• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim ailem, arkadas çevrem artık benim huyumu çözdü, ya ben varken hediye alırlar ya da karşılığı altın, döviz verirler.
Malesef benim zor beğenme gibi bir huyum var, bir de markalı mağazalardan dünya para verilip alınan cula caputa çok acıyorum. Hediye gelen şey güzel bile olsa gider bir bakarım daha çok işime yarayacak birşey var mı diye. Pintilik değil de biraz fazla cinsim :KK43:
Ama küçücük şeylerden de mutlu olurum:)
Seçici olmak bazen zor olabiliyor canım bende çabuk beğenmem çabuk seçemem..
Kendime de olsa hediye de olsa . En güzel hediye altın veya para ;)

Benim ailem, arkadas çevrem artık benim huyumu çözdü, ya ben varken hediye alırlar ya da karşılığı altın, döviz verirler.
Malesef benim zor beğenme gibi bir huyum var, bir de markalı mağazalardan dünya para verilip alınan cula caputa çok acıyorum. Hediye gelen şey güzel bile olsa gider bir bakarım daha çok işime yarayacak birşey var mı diye. Pintilik değil de biraz fazla cinsim :KK43:
Ama küçücük şeylerden de mutlu olurum:)
Ayne oyle.. mesela ben takiyi sevmem kolye kupe filan... inatla dogum gunlerimde, yılbaşlarında illa bi taki geliyo.. hrmen taki kullanan arkasaslarima veriyorum.

hic gerek yok atraksiyon aynen cnm yakinda doğumu olacak istersen hastame deyaninda olayim sana bakayim istersen buyuk yegenime evde bakarim ona biraktim
Helal olsun valla ona.
Benim küçük görümcem iyi kalplidir.
Büyük görümce kp e benziyor, huyları aynı .

Hatta eşime çok demişliğim var, babana benziyor olsaydın seninle asla evlenmezdim. Birşey demiyor tabi biliyor babasını.
Eşim benim babama benziyor daha çok .

sizin kayinvaldineniz en azından öduyormuş. Bizimkiler ne kopardik kar hesabındalar maalesef. Ben de esimi hep birca soktum ki isteyemesinler onlari da kirmayiz diye düşündüm. Ama krediler faizler resmen belimizi büktü yıllarca
Ana babadan gelmeyince herşey borçla alınıyor malesef. Biz de şu an ev ve araba borcu ödüyoruz, o yüzden çok bekleyemiyor, ilerde nasıl olur bilmiyorum.

tatilde sehirdisi 2 gün gezdik 1 gece kamp yaptik 400 tl harcadik tamamen planlama bana aitti yoksa 1000 tl harcardi esim bazen ipin ucinu kaçırıyor
yarin seminerler devam seminerden donunce camasir yikama yemek isi beni bekler
Biz İstanbul'da daha fazlasını harcadık :(
En azından değişik yerler görüp, kafa dagitmişsiniz canım ne guzel

Ana babadan gelmeyince herşey borçla alınıyor malesef. Biz de şu an ev ve araba borcu ödüyoruz, o yüzden çok bekleyemiyor, ilerde nasıl olur bilmiyorum.
Allah borç odeyenlere yardim etsin. Peygamberimiz sav. In borc duası bana çok iyi geldi Rabbim yardım etti şükür.

İyi akşamlar kızlar:KK200:
Umarım herkes mutlu bir bayram geçirmiştir :nazar:

Bir ay kadar akrabamın iş yerinde çalıştığımı söylemiştim. Sonra maaş ve sigorta konusunda sorun yaşadık kavga dövüş ayrılmıştım işten :KK11:

Bayramdan önceki gün çalıştığım gün kadarki maaşımı vermişler anneme. Tabii primler hesaba katılmamış :KK12:

1500ün 500ü ev mutfak giderlerine harcandı. 1000 lirasını attım birikim hesabına altın almak için. Bakalım piyasalar ben olacak hafta içi. Aklıma yattığı bi zaman alıcam artık altını :rapci:

İyi akşamlar kızlar:KK200:
Umarım herkes mutlu bir bayram geçirmiştir :nazar:

Bir ay kadar akrabamın iş yerinde çalıştığımı söylemiştim. Sonra maaş ve sigorta konusunda sorun yaşadık kavga dövüş ayrılmıştım işten :KK11:

Bayramdan önceki gün çalıştığım gün kadarki maaşımı vermişler anneme. Tabii primler hesaba katılmamış :KK12:

1500ün 500ü ev mutfak giderlerine harcandı. 1000 lirasını attım birikim hesabına altın almak için. Bakalım piyasalar ben olacak hafta içi. Aklıma yattığı bi zaman alıcam artık altını :rapci:
Merhaba :)
Paranı vermelerine çok sevindim gerçekten.
Çalıştığın gün kadarını almak hakkındı .
Bereketli olsun ;)

Evet kızlar...
Gezdik, dinlendik, yedik içtik, iyisiyle kotusuyle bir bayramın ve tatilin daha sonuna geldik
Ve kaçınılmaz son... Yarın iş var, çok şükür gidecek bir işim var tabi
Ama Sindirella olamadan balkabağına dönmüş gibi hissediyorum kendimi;(
Bu hafta çok yoğun geçecek, yarın hesap yapıp bayram harçlıklarımla bir altın almak niyetindeyim.

K kahvemsi mutluluk bende kalkabağı modundayım :KK43:
Tatil bitişlerini hiç sevmiyorum ama yapacak birşey yok çok şükür işimiz var..

Bende çocukların bayram harçlıklarını birleştirip altın alma niyetindeyim harcanmasın. Onlara elden veririm :)
:)
Ya ben evime doyamadan bitiyor ya tatiller çok sinir oluyorum. Daha yapacak çok şeyim vardı, bu hafta vergi haftası olmasa birkacgun yıllık izinden kullanırdim
Eşim de izinli
Ben hepten püre olmuş balkabağı oluyorum

:)
Ya ben evime doyamadan bitiyor ya tatiller çok sinir oluyorum. Daha yapacak çok şeyim vardı, bu hafta vergi haftası olmasa birkacgun yıllık izinden kullanırdim
Eşim de izinli
Ben hepten püre olmuş balkabağı oluyorum
Canım kolaylıklar diliyorum sana :)
Hepten püre olma sen böyle kahveli iyi :)
Benim tatil uzundu da noldu o da bitti :P birşey anlamadım

Merhaba.Hanimlar bu konuya ilk defa denk geldim.Biraz okudum da aylik 2000e gune girdim 1000 lira bankaya yatirdim falandiyenler var.Coluk cocuk borc yok mu nasil biriktiriyorsunuz.Sirrinizi bana da soyleyin :))
Hoşgeldin :)
Herkes gelir gider durumuna göre birikim yapıyor burada :)
Sende başla ;)
Çalışıyor musun ,evli misin ?

Back
X