- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.901
Bir öğrenci arkadaştan 12 roman kitabı aldım...abla şu kitapları da alıver dedi
seviyorum kitap alıp hediye etmeyi
seviyorum kitap alıp hediye etmeyiAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyorum kitap alıp hediye etmeyiO yuzden acilmayan teneke kumbaralar favorim. Ana kumbaram ve gezi kumbaram o teneke kumbaralardanBensendetutuklukaldim taşınmak zor iş.
1,5 ay oldu tasinali yeni yeni bitti yerleşme işi, eksikler zaten hiç bitmiyor. Kolaylıklar dilerim.
Ben kitaba pek para vermiyorum.
Patronum sağolsun deli gibi kitap okuyor, şirkette dev bir kütüphanesi var oradan alıp okuyorum, geri koyuyorum.
Birkaç tane kumbara iyi fikirmis aslında ama ben kumbara işini pek beceremiyorum nedense. Mesela 50 TL olsun hemen hesaba atıp altına çeviriyorum
İki senedir tatil kumbarasi yapicaz fiyasko, en son kurban kumbarasi buradan duydum yapalım dedik o da tutmadı. Buraya taşınınca kumbara koydum yine, hiç takım kalmadı dolunca kendime birşey alırım diye ama onu da aybaşı açtım üstünü tamamlayıp gram yaptım yine :)

Adınıza cooook sevindim, hayırlı olsun.selam kızlar
biz ev aldık
hayatımızda yaptığımız en çılgınca şey oldu bu oldu şu dakkadan itibaren
Rabbim ödeme kolaylığı versin
olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin inşallah
selam kızlar
biz ev aldık

Adınıza cooook sevindim, hayırlı olsun.
Ayyy....çok sevindim![]()
tez zamanda borcu biter inşallah
bende ev araştırıyorum..inşallah keseme uygun sandalyeme uygun girişli ev bulurum
![]()

bir gün evim olcak..peş etmek yokHayırlı olsun eviniz güle güle oturun...tez zamaanda ödersiniz inşallah...insan borçlu olunca daha bir dikkat ediyorselam kızlar
biz ev aldık
Cok tesekkur ederim aynen zaten baya zorlancaz ilk zamanlar mecbur dikkat edicez :)Hayırlı olsun eviniz güle güle oturun...tez zamaanda ödersiniz inşallah...insan borçlu olunca daha bir dikkat ediyor
benimki kuzeybatı ama güneş vuruyor1 ev alacak oldum..asansör çok dardı ...
1 ev alacak oldum...rampa yok..merdiven var
1 ev alacak oldum..holden benim sandalyem geçmez..
1 ev alacak oldum..3+1...bütçem yetmiyo..500 milyar...ev bana göre
1 ev alacak oldum...güney batı diye gittim...kuzey batı
bir gün evim olcak..peş etmek yok
anladım inşallah bende pişman olmam:) merkezi sistem ilde ankara :)Bolu kışın çok soğuk geçer..ısınma bakimindan ..babamin memleketteki evi kuzey batı..bu nedenle
ayy hayırlı olsun canım Allah gule gule oturmayı kolaylıkla odemeyı nasıp etsın darısı bize ınsAllahselam kızlar
biz ev aldık
ödemeleriniz nasıl olucak canım kaca aldınız bıraz bılgılendırırmısınanladım inşallah bende pişman olmam:) merkezi sistem ilde ankara :)