- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.581
Masraf mi yapsın kateYoutube'a asiri pintiler diyince birkac bolum cikiyor.. iste birikim yapabilmrk icin neler yaptiklarini anlatiyorlar... ilk bolumde kate dedigimiz asyali bir kadin var.. :) gercekten de cok asirilar.. copten yiyecrk toplayip arkadaslarini yemege cagiriyorlar filan
Insan yaşadıkça ögreniyorBizimki biraz derin ya eşimin küçüklüğünden gelen sorunlar var.
Eşimin annesi ve babası o çok küçükken ayrılmış, kv tekrar evlenmiş uzun süre eşimi aramamis. Babaannesiyle büyümüş, o olunce de yalnız yaşamaya başlamış. Eşimin eli ekmek tutunca amca ve halalar sahip çıkmış sozde. Kim yanına cagirsa tüm masraflarını odetmisler maddi olarak faydalanmışlar.
Anneye karşı hep doldurularak büyümüş, gerçi kv de dengesizdir.
Ben ilk tanıştığımız da kv ile çok sıcak bir ilişki kurduk, hep aradı ben aradım. Nisanda ve düğünde takisini yaptı. Düğün sonrası eve geldi. Gayet iyiydik.
Ama meğerse o da oynamış.
Biz söz yaparken kv kendine ev almis, kp ile eşim yıllarca hiç görüşmedi.
Amca sözde babalık yaptım diye attı kendini ortaya, yenge de anne oldu bir anda
Sürekli eşimden para alıp düğün için biriktiriyorum diyen yenge kendine bilezikler yaptı. İsteme, nişann dugun kimsenin bir çöplerini dahi görmedik.
Maddi destek kesilir diye eşimin evlenmesini istemediler, bir sürü sorun yarattılar.
Evlendikten sonra ben de maddi olarak eşimin onlara destekte bulunmasına karşı çıktım. Yapmadıkları şeylerden ve esimi kullandiklarindan bir süre görüşmedim. Sehirdisina yerleştiler. Eşimin ciddi sağlık sorunları oldu, işiyle ilgili problemler yaşadı. O süreçte yine bir şans verdim ama yine beni yaniltmadilar ve hep sömürmek için yaklaşmaya çalıştılar. Sözde hasta ziyaretine gelip dalga geçer gibi kendi sozde sorunlarından bahsedince ve bizim maddi durumu sorgulayinca da dedim bir daha benim evime gelemezler.
Birkaç kez eşim dışarıda görüştü amcasıyla ve yengeyle. Anneyle zaten bağlar kopuk, yılda bir aklına eserse arar sorunlarını anlatmaya başlar eşim müsait değilim der kapatır.
En nihayetinde ben sustum ve söylediğim
herşeyi kendisi görüp gorusmemeye karar verdi.
Ben asla görüşme demedim, demem de iyi veya kötü kendi kökleri neticede.
Yıllardır hiçbirinin ne sesini ne yüzünü bilemeyiz çok şükür huzurluyuz.
Eşim şimdi de hep derki beni ne kullanmışlar ne kadar safmisim.