- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.101
Nasıl canım ya senin bileziklerinle kb kp kendine ev mi aldikar nasıl oldu o iş sen nasıl razı geldin
Bize aldılar sözde canm ama kaynimin üstüne
Eşime kredi çıkmıyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl canım ya senin bileziklerinle kb kp kendine ev mi aldikar nasıl oldu o iş sen nasıl razı geldin

NeeeeyyyKızlar şu an tv de çeyrek 324,8 yazıyo..![]()

Size bir faydası yoksa acelesi de yokmuş gerçektenBize aldılar sözde canm ama kaynimin üstüne
Eşime kredi çıkmıyormuş.

canım olmuşa çare yok ama bu iş benim de aklıma yatmadı.sen kendini güvence altına almaya devam et.Kiracı canım.
Yaşadığımız şehirden almadık.
Eşimin memleketinde getirisi olan bir yerde daha uygun aldık kiracı oturuyor şuan
Ben söyledim eşime kredi çıkmıyormuş. Bende çocuğumu dusunmem lazım dedim.
Icini ferah tut. Aklını bulandırma. O ev ben ölsemde sizin. Ya eşimle kavga etsem ayrılsak nolcak güvencem dedim
O da ben ölünce bile abin sahip çıkar dedi öyle karambole geldi canm işte.
bundan sonrası için sanırım kimse pek yorum yapamaz. her an yükseliyor her şey. hep birlikte bekleyip göreceğiz gibi...hadi ya benim haberim yoktu yoksa daha fazla dolar falan alirdim. Acaba bundna sonra ne olacak??
bende de hep ntv açık. bir şey çıkarsa yazarım mutlaka buradan size.Izle bakalim canim ben isteyim evde olsaydi bloomberg ntv hep acik olurdu...damla cikolata