• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokoşum şekerim ben; ) ama illa öyle bi ortama dusseydim alır içimi takilirdim gençlere. Uyku falan düşünmezdim .madem düştük keyif alalım bari derdim :))))
Canım içtik ama nereye kadar akşam 7 gibi başladık sabah 4 oldu komşular uyumuyor :))
Keyfi güzeldi ve kardeşlerimle olması :))

Canım içtik ama nereye kadar akşam 7 gibi başladık sabah 4 oldu komşular uyumuyor :))
Keyfi güzeldi ve kardeşlerimle olması :))
Nerde olduğun değil kimle olduğun demişler. .ne güzel hatıra kalmış. Öyle yerlerin tadı kalabalıkla çıkıyor zaten kuzum.

Nerde olduğun değil kimle olduğun demişler. .ne güzel hatıra kalmış. Öyle yerlerin tadı kalabalıkla çıkıyor zaten kuzum.
Aynen öyle canım.
Birlikte olmamız o sıcak ortam çok güzel oldu :)
Ama hd otellerin konforu asla aranmamalı :))

O kadar beğendim ki bu yaz yine gideceğiz :D

Aynen öyle canım.
Birlikte olmamız o sıcak ortam çok güzel oldu :)
Ama hd otellerin konforu asla aranmamalı :))

O kadar beğendim ki bu yaz yine gideceğiz :KK70:
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ;)))
Aslan turtisimm benim bu sene 2 hafta kal :p

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış :KK66:))
Aslan turtisimm benim bu sene 2 hafta kal :p
Az gelir bana iki hafta uykusuzluk :P

Tamamen koca zevki desek daha doğru .
Yoksa hiç benlik değil.
Ben kendime hizmet isterim evde zaten sürekli hizmet halindeyim :P

Ayvalık, Cunda çok gittim. Belki Erdek olabilir, güzel köyleri var.
Yalova'da kaplıcalara baktım, denize yakın olan da var. Önce sıcak sonra soğuk yaparım:)))

Sizi gidi piremseslerrr :))

Çok zor iki gün ve gece geçirdim hayatımın en zor tatiliydi.
Sabaha kadar kahkahalar eşliğinde.
Walla ben de kokoş damla cikolata damla cikolata ya katılıyorum. Yemek bir şekilde olur ama oda temiz, yatak rahat olmalı.
Obsesif kompusus sun sen diyor eşim ama naaapiym, ben böyleyim.
Tatilde elimi hicbirseye surmeyecegim eşimle konuştum. Tatil benden hizmet ondan :)

Yalova'da kaplıcalara baktım, denize yakın olan da var. Önce sıcak sonra soğuk yaparım:)))

Walla ben de kokoş damla cikolata damla cikolata ya katılıyorum. Yemek bir şekilde olur ama oda temiz, yatak rahat olmalı.
Tatilde elimi hicbirseye surmeyecegim eşimle konuştum. Tatil benden hizmet ondan :)
Zaten çadır /kamp herkese göre değil
Bana göre de değil gerçekten.

Senin tatilin en güzel yanı hizmet eşten olması :) baştan anlaşma

Zaten çadır /kamp herkese göre değil
Bana göre değil gerçekten.

Senin tatilin en güzel yanı hizmet eşten olması :) baştan anlaşma
Hem altınlarımi bozup hem de hizmet edecek değilim ama :)))
Allah razı olsun eşim o konularda iyidir, fizik tedaviye başladığımdan beri evde herşeyi yapıyor
Maşallah diyelim burada :)

Yaa kızlar bu dizi iyice mala bağladı. Bu sarp gitti Enver in evinin oralara telefoncuya , telefoncu demiyor ki bahar diye kızı da var.şirini görüyor , bi adam gibi noldu bahara demiyor. Bayilacayimmmm. Nolcek bu işin sonu? Az spoiler versenize :))))
Az bölüm kalmis canım bir haftaya öğrenirsin :))

Çocukken Akçay a giderdik.çok güzel kalmış aklımda. Edremit akcay tarafina da bakılabilir. Şuan nasıl oralar acaba...

Back
X