• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun bayram harcligiyla hesaptan altin aldim bozuk para kumbarasini goturup butunletmem gerek nereler bütünler :KK76::rolleyes:
A101, bim, sok gibi marketler. Bazen ellerinde olabiliyor o yuzden almayabilir... mesela ben bazen bozuk 5-10 kuruslari 10 lira olarak ayarlayip posetleyip goturuyorum. Bazen gercektrn saymak istemediklerinden de almayabiliyorlar. En azindan bozuklarin hepsini almasalar da 10 lira 20 lira gibi hazirlayinca aliyorlar genellikle. 50 kurus 1 lira gibi bozukluksa onlari da en fazla 50 lira yapip posetliyorum

Ben resim eklemeyi başaramadım ya :KK43:
Halilarim geldi onları koyacaktım
Koridora iki tane, mutfağa bir tane ve banyo için klozet takımı şeklinde altı lastikli olanlardan kestirdim.
İki yıl garantili, merinos üretimi, makinada yıkanabilir ve saç tutmaz.
300 TL üç taksit olarak aldım.
Metresi 35 TL.
bnde yukleyemıyordum telefondan bi arkadas atacagın fotonun ekran kaydı alıp oyle yukle dedi oluyor artık bıde oyle dene bence

Günaydın kizlarrrr
Bugün çok enerjik uyandım, maşallah bana:)
Benim kubaram kilitli degil, su söylerken sucuya bozuklari verip bütünü yerine koyuyorum. Arada markete, pazara çıkarken de aynısını yapıyorum.
Hatta bugün kumbaramdaki kağıt paraları hesaba yatırıp altın yapayım diyorum.
Evde para durması beni huzursuz ediyor :))
T tatlu canım ev fiyatlarının yükselmesi normal, kredi faizleri düşük ve yaz sezonu okullar kapanip, düğünler olunca emlak piyasası hareketleniyor. Gönlüne göre nasip olur umarım.

Günaydın kizlarrrr
Bugün çok enerjik uyandım, maşallah bana:)
Benim kubaram kilitli degil, su söylerken sucuya bozuklari verip bütünü yerine koyuyorum. Arada markete, pazara çıkarken de aynısını yapıyorum.
Hatta bugün kumbaramdaki kağıt paraları hesaba yatırıp altın yapayım diyorum.
Evde para durması beni huzursuz ediyor :))
T tatlu canım ev fiyatlarının yükselmesi normal, kredi faizleri düşük ve yaz sezonu okullar kapanip, düğünler olunca emlak piyasası hareketleniyor. Gönlüne göre nasip olur umarım.
gunaydınnn halılari merak ettim bnde görsek mi:KK3:

Hoşgeldin :)
Kendinden bahseder misin ?
Birikimin azı çoğu olmaz bence :)
Önemli olan birikimi yapabilmek .
Hoşbuldummm :KK200:
sayfanın enerjisi çok hoşuma gitti
uzun zamandır gizli gizli takip ediyordum
en son yazayım, hem de kendimi daha çok birikime yönlendirebilirim dedim desteğinizle

5 yıllık evliyim 30 yaşındayım
çocuğum yok
eşim de ben de para idaresinden hiç anlamıyoruz
devlet memuruyum
eşim esnaf
birçok kredimiz, senedimiz var, ev araba eşimin işleri nedeni ile
bunların arasında birikim olmaz diyen eşime inat az da olsa kenarda zor zaman paramız olsun istiyorum
yoksa bir şekilde harcanıyor para, havaya gidiyor
hele ki eşim borç vermeyi çok sever
tabii sonra da geri alamayız
5 sene sonunda artık frenlemek istedim
bi nevi başarılı oldum sayılır:nazar:
şimdi sırada giderlerimizi hesap etmek var
eşim pek yanaşmıyor
gerçekle yüzleşmek istemiyorum diyor :KK70:

bir cuma euro bir cuma dolar fikri güzelmiş biriktirmek icin :KK52:
Çok teşekkür ederimm :KK200:
kendimizce işte bi tasarruf yöntemi oldu
hele ki fiziki olarak almak çok çok iyi oldu
gidip bozdurmak zor geliyor
bankada olunca hemen satıyorsun lazım olunca

Derdin dondurucu mu aldim ugur sandik tipi almak istedigim boyuttan iki urun vardi biri ici daha dar A++ yani daha az yakani birde ici daha genis olani vardi a+ digerinden 2 tl fazla yakiyormus ben icinin genis olmasini onceligim yaptim ici 270 lt olanini aldim 2 tl fazla yakacak
Com kararsiz kalmistim
Sizce iyi yapmis miyim kizlar

Bende altin alicam bugun galiba secim sonrasi muamma
Esim 5 binom tl gun parasini gonderdi nana 250 tl sini cektim nakit kalmadigi icin kk kullanmak istemiyorum artik o yuzden
4750 den altin alicam
El ders 700 kusir gelecek ama esim 500 u babsina gonderecek geri donusu olmadan
Gece ayda gondermisti yine gonderecek
Tam kk kapatacakken 1000 tl istemisti babasi gondermistik Benin butun planlar alt ust olmustu
Bi birikim yapacaz surda

Back
X