• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende sinirlendim :eek:..dün beni bankadan aradılar.:duduk:. ben 9 senedir farklı ilin banka kartını kullanıyordum.:bicak:. maaş oraya yatiyordu :dondurma:..9 senedir nerdesiniz dedim:kahve: bankacı sisteme yeni düştü dedi :KK12: ben gelemem vekilim uğrar dedim :KK76: babam sağolsun noterden yetki vermiştim En Büyük TÜRKİYE bugün tekrar hesap açtı.. bankacı kapatalim mi dedi :eek: hayır dedim...maaş yatmazsa uğraşırım.. şimdilik kalsin :KK14: gökten taş düşse beni ...:KK76: birde @kronikuykucu bulu :halay:
aynen canım ya valla butun gıcıklar benı buluyo usenmıyorum sıkayet edıyorum pazartesı gunu de bunları haklıcam bugun kargocu gelmıs ne aradı ne sordu neymıs adresı bulamamısmıs hasta hasta gıttım ta nereye almaya,dedım kıme sıkayet edebılırım sefini arattılar falan tabıkı hc bıse olmadı cok sınır oluyorum boyle seylere ben de memurum calısıyorum elımden gelenı yapıyorum bıseyı yapamıyosam dalavereye gerek yk acıklarsın adrese gıdınce bulamadım dıye kac kısıyı arıyorum

Kargocu eve gelmiş...yokmuşuz :KK76: hep derler ...ciddi evrak olmazsa.. ürünü istemiyorum.. geri yollayın derim...hiç aramam...sonra firma beni arar...Kargocu evime gelmiyorsa geri yollayın demistim derim...ürün eninde sonunda evime gelir...pırttt:KK49:
kartı getırmıslerdı canım ondan pesınde kostum

Yarin tasiniyoruz artik.. 650 tl nakliyecilere odeme yapacak bizimkiler. Ufak tefekte olsa harcamalar cikar bu bir hafta icerisinde. Ama ben mumkun oldugunca krnfi birikimimde bir aksaklik yasayacagimi zannetmiyorum. Bugun kendi ana kumbarama 7 tl. Gezi kumbarama 1.5 tl ve bir tl ye yakinda bozuk param vardi onlari da kitap kumbarama attim. :)

Yarin tasiniyoruz artik.. 650 tl nakliyecilere odeme yapacak bizimkiler. Ufak tefekte olsa harcamalar cikar bu bir hafta icerisinde. Ama ben mumkun oldugunca krnfi birikimimde bir aksaklik yasayacagimi zannetmiyorum. Bugun kendi ana kumbarama 7 tl. Gezi kumbarama 1.5 tl ve bir tl ye yakinda bozuk param vardi onlari da kitap kumbarama attim. :)

Kendi kumbara...gezi kumbara ...kitap kumbara....ayyy kumbara fikri süper

Bu konuda en iyisi ptt kargo. Arıyolar 5 dk ya ordayım,evdemisimiz,hazır olun (kimlik vs) diye.tüm kargolardan memnun kaldım ben ama sürat kargodan illallah geldi. daha kapıdan hiçbir kargoyu almış değilim,hep evde yokum..
ah canım benım bugunki gidenler pttydı normalde ben de pttyı kullanıyorum hep ck kzdım bugunkilere

Ben kargoları iş adresine istiyorum, şirketi tüm kargolar bildiği için geldik yoktunuzla uğraşmıyorum
ben santiyede oldugum için santıyede sapa biraz ev adresi olsun dedik cokta merkezi yerdeyız ama kargocular cogunlukla boyle yapıyo bulamadık evde yoktunuz falan fılan

ben santiyede oldugum için santıyede sapa biraz ev adresi olsun dedik cokta merkezi yerdeyız ama kargocular cogunlukla boyle yapıyo bulamadık evde yoktunuz falan fılan

Evim üniversite hastanesi üzerinde...hergün 2 defa üniversiteye arac gider...yurt içi o tarafa teslimat yok der...artik cozumu buldum...yurt ici anlasmaliysa ürunum almiyom..sitede yaziyom. Başka kargo olur mu...:KK50:

Kendi kumbara...gezi kumbara ...kitap kumbara....ayyy kumbara fikri süper
Gezi kumbarasi fiktine gecen sene baslamistik. Nisan ayiydi.. gecen nisan ayinda da 3 kisinin canakkale turu icin parasini cikardi icinden :D :D o kumbarayi kirdigimiz gibi yeni bir kumbara aldik yine basladik. Bakalim bu seferki hedef 1 haftalik karadeniz turu olabilir o da kisi basi 950 tl diyordu.. biz gidene kadar bin liranin ustune cikar mi bilmiyorum ama... en azindan cebimizden sirek o kadar para cikmiyor. Gecen sefer iste birkac hediyelik esya aldim canakkaleden onlarin paeasi cebimden cikti. Baska bir masrafim olmamisyi mesela :) :) deli gibi de kitap okudugum icin hem indirim kovaliyorum sitelerde. Hem elimdeki kitaplari bitirene kadsr para birikmis oluyor. Mesela mayisin 11 inde bi siparis girmistim 17 kitaba 110 tl vermistim. :)

Gezi kumbarasi fiktine gecen sene baslamistik. Nisan ayiydi.. gecen nisan ayinda da 3 kisinin canakkale turu icin parasini cikardi icinden :KK70: :KK70: o kumbarayi kirdigimiz gibi yeni bir kumbara aldik yine basladik. Bakalim bu seferki hedef 1 haftalik karadeniz turu olabilir o da kisi basi 950 tl diyordu.. biz gidene kadar bin liranin ustune cikar mi bilmiyorum ama... en azindan cebimizden sirek o kadar para cikmiyor. Gecen sefer iste birkac hediyelik esya aldim canakkaleden onlarin paeasi cebimden cikti. Baska bir masrafim olmamisyi mesela :) :) deli gibi de kitap okudugum icin hem indirim kovaliyorum sitelerde. Hem elimdeki kitaplari bitirene kadsr para birikmis oluyor. Mesela mayisin 11 inde bi siparis girmistim 17 kitaba 110 tl vermistim. :)

Kitap okumayı çok severim bende ama gerçekten çok pahalı gelmeye başladılar bana. Kendime almaktansa çocuğa almayı tercih ediyorum. Bende çok seri okurum ne yazık ki..hele beğendiğim kitap bitmediyse uyku tutmaz. İki güne de bir kitap alamam ki

Kitap okumayı çok severim bende ama gerçekten çok pahalı gelmeye başladılar bana. Kendime almaktansa çocuğa almayı tercih ediyorum. Bende çok seri okurum ne yazık ki..hele beğendiğim kitap bitmediyse uyku tutmaz. İki güne de bir kitap alamam ki
Ben okuokudan aliyorum. Kampanyaya sokyuklari kitaplari cok sık takip ediyorum bende.. okuokuda ne kadarlik alisveris yaparsan o kadar puan veriyot. Mesela 100 tl lik alisveris yaptin. 100 puan veriyo. O 100 puan 1 tl yerine geciyor. Benim suan 650 puanim var. Biraz daha birikince bir alisverisimde okumak istedigim birkac pahali kitaplardan da almak istiyorum. En azindan bir parcada olsa ksrsilasin diye. :) birde begenmedigim kitaplsri ayiriyorum biraz cogalinca letgoya filan koyuyorum. Baktim baya cogalmaya basladi bu sefer sahaflara goturuyorum. Kendi parasini kendi cikarmis gibi oluyo. :)

Ben genelde öğrenciden kitap satın alirim..ikinci el kitap satan site..zebramo...öğrenci harçlık çıkarmış oluyo..bi nevi yardım bütçesine.
Bende bazen yapiyorum onu letgoda. Kargo ucretini bana yükle diyorum birde..:)

Back
X