• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Bayram harçlıklarımla bugün altın aldım, yüksekti ama olsun TL de duracagina gram yaptim.
Akşam üzeri pazara gittim. Allahım dedim bu ne böyle. Patates 5, soğan 6 TL.
Azıcık meyve ve salatalık malzemelerine 35 TL verdim.
Bugün evlilik yildonumumuz evde mükellef bir sofra hazırladım, hediyenin parasını verecek eşim. Onunla da altın almak niyetindeyim.

Selam kızlar
Bayram harçlıklarımla bugün altın aldım, yüksekti ama olsun TL de duracagina gram yaptim.
Bugün evlilik yildonumumuz evde mükellef bir sofra hazırladım, hediyenin parasını verecek eşim. Onunla da altın almak niyetindeyim.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm :)
Daha nice yıllara..
Altınların da bereketli olsun ,bende yarın alayım diyorum beklemek bana gereksiz saçma geliyor sonuçta yakın zamanda bozdurmayı düşünmüyorum.

Bizim pazar da yarın ,gideceğim bakalım .
Meyve de hiç düşmüyor :(
En aşagısı kilosu 5 tl herşeyin.
Kabak hariç :)

Bugün kendime alışveriş yaptım şu havuç pantolonlardan aldım iki adet, iki de üstüne thsirt. Çok beğeniyordum ama kendime pek yakıştıramamıştım . Denedim ettim içime sindi :)
Geçen hafta da dolapta büyük ayıklama yapmıştım da zaten :)
Evde giyilecek altlara da ihtiyacım var denk gelirse alacağım, belki cuma da onun için pazara giderim .

Daha nice yıllara..
Altınların da bereketli olsun ,bende yarın alayım diyorum beklemek bana gereksiz saçma geliyor sonuçta yakın zamanda bozdurmayı düşünmüyorum.

Meyve de hiç düşmüyor :KK43:

Bugün kendime alışveriş yaptım şu havuç pantolonlardan aldım iki adet, iki de üstüne thsirt. Çok beğeniyordum ama kendime pek yakıştıramamıştım . Denedim ettim içime sindi :)
Evde giyilecek altlara da ihtiyacım var denk gelirse alacağım, belki cuma da onun için pazara giderim .
Sağol canım :)
İyi günlerde giy aldıklarını, ben birkaç kilo daha verirsem bu yaz birşey almadan gecirebilirim, geçen yıl kilo verince epey alışveriş yapmıştım.
Altında ben de artık bekleme taraftarı değilim çok yüklü alım yapmayınca fark büyük olmuyor ve altın zaten sürekli yükseliyor

Gerçekten çok içime sinerek aldım :)

Eklentiler

• DSC_3951.webp
    DSC_3951.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 145
  • DSC_3950.webp
    DSC_3950.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 143
Selam kızlar
Daha nice mutlu yıllarıniz olsun inşallah
Kaçıncı yılınız

Hayırlı olsun güle güle kullan inş
Daha nice yıllara..

Meyve de hiç düşmüyor :KK43:

Ben resim eklemeyi başaramadım ya :(
Halilarim geldi onları koyacaktım
Koridora iki tane, mutfağa bir tane ve banyo için klozet takımı şeklinde altı lastikli olanlardan kestirdim.
İki yıl garantili, merinos üretimi, makinada yıkanabilir ve saç tutmaz.
300 TL üç taksit olarak aldım.
Metresi 35 TL.

Ben resim eklemeyi başaramadım ya :KK43:
Halilarim geldi onları koyacaktım
Koridora iki tane, mutfağa bir tane ve banyo için klozet takımı şeklinde altı lastikli olanlardan kestirdim.
İki yıl garantili, merinos üretimi, makinada yıkanabilir ve saç tutmaz.
300 TL üç taksit olarak aldım.
Metresi 35 TL.
Çok merak ettim gerçekten canım, güle güle kullan :)
Ben tlf fotoğraf çekiyorum, dosya yüklemeden ekliyorum

merhaba kizlar
simdi oturabildim

1 e kadar seminerdeydim
sonra geldim evdeki kalan dolaplari duzenledim bir cok cop cikti surekli yorgan battaniye camasir yikiyorum
halilarimi yikamaya verdim yarinda bayan gelecek her yeri silecek temizleyecek
bende mutfaktaki kucuk ev aletlerini temizlerim okuldan gelince

bu bayram bende havuc pantolon aldim turuncu tonlarında
hic yakistiramazdim ama cok rahatmış begendim

Back
X