• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle bir hamle bekliyordum zaten. Inanir misin hic sasirmadim.

Aynen ya bugun ara yoldan tirin biri hizla cikti. Son anda frene bastim. Adamin umrunda bile degil. telefonla konusa konusa yoluna devam etti. Bnmde dalginligima gelse buyuk bir kaza olacakti.
Sorma canım o tırlar yok mu zaten. Yolların canavarı. Ölümlü gittiğim kazaların çoğunda baş rol onlar.
Dün lastik değiştirmek için araç otobanda sağda durmuş. Tır arabayı biçmiş resmen :S Allah korusun ya :(

aaa oyle mi sen yine de bankanka gorus cnm pesini birakma
forumlara bakıyorum sabahtan beridir, geçen yıllarda da böyle bir indirim olmuş ziraat yine yapılandırma yapmamış :(
şöyle yapan olmuş ama, başka bankadan kredi çekip borcu kapatıp yeniden eksper ve sigortalar için ücret ödenmiş
bunu da hesapladım, eğer ziraat yapılandırma yapmazsa biraz bekleyip başka bankadan yeniden konut kredisi kullanıp onu kapatacağım.
biraz daha masraflı olacak ama daha yeni çektiğim için krediyi her durumda avantajlı oluyor
ya bendeki bu şans var ya hiç birşey demiyorum

kizlar bugun oyle mutlu oldum kiii
ogrencilerim ve velilerim bana anneler gunu suprizi hazirlamislar cicek ve tencere seti almislar
ben onlardan hediye beklemiyorum ama onlar cok seviyorlar
past
a borek harika bir ders gecirdik
yaa çok tatlı en sevdiğim bizde yapardık eskiden çok şanslısınız :KK15:

Boyle bir hamle bekliyordum zaten. Inanir misin hic sasirmadim.

Aynen ya bugun ara yoldan tirin biri hizla cikti. Son anda frene bastim. Adamin umrunda bile degil. telefonla konusa konusa yoluna devam etti. Bnmde dalginligima gelse buyuk bir kaza olacakti.
trafik canavarları, herkesin hayatını tehlikeye atıyor. geçmiş olsun canım
seçime kadar mutlaka herkesi kapsayacak bir düzenleme daha olur diye ümit ediyorum

Öyle uzun karmaşık şeyler yazıyorsunuz ki her kelime için acaba bu ne demek diye tekrar internetten bakıyorum :KK48:
bu işlerin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim. Ama bende baştan başladım okumaya gittikçe hevesim artıyor. Birde kendimi gittikçe daha şanslı hissediyorum erken gözüm açıldı diye :KK33:
.
Bugün bir yer aradı. Kariyer netten başvurduğum. Yakın diye başvurmuştum yapı dekorasyon küçük bir dükkan yada küçük bir şirket denebilir. Ofis asistanı pozisyonu için. Pazartesi görüşemeye gideceğim. Hayırlısı olsun

Ayyy çok güzel. Senin adına çok sevindim canım. Sen evi al bence kaçırma :)

Ben bugün yeşil mercimek ve bulgur yaptım. Bayağıdır yapmamıştım. Sen neye karar verdin :)
Bnde corbayla sucuklu makarna yapmaya karar verdim. Yaninada cacik yaparim guzel olur. Bu hafta hep evdeki malzemeleri tuketmeye calistim :sampiyon:

Kızlar bi delilik yapıp bende bankadan altınları bozdurdum :) 182.78 den. Bakalım düşmesini bekleyen kervanındayım şu an :)
Bana da haber verin. Bende takipteyim :)
Pazartesi dusebilir diye tahmin ediyrm.benimde altinim olsa bnde riske girip bozdururdum sanirim

ben akşam kınaya gideceğim, gitmeden ofisten kızlarla dışarıda yiyeceğiz.
bugün benim için, uzun zaman sonra kız kıza keyif vakti :)
Oh ne guzel iyi bir stres atarsin
Iyi eglenceler cnm :halay:

Selam kızlar :KK52:
Biz oğluşla pasta yapıyoruz ,dün akşamdan sözüm vardı ona .
Yapmayı seviyor ama babası ve abisi yesinmiş o yemiyormuş :KK48:
Olsun eğlenceli zaman geçirdik

Sizde ne var ne yok?
Ohh ellerinize sağlık
Afiyet olsun
Bende evdeydim bugün oğlum biraz ateşlendi
Şimdi kucak kucağa oturuyoruz

Back
X