• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suveybe13 Suveybe13
bende takipteyim altin daha da duserse alacagim

kronikuykucu kronikuykucu
aaaa yok oyle umutsuzluga kapilmak bak bende 7 aydir birikimciyim evler 300 den asagi değil ama umudum var dikkat edecegiz biriktirecegiz bizim de vardir bir yerlerde kismetimiz
vadesi uzun olur fazla cekersin
ya da yatirim.amacli ucuz alirsin ama muhakkak saglik olsun calisalim

Suveybe13 Suveybe13
bende takipteyim altin daha da duserse alacagim

kronikuykucu kronikuykucu
aaaa yok oyle umutsuzluga kapilmak bak bende 7 aydir birikimciyim evler 300 den asagi değil ama umudum var dikkat edecegiz biriktirecegiz bizim de vardir bir yerlerde kismetimiz
vadesi uzun olur fazla cekersin
ya da yatirim.amacli ucuz alirsin ama muhakkak saglik olsun calisalim
ınsAllah canım aslında cok ınanclıyım bu konuda ama bugun hesaplamalara bakınca bi hayal kırıklıgı oldu ama biz elimzden geleni yapalm gerisi nasıp ınsAllah

bu arada arkadaslar yüzme kursuna yazıldım:olamaz: ögrenmeyı cok ıstedgım üç sey vardı biri ıyı derecede yabancı dil iki araba surmek üç yüzme:KK48: arabayı ögrendım ıyı kötü cok sukür:KK48: dil kursunda da liselir falan vardı grubumda sıkıldım malesef bıraktım ılerde tekrar gıdebılırım:KK47:

şimdide yüzmeye yazıldım ıste normalde 10 12kişilik gruplar 8ders 250tlydı. ama ders telafısı yok ben de kardesımle gıdıcem adet olunca erteleme,ders kaydırabılme nedenlerinden dolayı 2kişilik özel dersi sordum 5saat 350lira dedi. ona gıdıcez ınsAllah ay cok heyecanlıyım ınsAllah kolay ogrenırım bogulma korkum var:KK17: zaten erkekli yerde tenhaysa gırıyorum ben bayan plajı ve bayanlara özel havuz için ögrenmek ck ıstıyorum ne guzel sık sık gıdebılırız ınsAllah

ınsAllah canım aslında cok ınanclıyım bu konuda ama bugun hesaplamalara bakınca bi hayal kırıklıgı oldu ama biz elimzden geleni yapalm gerisi nasıp ınsAllah
umutsuzluğa her kapıldığınızda ben aklınıza geleyim yeter,
nasipse her şekilde oluyor

umutsuzluğa her kapıldığınızda ben aklınıza geleyim yeter,
nasipse her şekilde oluyor
ayy ınsAllah canım ne güzel yuvanı kurdun masAllah darısı basımıza henuz 2yıllık evlıyız 2yıl daha da arac kredisi var olur ınsAllah Allahın ıznıyle

Eminevim tarzi bir yonteme basvursaniz. Size cikmasa bile muazzam bir para biriktorme yontemi. Her an cikabiliyorsunuz. Paraya sıkısık oldugunuz zaman alti aya kadar dondurabiliyorsunuz da

Eminevim tarzi bir yonteme basvursaniz. Size cikmasa bile muazzam bir para biriktorme yontemi. Her an cikabiliyorsunuz. Paraya sıkısık oldugunuz zaman alti aya kadar dondurabiliyorsunuz da
yok canım o tur seylerden korkuyorum ben cok bı turlu cıkamayan cok kısı duydum,yıllarca sıra gelmeyen falan,tsk ederım ama ilgin için. ben biraz acelecıyım sanırım bu planlarm daha 2yıl sonraya:eek:

selam kızlar sizinle bişey paylaşıcam biraz uzun olcak kusura bakmayın.
biz 3 kızız ben ortancayım.
bi ablam var 4 yaş var aramızda bide 1 yaş küçük kız kardeşim
ablam bizim kardeşimle konuşmamızı bişey paylaşmamızı falan hiç çekemiyo gibi geliyo
şöyleki her kardeşimle konuşmamızda mesajlaşmamızda bi trip atıyo bi trip
yani öyle sıktıki bu durum bayramda babamın evinde bile trip attı bize kaç defa
iş yaparken anneme söyleniyo bu kadının bulaşık teli yokmu bunlamı uğraşcam ben falan
ya tamam hamile ama ağzından çıkanı kulağı duymuyo hiç insanı çok kırıyo
hamile kalmadanda hep böyleydi ama o yüzden bu davranışlarını hamileliğine yoramıyoruz
bebeği olunca düzelirmi sizce tek umudumuz bu
iyi olup iyi geçinmek varken neden böyle oluyo bilmiyorum
her lafımı laf sokuyomuşum gibi anlıyo halbuki ona en çok yardımcı olan benim her konuda
bu davranışları eşlerimizide çok etkiliyo
benim eşim ablan paronayak olmuş diyo
onun eşi sebepsiz surat asıyor
anlamadık biz valla
evlerimiz yakın bizim işe beraber gidip geliyoruz mecbur hergün görüyoruz birbirimizi
eşimle bi yere gidiyoruz başbaşa
trip atıyo bizi niye çağırmıyosunuz diye
ben kocamla bi yere gidemicekmiyim anlamadım
bide bunu laf kondurarak yapıyo ki sanki benim ablam değil eltim
sıkıldım ablamın triplerinden ama ablam yani yabancı el değilki
çocugum olmuyo benim şu anda sıkıntılarım var
küçük kardeşimde hamile yeni öğrendik
ben ister istemez duygulandım onlarda iftardaydık
bana diyoki sizde ev aldınız ???
eşimin çok zoruna gitmiş bu deyişi
napıcam bilmiyorum
sanki bi bomba var böyle patlamaya hazır çok üzülüyorum bu duruma

yok canım o tur seylerden korkuyorum ben cok bı turlu cıkamayan cok kısı duydum,yıllarca sıra gelmeyen falan,tsk ederım ama ilgin için. ben biraz acelecıyım sanırım bu planlarm daha 2yıl sonraya:eek:
Çıksa bile alacağı parayı eksik veriyorlar örnekler hep o şekilde

ablam bizim kardeşimle konuşmamızı bişey paylaşmamızı falan hiç çekemiyo gibi geliyo
iş yaparken anneme söyleniyo bu kadının bulaşık teli yokmu bunlamı uğraşcam ben falan
hamile kalmadanda hep böyleydi ama o yüzden bu davranışlarını hamileliğine yoramıyoruz
her lafımı laf sokuyomuşum gibi anlıyo halbuki ona en çok yardımcı olan benim her konuda
anlamadık biz valla
evlerimiz yakın bizim işe beraber gidip geliyoruz mecbur hergün görüyoruz birbirimizi
napıcam bilmiyorum
Merhaba canım
Büyük ablanla ilgili sorunlarınızı daha önce de anlatmıştın hatırlıyorum ben

Sizin çok da yapabileceğiniz bi şey yok bence. Ablanın uzman desteği alması lazım direkt. Bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Böyle geçimsiz, aksi ve fevri olmasının sebebi kendi içinde halledemediği bi şeyler olduğunu gösteriyor bence.

Çocuk konusuna gelince inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız :anne:Çocuk konusundaki isteğinizi varsa tedavinizi vs paylaşmayın kuzum:KK200:

Mesela gecen yaz kardesimle bana surekli sizin kocalariniz zengin isleri iyi istediginizi alirsiniz yaparsiniz diye bize kendimizi kotu hissettiriyodu ki kendisi ayagini yorganina gore uzatmadigi icin zora dusuyo ama biz ona ters bisi desek beni ablaniz yerine koymuyonuz diyo her zitlasmada kimin evindeysek o evden gitmeye kalkiyo kendisi her tribi atacak ama ona sakayla bile olsa bisey dendigi zaman evi terkediyodu simdi bunlari asti biraz ama bu seferde anlattigim bu durumlar var bizim ayri bi hayatimiz oldugunu kabullenemiyo galiba.

Ben birikim yaparken birikim yapmama laf ediyodu iste yarin bigun olursen bu kadar kendini skntiya soktuguma degmezmis iste para varmis ben harcamiyomusum yani yokluk ceken o kdr insan var ben kendimi skmiyorum istedigimi aliyrm yiyorum geziyorum cok sukurkii. Yani ablami bi turlu anlayamiyorum ya bendemi sorun var acaba

Merhaba canım
Büyük ablanla ilgili sorunlarınızı daha önce de anlatmıştın hatırlıyorum ben

Sizin çok da yapabileceğiniz bi şey yok bence. Ablanın uzman desteği alması lazım direkt. Bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Böyle geçimsiz, aksi ve fevri olmasının sebebi kendi içinde halledemediği bi şeyler olduğunu gösteriyor bence.

Çocuk konusuna gelince inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız :anne:Çocuk konusundaki isteğinizi varsa tedavinizi vs paylaşmayın kuzum:KK200:
Uzman yardimi almasi gerektigini beraber gidelim bende gidicem diyerekten kac kere teklif ettim ama reddetti.enistemle bile konustum ama oda bizim biraz daha anlayisli olmamiz gerektigini yani ablamin normal oldugunu soyledi o yuzden bi daha teklif etmem.
Yanlis anlasilcak bisey yok bence insanin kendisindeki skntiyi farkedip bi yardim almasi kadar guzel bisey yok
Cocuk konusundada dediginizi anlayamadim burdami paylasmiyim yoksa ablamlarlami paylasmiyim :)
Ya boyle konusup dusundugum icin bile kendime cok kiziyorum cok uzuluyorum ama kendi basima cozum bulamiyorum hadi hergun gormesen ozlersin falan belki daha iyi anlasirsin ama hergun gorucem ekime kadar ekimde dogum iznine ayrilcak calismicak ki ondan sonrada eminim is cikisi neden enistenle benim yanima gelmiyosun diye trip atacak.onun triplerini dusunmekten kendi islerime vakit ayiramiyorum cok kafama takiyorum bendede o sorun var şöyle bosvermis yasamayi o kadar istiyorumki

Uzman yardimi almasi gerektigini beraber gidelim bende gidicem diyerekten kac kere teklif ettim ama reddetti.enistemle bile konustum ama oda bizim biraz daha anlayisli olmamiz gerektigini yani ablamin normal oldugunu soyledi o yuzden bi daha teklif etmem.
Yanlis anlasilcak bisey yok bence insanin kendisindeki skntiyi farkedip bi yardim almasi kadar guzel bisey yok
Cocuk konusundada dediginizi anlayamadim burdami paylasmiyim yoksa ablamlarlami paylasmiyim :)
Ya boyle konusup dusundugum icin bile kendime cok kiziyorum cok uzuluyorum ama kendi basima cozum bulamiyorum hadi hergun gormesen ozlersin falan belki daha iyi anlasirsin ama hergun gorucem ekime kadar ekimde dogum iznine ayrilcak calismicak ki ondan sonrada eminim is cikisi neden enistenle benim yanima gelmiyosun diye trip atacak.onun triplerini dusunmekten kendi islerime vakit ayiramiyorum cok kafama takiyorum bendede o sorun var şöyle bosvermis yasamayi o kadar istiyorumki
canım tamamen kompleksli olmakla alakalı benım babamda aynı tarıf ettıgın gbı psıkolojık tedavı harici bıse yapılamaz mesela esimi övüyolar kıskanıyo halamın torunu var dusun ablasını kıskanıyo tatıle gıdılıyo dıyelim gıdenı kıskanıyo sanki kendı parasıyla gıdılıyor ah ah

anlamadık biz valla
napıcam bilmiyorum
Ablanin oyle demesine cok sasiedim.. yani bie cocukla bir ev almak ayni sey mi o_o

Mesela gecen yaz kardesimle bana surekli sizin kocalariniz zengin isleri iyi istediginizi alirsiniz yaparsiniz diye bize kendimizi kotu hissettiriyodu ki kendisi ayagini yorganina gore uzatmadigi icin zora dusuyo ama biz ona ters bisi desek beni ablaniz yerine koymuyonuz diyo her zitlasmada kimin evindeysek o evden gitmeye kalkiyo kendisi her tribi atacak ama ona sakayla bile olsa bisey dendigi zaman evi terkediyodu simdi bunlari asti biraz ama bu seferde anlattigim bu durumlar var bizim ayri bi hayatimiz oldugunu kabullenemiyo galiba.

Ben birikim yaparken birikim yapmama laf ediyodu iste yarin bigun olursen bu kadar kendini skntiya soktuguma degmezmis iste para varmis ben harcamiyomusum yani yokluk ceken o kdr insan var ben kendimi skmiyorum istedigimi aliyrm yiyorum geziyorum cok sukurkii. Yani ablami bi turlu anlayamiyorum ya bendemi sorun var acaba
Bigun olursen? Olecegim zamani bilmiyorum. Belki 20 yil sonra olucem ama ya o sirada sikintiya dusersem dense?

anlamadık biz valla
napıcam bilmiyorum
Bence evliliği problemli mutlu değil bunuda bir şekilde size yansıtıyor
Ama şuan hamile ve duyguları çok yoğun yaşıyor doğumdan sonra 1,5 sene falan bosvermenizi tavsiye ederim bende o dönemlerden geçmiş biri olarak
Ama bu süreç bittikten sonra hala aynıysa konuşursunuz
Şuan da konussaniz bile direk kusucektir size
Birde şu var senin kardeşinle aranda 1 yaş ablanla 4 yaş var kardeşinle daha çok paylaşımın olabilir oda kendini dışlanmış gibi düşünüyor olabilir

günaydın canım ınsAllah ıstedıgın tüm güzellikler seni bulur ev araba vs artık esler arasında kime aıt oldugu farketmıyor ıkınızın ortak malı sayılıyor o yuzden senin ustune olmasa bıle yarısına ortaksın zaten esinden gizli satma vs falanda yapılamıyor artk ıcın rahat olsun[/QUs
günaydın canım ınsAllah ıstedıgın tüm güzellikler seni bulur ev araba vs artık esler arasında kime aıt oldugu farketmıyor ıkınızın ortak malı sayılıyor o yuzden senin ustune olmasa bıle yarısına ortaksın zaten esinden gizli satma vs falanda yapılamıyor artk ıcın rahat olsun
Sağol canım tüm güzellikler de seni bulur. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. En son aracı satarken eşim bir güzel sattı ama. Ev için de oturulan mülk ise tek ev yani aile şerhi koydurmak mi gerek acaba

Back
X