- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.501
Oralarin denizi çok soğuk bana gelmez :)Çocukken Akçay a giderdik.çok güzel kalmış aklımda. Edremit akcay tarafina da bakılabilir. Şuan nasıl oralar acaba...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oralarin denizi çok soğuk bana gelmez :)Çocukken Akçay a giderdik.çok güzel kalmış aklımda. Edremit akcay tarafina da bakılabilir. Şuan nasıl oralar acaba...
Onu bilemiyorum canım. Kazdağları Küçükkuyu taraflarını da çok övuyorlar.Oralarin denizi çok soğuk bana gelmez :)
Vermeyelim benceYaa kızlar bu dizi iyice mala bağladı. Bu sarp gitti Enver in evinin oralara telefoncuya , telefoncu demiyor ki bahar diye kızı da var.şirini görüyor , bi adam gibi noldu bahara demiyor. Bayilacayimmmm. Nolcek bu işin sonu? Az spoiler versenize :))))
Maşallah maşallah :)Hem altınlarımi bozup hem de hizmet edecek değilim ama :)))
Allah razı olsun eşim o konularda iyidir, fizik tedaviye başladığımdan beri evde herşeyi yapıyor
Maşallah diyelim burada :)
Kesinlikle sinir krizine girenler kervanına katılacak benceVermeyelim bence
2 bolum daha izle sen de verem olanlar kervanina katil:)) son 2 bolumden sonra ne yazacaksin merak ediyorumm

evet yogun olunca hafta sonu ev isi temizlikten alışveriş yapmaktan daha da yorgun oluyoruz kendine dinlenme valti kalmiyor