- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.421
aynı seyı tekrarlıyo gıbı olmım ama ekran kaydını denedınizmiEwet öyle hata veriyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı seyı tekrarlıyo gıbı olmım ama ekran kaydını denedınizmiEwet öyle hata veriyor![]()

Secimden az kaldi dusmez gibime geliyor belki secimden sonra duserkizlar ssminer bitti oglumu da alip avm ye gidecegim icime sinen bir sey olursa alirim ikimizde sandalet ihtiyaci var 1 tane de deniz sortu alirim ogluma baska bir sey almamaliyim kk dolsurmak asla istemiyorum
benim inadim tuttu 190 alti olsun gram alayim kk ile diye o da inat etti düşmüyor![]()
cnm hakmara gittik numarasi yoktu alacaktimSecimden az kaldi dusmez gibime geliyor belki secimden sonra duser
Ben ogluma deniz sortunu bimden aldim din cok guzel 13 tl
Plaj ayakkabisinida gezer markasindan hakmardan aldim 15 tl
ewet canım onda da aynı hatayı veriyoraynı seyı tekrarlıyo gıbı olmım ama ekran kaydını denedınizmi
Para yönetimini iyi yapabilirsin bence :)Hoşbuldummm
sayfanın enerjisi çok hoşuma gitti
uzun zamandır gizli gizli takip ediyordum
en son yazayım, hem de kendimi daha çok birikime yönlendirebilirim dedim desteğinizle
5 yıllık evliyim 30 yaşındayım
çocuğum yok
eşim de ben de para idaresinden hiç anlamıyoruz
devlet memuruyum
eşim esnaf
birçok kredimiz, senedimiz var, ev araba eşimin işleri nedeni ile
bunların arasında birikim olmaz diyen eşime inat az da olsa kenarda zor zaman paramız olsun istiyorum
yoksa bir şekilde harcanıyor para, havaya gidiyor
hele ki eşim borç vermeyi çok sever
tabii sonra da geri alamayız
5 sene sonunda artık frenlemek istedim
bi nevi başarılı oldum sayılır
şimdi sırada giderlerimizi hesap etmek var
eşim pek yanaşmıyor
gerçekle yüzleşmek istemiyorum diyor
Çok teşekkür ederimm
kendimizce işte bi tasarruf yöntemi oldu
hele ki fiziki olarak almak çok çok iyi oldu
gidip bozdurmak zor geliyor
bankada olunca hemen satıyorsun lazım olunca
Canım ben fiziki döviz gerektiğinde döviz bürosundan alıyorum .kizlar fiziki olarak dovizi doviz burosundan mi yoksa kuyumcudan mi aliyorsunuz yani en uygun nerde olur
hayatimda hic fiziki doviz almadim da![]()
Benim kavanozlarım varcnm ben yonteminizi begendim pzt ya da cuma seklinde kendime doviz kumbarasi yapma karari aldim miktari netlestirecegim
tesekkurlerr
ben küçük bir ilçede yaşadığım için kuyumcudan alıyorumkizlar fiziki olarak dovizi doviz burosundan mi yoksa kuyumcudan mi aliyorsunuz yani en uygun nerde olur
Ankaradayım ben canım burda döviz bürosundan aldım ben hepkizlar fiziki olarak dovizi doviz burosundan mi yoksa kuyumcudan mi aliyorsunuz yani en uygun nerde olur

Bir ara bende öyle 4_5 kumbara yapmıştım.Benim kavanozlarım var
dünya kadar diyebilirim
1- dolar 2- euro 3- gram 4- bozukluk 5- eşimin bağkur ödemeleri için ( kumbara yapmazsam ödenmiyor, faiz işliyor sonra )
daha da yapmak istiyorum her harcama kalemi için günlük içine atalım istiyorum ama eşim kabul etmiyor
eşim esnaf olduğu için günlük cebine devamlı para giriyor, ben de buradan hepsi için ayıralım istiyorum
ben maaşlı olduğum için para 15 inde bitiveriyor, krediler aidat elektrik telefon ödemeleri derken
ben küçük bir ilçede yaşadığım için kuyumcudan alıyorum
hiç döviz bürosu yok olduğum yerde
Bir ara bende öyle 4_5 kumbara yapmıştım.
Birikim, tatil ,hediyelik çeyrek için ,çocuklar için :))
Çok da güzel olmuştu hepsinin üzerine yazmıştım :)
yeniden yapmalı diyorum o zamanBir ara bende öyle 4_5 kumbara yapmıştım.
Birikim, tatil ,hediyelik çeyrek için ,çocuklar için :))
Çok da güzel olmuştu hepsinin üzerine yazmıştım :)
Ben 1 kumparayi zor biriktiriyom...Maaşallah
Çocukların bayram harçlıkları ile ata aldım 1.320
Kuyumcum seçimden sonra altının yükseleceğini söylüyor kızlar.
Ama ben zaten elime para geçince altına çevirmeyi tercih ediyorum.
Çook haklısın canım :)yeniden yapmalı diyorum o zaman
![]()
Hahahaaaa :)))) birikimleri yer miyim hiç kuzum yaaa.ucundan bile dokunmam