olucaktır :dua:bu arada bzimki gibi topikler inanılmaz etkili oluyor birikim yapmada Hoppa bende yaklaşık 1 senedir takip ediyorum buraları o sürede 5000 tl ye yakın birikimim oldu bi yandan borç öderken hemde :KK66: hep başlamak istiyordum ama gerekli motivasyonu bulamıyordum sanırim bu forumda özellikle de karamelli_turta karamelli_turta nin canımcım sağolsun bu topiği açmasıyla daha rahat birikim yapmaya başladım şimdi gelecek senenin hedeflerini planlıuorum ve inşallah hepimiz fazla fazla tutturucaz sende aramızda ol mutlaka :KK68::KK68:
Cansın....
Canım benim bibirimize destek oldukça böyle oldu.
Çok da iyi oldu ;)
Borç var diye birikim yapmamak yanlış bende de, az da olsa başlamak lazım ki alışkanlık edinelim değil mi tatlım :)
Maaş bordroma baktim simdi 2932 yaticak
Esime de 4300 civari yatar
Yarin borclari öderim
Sonra gram hedefime ulasmaya calisirim:KK14:
Bereketli olsun @pure hazel

Bugün itibariyle 50 ₺ daha koyup 4 aylık hedefim olan 3000 ₺ yi tamamla mış bulunuyorum kızlar ..
2018 e 100 gr yazdık ama
Bakalım inşallah yapabilirim
Ooooo süpersin canım tebrik ederim seni bereketi bol olsun inşallah :KK9:2018 sonunuda merak ediyorum açıkcası bu kez hedeflerimiz çok yüksek sonuç nasıl olucak diye :KK48:

Merhaba Z zeyneprer
İyiyim cnm sen nasılsın?
Özllüyoruz seni :) ne zaman gidiyor misafirler acaba? Kendi aralarında demediler mi birşey :KK66:

Cansın....
Canım benim bibirimize destek oldukça böyle oldu.
Çok da iyi oldu :KK66:
Borç var diye birikim yapmamak yanlış bende de, az da olsa başlamak lazım ki alışkanlık edinelim değil mi tatlım :)

Bereketli olsun @pure hazel
Sağol kuzum benim sende öyle cansın güzel gönlünden allah razı olsun :KK52::dua: kesinlikle haklisın canım borc ödebirkende az az da olsa birikim yapılabilir hiçbir şey yapılamasa bile kumbara yöntemiyle devam edilebilir rabbim bereketini verdikten sonra az ya da çok her birikim değerlidir demi canım Hoppa
Bu arada kızlar nasipse bende güne başladım hayırlısı insallah komşularımla 6 kişi aylık 250 tl den güne girdik nisanda sıra bende şimdiden onları nasıl değerlendiririm diye plan yapiyorum :KK70:

Rica ederim :KK52: ekonomi sitelerinde ata da alış satış farkı 10 tl kadar görünüyo ama kuyumcularda bu makas çok daha fazla 20-25 tl yi buluyo ama bankadaki gr hesaplarında fark 1 tl civarı oluyo bilemiyorum anlatabildim mi ama tabiki fizi altının ata liranında keyfi başka elinde çil çil sarı sarı atalar :KK48: karar senin tabi canım süreyi kısa tuttuğun için ben gr dedim :KK52:
Anladim canim cok tesekkurler. Bankaya gidicem birazdan. bakalim hala rar veremedim ama hesap actirip elimdeki nakiti yatircam. altin alir miyim oyle kalir mi bilmiyorum. Bu arada fiziksel.altin az da olsa sart bence de:)

Ooooo süpersin canım tebrik ederim seni bereketi bol olsun inşallah :KK9:2018 sonunuda merak ediyorum açıkcası bu kez hedeflerimiz çok yüksek sonuç nasıl olucak diye :KK48:

Sağol kuzum benim sende öyle cansın güzel gönlünden allah razı olsun :KK52::dua: kesinlikle haklisın canım borc ödebirkende az az da olsa birikim yapılabilir hiçbir şey yapılamasa bile kumbara yöntemiyle devam edilebilir rabbim bereketini verdikten sonra az ya da çok her birikim değerlidir demi canım Hoppa
Bu arada kızlar nasipse bende güne başladım hayırlısı insallah komşularımla 6 kişi aylık 250 tl den güne girdik nisanda sıra bende şimdiden onları nasıl değerlendiririm diye plan yapiyorum :KK70:
Çok haklısın canım benim...
Benim gün sıram da nisanda :D
Onu ekstra görüp, yokmuş farzedip ata almayı planladım ;) 2.400 tl gelecek kısmetse..

patlıcanı hep atarım canım ben, tadı hiç değişmiyor, yeni pişmiş gibi, hem de kışın elimin altında sürekli hazır patlıcanım bulunmuş oluyor..2 türlü çok fazla yaparım közlenmiş patlıcanı..bunlardan ilki, sarımsaklı süzme yoğurt ile karıştırıp üzerine pul biberli tereyağı dökerim, bu biraz meze gibi olur, eşim çok sever..bir de z.yağında kurusoğan,biber,domatesi pişirir içine patlıcanları ilave ederim, biraz salça, bir küp de şeker... bunu çok severiz, yaz kış haftada bir yapar yeriz...
Canim bende dedigin iki yemegi de cok severom ama yazdan sadece iki kucik kavonza yaptm

Anladim canim cok tesekkurler. Bankaya gidicem birazdan. bakalim hala rar veremedim ama hesap actirip elimdeki nakiti yatircam. altin alir miyim oyle kalir mi bilmiyorum. Bu arada fiziksel.altin az da olsa sart bence de:)
Haklısın canım :KK66: her ne karar verirsen ver inşallah hakkınızda en hayırlısı olan olsun birikimleriniz bereketli olsun :KK68::KK68:
Çok haklısın canım benim...
Benim gün sıram da nisanda :KK70:
Onu ekstra görüp, yokmuş farzedip ata almayı planladım :KK66: 2.400 tl gelecek kısmetse..
Inşallah canim bol bereketli olsun :KK68: benimde niyetim planım onu ayrı hesaplamak bakalım nasıl olucak görücez :KK52: aklımda ince zarif bi modelden 2-3 tane bilezik yapmak var kuzum bozdurmamak üzere yani takmayı kullanmayı düşünüyorum belki öyle bişeyde değerlendirebirim canım :KK66:

Back
X