• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Piyasalar fena altın, döviz ucmayida geçti direkt isinlaniyor sanki
iyiniyetli iyiniyetli ben de diyetteyim
Gün içerisinde ekmek tüketimini azalttık ve akşamları dikkat ediyorum. Hafif beslenmeye çalışıyorum.
Geçen yıl 14 kg vermiştim.
Şu an boynum için fizik tedavi görüyorum o bitsin spora da başlayacağım, spor yapınca çok rahat kilo veriyorum.
Birbirimize destek olalım
En az 4 kg vermem lazım. Birbirimize destek önemli inşallah veririz. Dün akşam oğluşum göbeğimi tuttu sevdi ve anne kardeşim mi geliyor dedi:KK4:

izliyorum da net bir şey söylemiyorlar tabi ki. kem küm ediyorlar. merkez bankasının acil müdahale etmesinin gerektiğini söylüyorlar. seçimden sonra biraz düşebilir dediler. tl nin yılbaşından bu yana dolar karşısında %25 euro karşısında %23 değer kaybettiğini, hatta son 1 ayda %10 değer kaybettiğini falan konuştular. bilindik şeyler. tüyo yok maalesef.

izliyorum da net bir şey söylemiyorlar tabi ki. kem küm ediyorlar. merkez bankasının acil müdahale etmesinin gerektiğini söylüyorlar. seçimden sonra biraz düşebilir dediler. tl nin yılbaşından bu yana dolar karşısında %25 euro karşısında %23 değer kaybettiğini, hatta son 1 ayda %10 değer kaybettiğini falan konuştular. bilindik şeyler. tüyo yok maalesef.
anladim canim

Back
X