• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaw bu kredi kartından altın nasıl aliniyor, nasıl otomatik emir veriliyor?Benim kredi kartımın ait olduğu bankanın mobil uygulamasında böyle bir seçenek bulamadimben?
kuyumcudan alıyorum canım ben. bazen internetten alan arkadaşlar da var ama hesaptan değil de yine kuyumcudan diye biliyorum...

tamam canım model aklımda olsun, baktım internette çok farklı fiyatları var, siz kaça aldınız ? Bir de genelde yorumlarda çok kırışık çıkıyor ya da giysiler çekiyor diyenler var, sizin bir sıkıntınız oldu mu?
Canım ben 3500 tl ye aldım. Beyaz eşya alırken marka benim için önemli çünkü uzun yıllar kullanacağım. Çamaşırları makina programı bitirdikten sonra kırışık önleme programı var siz çamaşırları alana kadar kırışmaması için arada çalışmaya devam ediyor. Durdurduktan sonra hemen katlarsanız da sıkıntı olmayacaktır. Kot pantolonları atmıyorum onların çektiğini söylüyorlar.

kurutma makinası benimde aklımda ama acaba gerek var mı diye düşünüyorum tam alacağım zaman. yan yana koyacak yerim yok üst üste de aynı marka olması lazım yani bosch onlarda çok pahalı. alsam sizce işimin çoğu biter mi çamaşır olarak bende çok muzdaribim bu konuda. kuzenimde var benim kesinlikle almalısın diyor. ütüm de azaldı diyor o nasıl oluyor onu anlamıyorum. millet de yorumlarda hep kırıştırıyor diyor
hiç kullanmadım, ben güneşte, püfür püfür rüzgarda kuruyan çamaşırı seviyorum sanırım. dediğin gibi daha fazla kırışması gerekiyor mantıken ama kurutmak için verdiği buhar kırışıklıkları mı açıyor acaba...

çok acil değilse,ertelenebilir bence.. nasılsa yaz geldi, is kokusu, rutubet, nem, yağmur,çamur yok, 1 saatte kuruyor asılan çamaşırlar. kış için daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum ben kurutma makinelerinin

hiç kullanmadım, ben güneşte, püfür püfür rüzgarda kuruyan çamaşırı seviyorum sanırım. dediğin gibi daha fazla kırışması gerekiyor mantıken ama kurutmak için verdiği buhar kırışıklıkları mı açıyor acaba...

çok acil değilse,ertelenebilir bence.. nasılsa yaz geldi, is kokusu, rutubet, nem, yağmur,çamur yok, 1 saatte kuruyor asılan çamaşırlar. kış için daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum ben kurutma makinelerinin
aynen canım zaten bir odam benim giyinme odası yaptım sadece gardrop var ütü masam ve çamaşırlığım var. rahatsız olmuyorum aslında da sadece hayatımı kolaylaştırır mı acaba diye düşünüyorum kurumasını beklemek yerine. bebek olursa alırım ama sanırım inşallah :)

aynen canım zaten bir odam benim giyinme odası yaptım sadece gardrop var ütü masam ve çamaşırlığım var. rahatsız olmuyorum aslında da sadece hayatımı kolaylaştırır mı acaba diye düşünüyorum kurumasını beklemek yerine. bebek olursa alırım ama sanırım inşallah :)
bebiş olursa çok kolaylık olur tabi, Allah gönlüne göre versin inşallah canım ;)

Ben de güneşte kurutmayı seviyorum ama benim balkonum yok, ev 3 katlı, makine banyoda en üst katta, bahçeye çıkıp sereyim desem in çık üşeniyorum, boş odaya sersem 2 günde ancak kuruyor, toz oluyor, nevresim gibi büyük şeyler ayrı dert, merdivenin trabzanlarına falan seriyorum bazen mecburen, yani iyice dert oldu çamaşırlar.

Ben de güneşte kurutmayı seviyorum ama benim balkonum yok, ev 3 katlı, makine banyoda en üst katta, bahçeye çıkıp sereyim desem in çık üşeniyorum, boş odaya sersem 2 günde ancak kuruyor, toz oluyor, nevresim gibi büyük şeyler ayrı dert, merdivenin trabzanlarına falan seriyorum bazen mecburen, yani iyice dert oldu çamaşırlar.
bu durumda haklısın ama..... şartlara göre kullanımı kolaylık sağlıyor illa ki. yerinde olsam ben de ilk iş alırdım, iyi yapmışsın almakla... benim banyo ile balkon arası 50 adım yoktur , o sebeple kolaylıkla serip toplayabiliyorum. hoş kurutma makinesi alsam koyacak en ufak yerim yok...çamaşır makinemin üstünde deterjan, havlu vs için dolabım var.

Pazar günü kutlu sepeti bombostu, dün nevresimleri değiştirdim, ortuleri kaldırdım şimdiden iki makina oldu. Siyahlar da makinada yıkanmayı bekliyor. Alt tarafı iki kişiyiz ben basedemiyorum camasirla
aynen bız de oyle valla ıkı kısıyız ve devamlı askıda camasır var sepette dolu nası oluyor anlamıyorum biraz huyluyum ben gıyılmıs kenardaysa yerıne koyma huyum yok kurlenmedıyse bıle ılla yıkanacako_O
guya kota koydum sadece su gunler yıkıcm dıye ama sepet doluyken nası beklım

aktif araba kullanan arkadaşlar, ilk tek başınıza trafiğe çıkma cesaretini nasıl gösterdiniz yaaa, bana bi el atın lütfen, bi fikir,bi cesaret verin piliiiizzzzzz :dua::dua::dua:
Ben bir ayağım sürekli frenin yakınlarında, çok yavaş sürerek çıkıp mahalledeki markete gitmiştim, arabayı ilk parkettiğimde kenarda nerdeyse 1 metre boşluk vardı :bicak:ilk önce yakın bir yere git gel, sonra başka bir gün mesafeyi biraz daha uzat. Sonra bir avmye falan git, park etmesi rahat bir yere bırakmaya çalış, çok zorlanırsan etrafta yardıma meyilli insanlar hep oluyor, yardım al.Ben mahalle içinde hep çok yavaş sürerim, aniden çocuk ya da kedi köpek falan çıkabiliyor. Hep şeridini korumaya çalış, aynaları da sık sık kontrol et. Kolaylıklar diliyorum

aynen bız de oyle valla ıkı kısıyız ve devamlı askıda camasır var sepette dolu nası oluyor anlamıyorum biraz huyluyum ben gıyılmıs kenardaysa yerıne koyma huyum yok kurlenmedıyse bıle ılla yıkanacako_O
off aynı ben. o yüzden doluyor işte kirli sepetleri. bazen eşim giyinip geliyor, bir kahve içip çıkacak misal. kahveden sonra ben bugün bunu giymeyeceğim deyip başka bir şey giydiğinde bile o 10 dk üzerinde duran şeyi geri asamıyorum, illa yıkanacak, öyle asılacak dolaba... annem yıkarken eskitiyorsun her şeyi kullanırken değil der hep....

Ben bir ayağım sürekli frenin yakınlarında, çok yavaş sürerek çıkıp mahalledeki markete gitmiştim, arabayı ilk parkettiğimde kenarda nerdeyse 1 metre boşluk vardı :bicak:ilk önce yakın bir yere git gel, sonra başka bir gün mesafeyi biraz daha uzat. Sonra bir avmye falan git, park etmesi rahat bir yere bırakmaya çalış, çok zorlanırsan etrafta yardıma meyilli insanlar hep oluyor, yardım al.Ben mahalle içinde hep çok yavaş sürerim, aniden çocuk ya da kedi köpek falan çıkabiliyor. Hep şeridini korumaya çalış, aynaları da sık sık kontrol et. Kolaylıklar diliyorum
saol canım yaa, Allah razı olsun. eşimle sürekli çıkıyorum ve çok çok iyi kullandığımı söylüyor ama tek başıma bir türlü cesaret edemiyorum. o ilk tek çıkışı başarsam belki de arkası gelecek de... geçen otoparkta yer değiştirdim kendi başıma , onda bile inanılmaz stres oldum :)

biri beni mi anlattı aynısı valla:) hatta makinaya çamaşır atarken eşimin yanına gider ver çoraplarını derim dur daha yeni giydim falan der hiç anlamam valla :63:

saol canım yaa, Allah razı olsun. eşimle sürekli çıkıyorum ve çok çok iyi kullandığımı söylüyor ama tek başıma bir türlü cesaret edemiyorum. o ilk tek çıkışı başarsam belki de arkası gelecek de... geçen otoparkta yer değiştirdim kendi başıma , onda bile inanılmaz stres oldum :)
Bence kalk bu gün çık, bir kere yapsam cesaret geliyor zaten.

Bence kalk bu gün çık, bir kere yapsam cesaret geliyor zaten.
tamam bugün çıkacağım. kendi kendime telkin edeyim iyice. bir şey olmayacağına emin olup hazırlanayım ben. dua edin benim için lütfennnn

buarada birikimin bereketli olsun canım...

aktif araba kullanan arkadaşlar, ilk tek başınıza trafiğe çıkma cesaretini nasıl gösterdiniz yaaa, bana bi el atın lütfen, bi fikir,bi cesaret verin piliiiizzzzzz :dua::dua::dua:
benım 6senelik ehlıyetım canım ama kullanamıyodum eylul ayında özel ders aldım sımdı kullanıyorum ck sukur ılk tek basıma cıktıgımda kayınvalıdem yakın oturuyo ama yınede trafıgın oldugu yollardan gıdıyorsun otobusle 3 durak gıbı dusun ılk oraya gıtmıstm hatta tasınıyordu aynı gun 7 8kere gıttım geldım baktım her yer aynı surdukten sonra sonrada dger yogun trafıklere cıkmaya basladm dar ve asırı yogun bı bulvar yolu var oraya cesaret edemıyodum gecenlerde de oraya gıttım ama ıcımden bınbir duayla:halay:
yaparsın sen de hıc korkma,suan mesela benım sıkıntım avm yada park yerı ck sorunlu yerlere hala park etmeye cesaret edemıyorum aslında edıyorumda araclar pesımde bekleyınce kalabalıktan tedırgın oluyorum

Back
X