• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre evet öyle tanıyamıyorum gerçi onu.
Nasil biri olduğunu.
Ne yaptığı hakkında bir fikrim yok

Ne zaman tanıycağım ben bu adami anlamiyorum...
Isterseniz bir süre onu birikime dahil etmeyin. Daha dogrusu siz kendiniz birikim yapmaya drvam edin esinizden habersiz. Para bieiktirmeyi sevmeyen biri sanirim. O yuzden bu olaylari unutmasini saglayin ona hic birikim demeyin. Cunku bu zamanlarda artik "benimle param icin evlendin" gibi ithamlar baya artti..

Kızlar eşim hala aldığı bebek için biriktirdiğim parayı yerine koymadı.
Bugün onun için tartıştık

Nereye harcadın diyorum söylemiyor.
Seni ilgilendirmez napcan tarzı konuşuyor.
Bende aynı evde yasıyorsak ev arkadaşı değilsek bilmek istiyorum dedim

Baya konuştum. Nereye harcadı üç gün içerisinde bilmek istiyorum. Sözde bana para yetistiremiyordu ama 395 lirayı üç günde nasıl yedi onu anlamıyorum
En son işte benim yanımda para icinsen yanımda olma dedi.
Bende öyle olsam altınlarımı başkasının üzerine ev al diye vermezdim. Sende benden mal kaçırıyorsun o zaman dedim
Canım ne yazacağımı bilemedim eşim aynı sekilde davransa güvensizlik problemi yasardim galiba

Isterseniz bir süre onu birikime dahil etmeyin. Daha dogrusu siz kendiniz birikim yapmaya drvam edin esinizden habersiz. Para bieiktirmeyi sevmeyen biri sanirim. O yuzden bu olaylari unutmasini saglayin ona hic birikim demeyin. Cunku bu zamanlarda artik "benimle param icin evlendin" gibi ithamlar baya artti..

Ben kendimde biriktiriyorum ondan habersiz ama
Haberi olan birikimi de almış
Nasil güvencem bir daha

B Bugunneselibirgun ne olur
Yanlis anlama ama bana iletisiminiz genel olarak pek iyi değil gibi geldi. Siz birbirinizi tanımadan mi evlendiniz, görücü usulü gibi falan.
Bir eve giren para, eşlerin kendileri için belirledikleri harçlıklar disinda kim kazanırsa kazansın ortaktir ve nereye gittiği ya da neye harcandığı mutlaka konuşulmalıdir.

Yanlis anlama ama bana iletisiminiz genel olarak pek iyi değil gibi geldi. Siz birbirinizi tanımadan mi evlendiniz, görücü usulü gibi falan.
Bir eve giren para, eşlerin kendileri için belirledikleri harçlıklar disinda kim kazanırsa kazansın ortaktir ve nereye gittiği ya da neye harcandığı mutlaka konuşulmalıdir.

Evet tam olarak bu yüzünü göremeden evlendik zaten böyle biseyi de insan sadece evlendikten sonra görürdü..

Evet iletişimimiz iyi değil malesef böyle olması da canımı skyor
Bizim evde paranın bir planlaması yok paranın eve ne kadar girdiği kendi işleri olduğu için degisiyor
Hâlâ tam ne kadar geliri var bbilmem.
Parayla ilgili konulara karismami istemiyor
Ama konuşulması gereken şeyler.
Nereye kadar gizli kapaklı olcak herşey.
Bende mal mülk sahibi olmak istiyorum eşimle bişeyleri doğru düzgün konuşmak güvenmek istiyorum

Evet tam olarak bu yüzünü göremeden evlendik zaten böyle biseyi de insan sadece evlendikten sonra görürdü..

Bizim evde paranın bir planlaması yok paranın eve ne kadar girdiği kendi işleri olduğu için degisiyor
Bende mal mülk sahibi olmak istiyorum eşimle bişeyleri doğru düzgün konuşmak güvenmek istiyorum
Kendi işi bile olsa gelirinin bir ortalaması vardır diye düşünüyorum.
Senin işin biraz zor sanırım, onu birikime ya da parasal konuları konuşmaya teşvik edici şekilde ya da parasal konularda yeterli bilgi ve takibe sahip olduğunu göstererek seninle bu konularda konuşmasını zamanla sağlayabilirsiniz

Kendi işi bile olsa gelirinin bir ortalaması vardır diye düşünüyorum.
Senin işin biraz zor sanırım, onu birikime ya da parasal konuları konuşmaya teşvik edici şekilde ya da parasal konularda yeterli bilgi ve takibe sahip olduğunu göstererek seninle bu konularda konuşmasını zamanla sağlayabilirsiniz
Nasil yapacağımı bilsem keşke.

T tatlu kendim biriktiriyorum canm ekstra bişeye harcama yapmam. Eksik gedik olunca sagolsun alıyor.

Çok mu üzerine gittim vıdı vıdı olarak nitelendirilebilir bir konuşma yaptım ona.
Olmuyorsa da biriktirmiyoza da kendisi bilir.
Bana gün verdi şu gün yerine koycam diye ama yine de nereye harcadı merak ediyorum.

O zaman sen kendini saglama al. Yabi birikimini ondan habersiz yap. Ne yapiyorsan. Bu arada sen calisiyor musun?

Hayır canm okuyorum üniversite
Anladim. Belki kendi para islerine seni karistirmak da istemiyordur. Kendi islettigi bir dukkansa. Gerci zamanla hersey oturur rayina. Birde soyle dusundum gorucu usuluylr evlenmissiniz ya. Bu zamana kadar ne yaptiysa kendi yapti baskasini karistirmadiysa...

karamelli_turta karamelli_turta merhaba canım daha önce yazmıştım ama borçlarım bitmediği den altin alamadim geçen ay borcumuz bitti Mayıs ayından itibaren altın alabillecegim benide listeye ekliyebilir misin
Merhaba canım evet söylemiştin ,aldığında haber ver ekleyeyim listeye. .
karamelli_turta karamelli_turta abla bana bu ay bir ceyrek yazabilirsin.

Bugün bir çeyrek aldim eski tarihli. 298 tl imiş. zoraki bisey olmadiktan sonra dokunmayacağım icin bu fiyattan almam sorun olmaz. Imkanim varken alip atmam lazim kenara.
Bereketli olsun pınar .
Ekleyeceğim :)
Kızlar eşim hala aldığı bebek için biriktirdiğim parayı yerine koymadı.
Bugün onun için tartıştık

Nereye harcadın diyorum söylemiyor.
Seni ilgilendirmez napcan tarzı konuşuyor.
Bende aynı evde yasıyorsak ev arkadaşı değilsek bilmek istiyorum dedim

Baya konuştum. Nereye harcadı üç gün içerisinde bilmek istiyorum. Sözde bana para yetistiremiyordu ama 395 lirayı üç günde nasıl yedi onu anlamıyorum
En son işte benim yanımda para icinsen yanımda olma dedi.
Bende öyle olsam altınlarımı başkasının üzerine ev al diye vermezdim. Sende benden mal kaçırıyorsun o zaman dedim
Sen birde altınlarını mı verdin eşine başkasına ev alması için ?
Yok artık doğru anladıysam eğer..
Canım ne yazacağımı bilemedim eşim aynı sekilde davransa güvensizlik problemi yasardim galiba
Tamamen güvenimi kaybederdi.
Sana katılıyorum ben canım.
Para ne kadar geliyor nereye ne kadar gidiyor bende bilmek isterdim.

Ne diyeyim canım ben senin durumuna üzüldüm..
B Bugunneselibirgun cnm senin isin de zor cnm ne desem bilemedim ama kendine ait gizli birikimini artir sorunlu gorunuyor eşin
T tatlu ya da katılıyorum.
Kendin için birikim yap .
Çalışmıyorsun da.
Eşinle sorunlar da var.
Anladim. Belki kendi para islerine seni karistirmak da istemiyordur. Kendi islettigi bir dukkansa. Gerci zamanla hersey oturur rayina. Birde soyle dusundum gorucu usuluylr evlenmissiniz ya. Bu zamana kadar ne yaptiysa kendi yapti baskasini karistirmadiysa...
Ama karşısındaki eşi sonuçta neden karışmasın ki? Eşin de hakkı parasal konuları bilmek .

Merhaba canım evet söylemiştin ,aldığında haber ver ekleyeyim listeye. .

Bereketli olsun pınar .
Ekleyeceğim :)

Sen birde altınlarını mı verdin eşine başkasına ev alması için ?
Yok artık doğru anladıysam eğer..

Tamamen güvenimi kaybederdi.

Sana katılıyorum ben canım.
Para ne kadar geliyor nereye ne kadar gidiyor bende bilmek isterdim.

Ne diyeyim canım ben senin durumuna üzüldüm..

T tatlu ya da katılıyorum.
Kendin için birikim yap .
Çalışmıyorsun da.
Eşinle sorunlar da var.

Ama karşısındaki eşi sonuçta neden karışmasın ki? Eşin de hakkı parasal konuları bilmek .
Tqbi oyle abla ama ya eski kafaya goew yetistirildiyse :) hani bu "kadinlar erkek isine karismaz" mantigi

Back
X