• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamam bugün çıkacağım. kendi kendime telkin edeyim iyice. bir şey olmayacağına emin olup hazırlanayım ben. dua edin benim için lütfennnn

buarada birikimin bereketli olsun canım...
Teşekkür ederim.Hadi bakalım kazasız belasız :)

aktif araba kullanan arkadaşlar, ilk tek başınıza trafiğe çıkma cesaretini nasıl gösterdiniz yaaa, bana bi el atın lütfen, bi fikir,bi cesaret verin piliiiizzzzzz :dua::dua::dua:
Gunaydin kizlar
Canm ben daha ehliyeti gecen donem aldim. Annem arkadaslarim esim suremeyecgimi dusunuyorlardi. Hatta esim 2-3 seneye ancak surmeye baslarsin diyordu. Ehliyetteki hoca bile hemen yollara cikmamami tembihlemisti.:110:
neyde bir gun annemle oturuyoruz. Marketten bir sey lazim oldu. Ama nasil yagmur yagiyor. Esim isteydi. Bende anneme bile haber vermeden ciktim yollara. Silecegi deneme yanilma yoluyla nasil calistiracagimi buldum. arabaya o kadar uzagim yani. Nyse gittim markete park edecek yer yok tabi benim kalbim gup gup atiyor. Ortaya koydum arabayi oyle markete girdim. Sonra eve geldim. Silecegi kapatmayi bile beceremedim. Oyle birakip durdurdum. Simdi 4 aydir okula kendim gidip geliyorum. Kazada yaptim ama cok sukur bir sey olmadi. Surmeye halada devam ediyorum. Tabi benimki biraz deli cesareti :deli:

benım 6senelik ehlıyetım canım ama kullanamıyodum eylul ayında özel ders aldım sımdı kullanıyorum ck sukur ılk tek basıma cıktıgımda kayınvalıdem yakın oturuyo ama yınede trafıgın oldugu yollardan gıdıyorsun otobusle 3 durak gıbı dusun ılk oraya gıtmıstm hatta tasınıyordu aynı gun 7 8kere gıttım geldım baktım her yer aynı surdukten sonra sonrada dger yogun trafıklere cıkmaya basladm dar ve asırı yogun bı bulvar yolu var oraya cesaret edemıyodum gecenlerde de oraya gıttım ama ıcımden bınbir duayla:halay:
yaparsın sen de hıc korkma,suan mesela benım sıkıntım avm yada park yerı ck sorunlu yerlere hala park etmeye cesaret edemıyorum aslında edıyorumda araclar pesımde bekleyınce kalabalıktan tedırgın oluyorum
çok çok sağolun kızlar yaa, siz böyle yazdıkça cesaretleniyorum.
kullandıkça korkum stresim arttı benim. eşim iyi kullanıyorum diye çok acayip trafiklre soktu beni. akşam tariğinde yağmurda çevre yoluna soktu, koca tırların kamyonların yanında korkudan şuurumu yitiriyordum. sürekli en zor yollara sokuyor, bi de kullandıkça korkunun geçmesi lazım sen daha çok korkuyorsun die alay ediyor :(

sanırım sıkıntım o kornalar. henüz pek çalan olmasa da, çalarlar da rezil olurum düşüncesi de geriyor beni. sırf çalmasınlar diye sarı ışıkta hareketleniyorum hemen.
ah canım ben de öyle tecrübeli sayılmam ama kullana kullana hata yapılınca ben de korna calmaya basladım öylece duruyodum bıse olunca ,hatta bazen böyle yolda üstüne üstüne gelıyolar ya el kol yapıyorum napıyosun dıye esim bi gün yolda döverler seni diyo:KK48::KK48: sana korna calanlara hıc takılma sen gıt orta şeridinden korna calıyosa o gitsin sola sen kendını bozma aynalarını kontrol et yola devam et

Gunaydin kizlar
Canm ben daha ehliyeti gecen donem aldim. Annem arkadaslarim esim suremeyecgimi dusunuyorlardi. Hatta esim 2-3 seneye ancak surmeye baslarsin diyordu. Ehliyetteki hoca bile hemen yollara cikmamami tembihlemisti.:110:
neyde bir gun annemle oturuyoruz. Marketten bir sey lazim oldu. Ama nasil yagmur yagiyor. Esim isteydi. Bende anneme bile haber vermeden ciktim yollara. Silecegi deneme yanilma yoluyla nasil calistiracagimi buldum. arabaya o kadar uzagim yani. Nyse gittim markete park edecek yer yok tabi benim kalbim gup gup atiyor. Ortaya koydum arabayi oyle markete girdim. Sonra eve geldim. Silecegi kapatmayi bile beceremedim. Oyle birakip durdurdum. Simdi 4 aydir okula kendim gidip geliyorum. Kazada yaptim ama cok sukur bir sey olmadi. Surmeye halada devam ediyorum. Tabi benimki biraz deli cesareti :deli:
maşallah canım yaaa... vallaha hemen gidip süresim geliyor okudukça Allah hepinizden razı olsun.
ben de arabaya sakin biniyorum ama eşim mi panik yaptırıyor anlamıyorum ki arabadan indiğimde her yerim kasılmış, tir tir titrer halde buluyorum kendimi. garip bi müdahale yöntemi var eşimin. sola döneceğim mesela sinyal verip tam dönmek üzereyken bana sola sola falan diyor. e zaten sola dönüyorum. ya da önümde minibüs zank diye duruyor benim ki sağa geç bekleme arkasında diyor mesela ama sağımdan gelen araba var, o onu görmüyor. ben de kızıyorum, bakmadan seni dinleyip geçsem sağa kaza yapacam diye şarlıyorum bu sefer. o da iyi şoför bakmadan şerit değiştirmez afferin sana diye üste çıkıyor yine :(

ah canım ben de öyle tecrübeli sayılmam ama kullana kullana hata yapılınca ben de korna calmaya basladım öylece duruyodum bıse olunca ,hatta bazen böyle yolda üstüne üstüne gelıyolar ya el kol yapıyorum napıyosun dıye esim bi gün yolda döverler seni diyo:KK48::KK48: sana korna calanlara hıc takılma sen gıt orta şeridinden korna calıyosa o gitsin sola sen kendını bozma aynalarını kontrol et yola devam et
1,5 aydır falan fırsat buldukça eşimle çıkıyorum, daha kornanın yerini yeni öğrendim :))) benim de korna çalmak hiç aklıma gelmiyor :))))

hahahah o el kol bende de var, eşim bana da kızıyor, ne dalaşıyorsun adamlara diye :))))))

1,5 aydır falan fırsat buldukça eşimle çıkıyorum, daha kornanın yerini yeni öğrendim :))) benim de korna çalmak hiç aklıma gelmiyor :))))
çal çal cok etkılı oluyor kullandıkca farkedeceksin ben ustume gelseler bıle duruyodum sımdı calıyorum valla luzumsuz olmadıktan sonra amacı bu

maşallah canım yaaa... vallaha hemen gidip süresim geliyor okudukça Allah hepinizden razı olsun.
ben de arabaya sakin biniyorum ama eşim mi panik yaptırıyor anlamıyorum ki arabadan indiğimde her yerim kasılmış, tir tir titrer halde buluyorum kendimi. garip bi müdahale yöntemi var eşimin. sola döneceğim mesela sinyal verip tam dönmek üzereyken bana sola sola falan diyor. e zaten sola dönüyorum. ya da önümde minibüs zank diye duruyor benim ki sağa geç bekleme arkasında diyor mesela ama sağımdan gelen araba var, o onu görmüyor. ben de kızıyorum, bakmadan seni dinleyip geçsem sağa kaza yapacam diye şarlıyorum bu sefer. o da iyi şoför bakmadan şerit değiştirmez afferin sana diye üste çıkıyor yine :KK43:
Ya esler oyle zaten. Hele benimki sagolsun cok laf soyledi. Ama o olmayinca kendini daha dikkatli ve guvende hissedeceksin. Cunku yaninda olunca ona gore hareket ediyorsun ondan komut bekliyorsun.
Ogrenirken esimle cok calistim ama simdi onlayken surmek istemiyorum hala soyle yap boyle yap diye surekli ikaz halinde.

selam kızlar.. mayıs ayının son birikimini de 1 tam altın alarak tamamladım.. birikimim olan 1300 tl nin 1230 tl si ile bi saat önce aldım. kalan 70 tl yeni kumbarama eklenecek 50 dolarıma dokunmadım dursun şimdilik dedim... Allah bereket versin.. karamelli_turta karamelli_turta canım mayıs birikimime bu tam altını da ekler misin sana zahmet..

Ya esler oyle zaten. Hele benimki sagolsun cok laf soyledi. Ama o olmayinca kendini daha dikkatli ve guvende hissedeceksin. Cunku yaninda olunca ona gore hareket ediyorsun ondan komut bekliyorsun.
Ogrenirken esimle cok calistim ama simdi onlayken surmek istemiyorum hala soyle yap boyle yap diye surekli ikaz halinde.
ben de kızdım geçen gün, senin yanında çok kasılıyorum, sen beni geriyorsun dedim, üzüldü, kendin çık o halde daha da gelmem seninle dei :KK43:(( off bi de çocuk gibi surat çektim... henüz kasko da yaptırmadık gerçi, ondan da çekiniyorum sanırım, ay sonu kk hesap kesilince yapılacak kasko ..sence kasko yapılmasını mı beklesem, yoksa gözümü karartıp çıksam mı?

Gunaydin kizlar
bu arada çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. hepimize kazasız, belasız sürüşler olsun inşallah....kasko var mıydı bari?

ben de kızdım geçen gün, senin yanında çok kasılıyorum, sen beni geriyorsun dedim, üzüldü, kendin çık o halde daha da gelmem seninle dei :KK43:(( off bi de çocuk gibi surat çektim... henüz kasko da yaptırmadık gerçi, ondan da çekiniyorum sanırım, ay sonu kk hesap kesilince yapılacak kasko ..sence kasko yapılmasını mı beklesem, yoksa gözümü karartıp çıksam mı?
kaskoyu bekle canım biraz daha. seni şimdi çık çık diye gazlarız allah korusun bi şey olsa gene senin paran gidecek uğraşacan bi ton hiç gerek yok ama kasko olsun her gün çık :)

kaskoyu bekle canım biraz daha. seni şimdi çık çık diye gazlarız allah korusun bi şey olsa gene senin paran gidecek uğraşacan bi ton hiç gerek yok ama kasko olsun her gün çık :)
yaa öyle mi diyorsun canım... bu kadar bekledim 5 gün daha mı bekleyeyim...aynı endişe bende de var aslında..

aktif araba kullanan arkadaşlar, ilk tek başınıza trafiğe çıkma cesaretini nasıl gösterdiniz yaaa, bana bi el atın lütfen, bi fikir,bi cesaret verin piliiiizzzzzz :dua::dua::dua:
bana egitmen ogretti. Ilk dersimizde bulundugun ilin en kalabalik ilcesinin icine soktu. Ben ne oldugunu sasirdim bir baktim biz nerdeyiz dedim. Sonra bir ders daha aldim toplamda 2 derste hallettim. Sende oyle yapabilirsin. Eşin ogretince olmuyor hemen sinirleniyorlar.

bana egitmen ogretti. Ilk dersimizde bulundugun ilin en kalabalik ilcesinin icine soktu. Ben ne oldugunu sasirdim bir baktim biz nerdeyiz dedim. Sonra bir ders daha aldim toplamda 2 derste hallettim. Sende oyle yapabilirsin. Eşin ogretince olmuyor hemen sinirleniyorlar.
ben biliyorum canım araba kullanmayı. araba kullanmakla ilgili hiç sıkıntım yok. özel ders de aldım, hoca çok iyi kullandığımı sadece heyecanımı yenmem gerektiğini söylüyor.biz uzun yıllar önce kötü bir kaza yaşadık ondan sonra korkmaya başladım ben, yoksa ehliyetim de 15 yıllık. sadece trafikte korku ve heyecan yaşıyorum.

yaşadığımın tamamen psikolojik olduğunu biliyorum, onu aşmam gerekiyor. bi cesaret tek başıma çıksam sanki beynimdeki o noktayı kıracam ve devam edecem gibi...

yaa öyle mi diyorsun canım... bu kadar bekledim 5 gün daha mı bekleyeyim...aynı endişe bende de var aslında..
bekle canım ha 5 gün önce ha 5 gün sonra. en azından bi şey olsa vicdan azabı çekmezsin. eşini de üzmemiş olursun kasko yaptırınca her gün az az kullanmaya çalış pratiklikle oluyor inan bana.

bekle canım ha 5 gün önce ha 5 gün sonra. en azından bi şey olsa vicdan azabı çekmezsin. eşini de üzmemiş olursun kasko yaptırınca her gün az az kullanmaya çalış pratiklikle oluyor inan bana.
tamam canım haklısın bi 5 gün daha sabır öyleyse...

Back
X