• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar mutlu haftasonu olsun hepimize :KK73:
Akşam yemeğimi hazırladım ,çamaşırlar makinede ,bulaşıklar keza öyle.

Oğlum için tatlı telaş vardı bugün. Benim ilk gözağrım güreş turnuvasında bugün 2. Oldu, madalya kazandı. Ders notlarımızda çok iyi maşallah . İnsan böyle görünce şahit olunca yeminle mutluluktan ağlıyor, o geçmişte karşılaştığın tüm zorluklar unutuluyor . Çektiğin çileler, hastayken nasıl üzüldüğün hepsi.
Yavrum benim inş hep böyle yolu açık olur.

Oğlum için tatlı telaş vardı bugün. Benim ilk gözağrım güreş turnuvasında bugün 2. Oldu, madalya kazandı. Ders notlarımızda çok iyi maşallah . İnsan böyle görünce şahit olunca yeminle mutluluktan ağlıyor, o geçmişte karşılaştığın tüm zorluklar unutuluyor . Çektiğin çileler, hastayken nasıl üzüldüğün hepsi.
Maşallah, yolu bahtı açik ve hep başarılarla dolu olsun, rabbim iyilerle karsilastirsin
Ana Yüreği demek ki böyle duygulandirip ağlatan :)
Biz de annemdeyiz hala geç döneriz ama yarın evde yapılacak çok isim var

Ben bugun nerdeyse aksama kadar yattim
Esim mesaiye gitti
Biraz ayakta kalinca sirtim ve sag kaburgam agriyor.
Allahtan dunden kalan yemegim vardi
Kiymali soslu makarna ve domates corbasi
Esim gelince sagolsun onlari yedik
Bulasiklari toparliim dedim ama kaburgam cok agridi zor durdum ayakta.
Bugun 2lt sut, ekmek, ay coregi, yumurta, karpuz 36 tl odedik

Yarin yemegi nasil yapcam bilmiyorum :(

Tebrik ederim,daha nice başarıları olsun maşallah. Evlat çok başka bişey ..inşallah hep mutluluktan ağlatsın paşa:)

K kahvemsi mutluluk sigara içen biri olarak çok sevindim kararınıza. Allah seninde eşininde yardımcısı olsun. Darısıda benim başıma:KK43:

Ben yine kalkamadım sahura. Bu üçüncü ve gerçekten çok üzülüyorum. Eşim akşamdan tutuyo uyanamasak bile. günler uzun,acıkmıyorum diyo ama susuzluk fena..
Misafirlerim var. gezdik biraz. Yorgunluktan heralde duymamışım alarmı. Çok sinirlendim kendime.

Günaydın kızlar
Bir yandan yağmurun sesi, diğer yandan kuşların cıvıltısı ve ben :)
Kendi evimizde her gün erken kalkıyorum ve çok dinç hissediyorum havasından herhalde.
Bugün yemek, çamaşır, ütü epey isim var. Biraz da dışarı çıkmak niyetindeyiz
Hepimize mutlu pazarlar

Selam..misafirlerim gitti. Bende iyice yorulmuşum,dinleniyorum şimdi biraz

Akşam aklıma takıldı. İşbankası kumbara veriyormuş,anahtarı şubede kalıyomuş. Bende oğluma açtırsam diye düşünüyorum. Hem bozuk paralar birikmiş olur,hemde çocuğun parasını harcıyorum sürekli. Varmı bilginiz,böyle bir kumbara hesabı açtırabilirmiyim acaba

Akşam aklıma takıldı. İşbankası kumbara veriyormuş,anahtarı şubede kalıyomuş. Bende oğluma açtırsam diye düşünüyorum. Hem bozuk paralar birikmiş olur,hemde çocuğun parasını harcıyorum sürekli. Varmı bilginiz,böyle bir kumbara hesabı açtırabilirmiyim acaba
Evet benim küçükken öyle bir iş ban. kumbaram vardı babam getirmişti ama biz sonra bankaya gidip açtırmamıştık. Evde babam onu zorla kırıp kardeşime ve bana altın küpe almıştı:) iş bankasının internet sayfasından bir bakın. Çocukları birikime alıştırmak için çok güzel bir yöntem.

Evet benim küçükken öyle bir iş ban. kumbaram vardı babam getirmişti ama biz sonra bankaya gidip açtırmamıştık. Evde babam onu zorla kırıp kardeşime ve bana altın küpe almıştı:) iş bankasının internet sayfasından bir bakın. Çocukları birikime alıştırmak için çok güzel bir yöntem.

Dijital kumbara olmuş artık,biraz araştırdım da..yazık çok isterdim hakkaten. Yarın bir arayıp sorarım yinede şubeye

Dijital kumbara olmuş artık,biraz araştırdım da..yazık çok isterdim hakkaten. Yarın bir arayıp sorarım yinede şubeye
Özel kumbara olması şart değilki şu kırılmadıkça açılmayan kumbaralardan alın o tıkabasa dolunca kırıp oğlunuzun adına hesaba yatırsanız olmaz mı? Ya da kavanozun ağzını yapıştırıp kumbara yapabilirsiniz.

Özel kumbara olması şart değilki şu kırılmadıkça açılmayan kumbaralardan alın o tıkabasa dolunca kırıp oğlunuzun adına hesaba yatırsanız olmaz mı? Ya da kavanozun ağzını yapıştırıp kumbara yapabilirsiniz.

Onu ben dolduramıyorum hiç yaa:( sabırsızlıktan kesiveriyorum. Ama deneyim bir yine

Ben oğlum bebekken ona bir hesap açtırmıştım. 18 yaşına gelince kullanabileceği. Sonra parayı çekmem gerekti ve öyle kaldı.
Kendi adına bir hesap artırabilirsin. İleride ona verirsin

Selam kızlar şu saat oldu hala işlerim bitmedi. Derin temizliğe giriştim haftaici misafir grupların olacak.
Temizlik, yemek tamam. Makinalar çalışıyor, sonrasında da ütü fasli var.
Siz neler yapiyorsunuz
Selam canım.
Bugün güzel bir uyku çektim sonrasında annem ve babama gittim çocuklar da onlarda . Madalyaları kutladık oğluma pasta yaptık küçük oğlum ile ;) netten istediği formayı sipariş ettik ,hevesi artsın ödüllendirelim de :)
Öyle böyle eğlenceli zaman geçirdik.
Ama evdeki işler kaldı :P
Haftaiçi yapabilirsem artık ne alâ.

Selam canım.
Bugün güzel bir uyku çektim sonrasında annem ve babama gittim çocuklar da onlarda . Madalyaları kutladık oğluma pasta yaptık küçük oğlum ile :KK66: netten istediği formayı sipariş ettik ,hevesi artsın ödüllendirelim de :)
Öyle böyle eğlenceli zaman geçirdik.
Ama evdeki işler kaldı :p
Haftaiçi yapabilirsem artık ne alâ.
İşler bir şekilde olur boşver, sen cocuklarinla kaliteli vakit geçirmeye bak, o daha önemli hele çalışan anneler için
Ben de utuyu bıraktım. Bu hafta sabahları geç gideceğim bir gün yaparım dedim.
Azıcık ya dinlenip keyif yapayım

İşler bir şekilde olur boşver, sen cocuklarinla kaliteli vakit geçirmeye bak, o daha önemli hele çalışan anneler için
Ben de utuyu bıraktım. Bu hafta sabahları geç gideceğim bir gün yaparım dedim.
Azıcık ya dinlenip keyif yapayım
İşler olur nasılsa :)
Haftaiçi bende ikinci vardiyayım yaparım
Ödüller gönüller oldu ya gerisi mühim değil.
Sende çok koşturuyorsun bu ara canım bazen ara ver keyifleri arttır ;)

Slm kızlar nihayet evime yerleştim bitti...celik tencereler çok eskiydi onları attim anneler gününde pier cardin tencere kampanyası vardı belki devam ediyordur ondan aldım.. 2 tane küçük halı atıldı...oğlumun yuruteci vardı yer bulamadım mecbur elden cikardim hatirlamadigim birsürü şeyden kurtuldum biraz ferahladık...tabi çocuk olunca mecbur yeni yeni birşeyler alınıyor doluyor yine ev...şifonyerim vardı çok genişti aynalı olan kısmı boy aynası vardı yani onu kestirdik sadece çekmeli kısmı aldım süper oldu..azcik altın alayım dedim bu ay coookk uzun zamandır hiçbirşey almadım ama altına neler neler oluyor bu şartlarda çok zor durumlar çok kötü

Ben oğlum bebekken ona bir hesap açtırmıştım. 18 yaşına gelince kullanabileceği. Sonra parayı çekmem gerekti ve öyle kaldı.
Kendi adına bir hesap artırabilirsin. İleride ona verirsin

Bizde kendimizle beraber onada bes başlatmıştık. Üniversite zamanına kadar çekmeyi düşünmüyoruz. Zaten tamda o zaman günü dolmuş olacak.

Harcamayı pek sevmiyo benim oğlum,güzel biriktiriyo. Fakat bırakmıyoruz çocuğun parasını. Param yok verirmisin,parayı bozmayım şimdi verirmisin..harcıyoruz bi şekilde yani. Bu kumbaranın anahtarı bankada kalıyomuş,o kısım cazip gelmişti. Ama artık farklı fonlar varmış,maalesef geç kalmışım

Bizde kendimizle beraber onada bes başlatmıştık. Üniversite zamanına kadar çekmeyi düşünmüyoruz. Zaten tamda o zaman günü dolmuş olacak.

Harcamayı pek sevmiyo benim oğlum,güzel biriktiriyo. Fakat bırakmıyoruz çocuğun parasını. Param yok verirmisin,parayı bozmayım şimdi verirmisin..harcıyoruz bi şekilde yani. Bu kumbaranın anahtarı bankada kalıyomuş,o kısım cazip gelmişti. Ama artık farklı fonlar varmış,maalesef geç kalmışım
Çocuğun parasını harcamamak lazım aslında .
Mesela benimkilerin kumbaralarındaki paralar artınca büyük kısmını alıyorum altın alıyorum. Onlara da söylüyorum aldım ama asla harcamıyorum bankaya götürdüm onlar sizin paralarınız diye. Ekstra Harcamalarda da onların paralarını değil, kendi paramı kullandığımı söylüyorum . Durum böyle olunca çocuklar da bana güveniyor.
Ha eskiden öyle mi yaptım yok yapmadım dediğim gibi bozduk harcadık, ama akıllandım artık hepsini tek tek yerine koyuyorum .

Back
X