• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben

ben düşsün düşsün diye diye iki ay oldu:)alaydım bi yerden kardaydım bile.
Bence en az 1 yil kullanilmayacaksa altin alinmali... bende elimde oldukca altin aliyorum cunku.. 173 ten aldigin ceyrek var. Gecende eski tarihli ceyregr 298 tl verdim

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ? Bu sıralar elimde biraz para vardı, altın alayım dedim, baktım çok yüksek, sakinlerse alayım dedim ama aldı başını gitti. Sizin mesajlarla piyasayı takip etmiş olurum.
Tabiki alırız ,hoşgeldin ;)
Beklememek lazım bence altında ,hiç düştüğünü görmedim ben Eylül 2015 ten beri altını az çok takip ediyorum.
İlk çeyreğimi Aralık 2016'da 212'den almışım ,Ocak 2017 232'den almışım.
Demek ki ata da 860 imiş .
Şu an 1.260 ata.

Son bir kaç sayfayı okudum, evet bende almadığıma pişman oldum, seçime kadar yükselir, yarın paranın yarısına dolar, yarısına altın alayım diyorum.
Yarın piyasa açilir açilmaz ben de öyle yapacağim.Ama sadece altın.Dolara tekrar girmek istemiyorum.İşten güçten sürekli takip de edemiyorum ben de panik atak yapiyo:)

Canım kredi kartı kullanmayı biraksaniz borcun tamamını kapatıp olmaz mı? 600 telefon sanırım tarife üzerine tel alınmış ona yapacak bi şey yok.350 arabaya her ay çok 2.é l araç sanırım ki bu kadar çok çıkartıyor masraf.kredi kartı kullanmıyorum ben.nakit her şey. Yalnız inan bana sen kendine bu hedefi koyarsan kesinlikle yaparsın çünkü kredi ödemen falan da yok.kira vardır bi de varsa o kadar.bence kendin al bi hesapla ilk.önce kredi kartını tamamen kapat sonra bir maaşı yetirmeye çalış sadece.
Araba sıfır alındı 3 4 senelik ama eşim sürekli bir masrafını çıkartıyor yok yağsı yok lastikleri arabasına bir şeyler yapma ihtiyacı duyuyor. kk içinde kapatma konusunda da esim nasıl olsa ödeniyor diyor eşimin hiç umrunda değil hatta ben tasarruf yapalım birikim yapalım dedikçe gıcık oldu

Tabiki alırız ,hoşgeldin :KK66:
Beklememek lazım bence altında ,hiç düştüğünü görmedim ben Eylül 2015 ten beri altını az çok takip ediyorum.
İlk çeyreğimi Aralık 2016'da 212'den almışım ,Ocak 2017 232'den almışım.
Demek ki ata da 860 imiş .
Şu an 1.260 ata.
Hoşbulduk :) ben de az çok kendimden bahsedeyim. 28 yaşındayım kamuda çalışıyorum, eşim özel sektörde. 4 yıldır evliyiz, ev kredisi ödüyoruz, arabamızın da son 7bin lira elden borcu kaldı. Ben küçüklüğümden bu yana hep birikime hevesliyimdir, eşimin ise genelde sizlerin de yazdığı gibi kafası rahattır.

Hoşbulduk :) ben de az çok kendimden bahsedeyim. 28 yaşındayım kamuda çalışıyorum, eşim özel sektörde. 4 yıldır evliyiz, ev kredisi ödüyoruz, arabamızın da son 7bin lira elden borcu kaldı. Ben küçüklüğümden bu yana hep birikime hevesliyimdir, eşimin ise genelde sizlerin de yazdığı gibi kafası rahattır.
hosgeldin pandora:KK50:

Yarın piyasa açilir açilmaz ben de öyle yapacağim.Ama sadece altın.Dolara tekrar girmek istemiyorum.İşten güçten sürekli takip de edemiyorum ben de panik atak yapiyo:)
Bu arada dünyanın herhangi bir yerinde savaş var söylemi insanları dolar almaya yönlendirirmiş, o yüzden şu an çoştu. Bir de birikimde yumurtaların hepsini aynı sepete koymayın altı çıkarsa hepsi kırılır derlerya o mantıkla dolarda alayım dedim.

Evinizi almışsınız ,borçlar da azalmış güzel birikimler yapman dileğiyle cnm

Kızlar sanırım eserimiz de bizler kadar tasarruflu ve birikim yanlısı olsa daha kolay ve guzel olurdu herşey.
Gerçi haklarını da yemeyeyim benim eşim biraz biraz yola geldi, aksam konuşuyoruz diyor ki bana kalsa yedi sene daha ev anlamazdım, iyiki herşeyi sen takip ediyorsun. Boşuna dememisler yuvayı dişi kuş yapar diye dedim ben de :))

Kızlar sanırım eserimiz de bizler kadar tasarruflu ve birikim yanlısı olsa daha kolay ve guzel olurdu herşey.
Gerçi haklarını da yemeyeyim benim eşim biraz biraz yola geldi, aksam konuşuyoruz diyor ki bana kalsa yedi sene daha ev anlamazdım, iyiki herşeyi sen takip ediyorsun. Boşuna dememisler yuvayı dişi kuş yapar diye dedim ben de :))
Ben dün akşam letgoda bir kablo sattım 5 tl. Alıcı akşam bizim mahalleye geldi. Eşime diyorum hadi git kabloyu ver gel, 5 tl için ne uğraşıyorsun ben sana vereyim diyor:olamaz: bu arada letgoda saçma sapan şeyler satılabiliyor kızlar, başka şeylerde sattım, atacağınız şeyleri satmayı deneyin.

Haklısın K kahvemsi mutluluk zorla da olsa biraz yola getirttik onları da :))
Benim eşim de diyor ki veririm parayı herşeyi sen halledebiliyorsun sana güveniyorum :)
Bilmiyor ya da belli etmiyor ben ona para konusunda güvenmiyorum :P

Ben dün akşam letgoda bir kablo sattım 5 tl. Alıcı akşam bizim mahalleye geldi. Eşime diyorum hadi git kabloyu ver gel, 5 tl için ne uğraşıyorsun ben sana vereyim diyor:olamaz: bu arada letgoda saçma sapan şeyler satılabiliyor kızlar, başka şeylerde sattım, atacağınız şeyleri satmayı deneyin.
Eşinin yorumuna koptum been :KK48:
Boşver ne anlar onlar fazlalıkları elden çıkarmaktan :P
Zamanla alışır.

Back
X