- 7 Kasım 2017

- 16.746

- 40.986

- 598

- Konu Sahibi karamelli_turta
 - #18.781

Katilim az sankiHer ay yapıyoruz zaten, ilk sayfada aylık bildirimlere göre düzenliyorkaramelli_turta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katilim az sankiHer ay yapıyoruz zaten, ilk sayfada aylık bildirimlere göre düzenliyorkaramelli_turta
amin canim hepimizin :)Artsın inş altınlar
Derleyip toparladım derken
daha dur canım bızımkı baslamadı bıleKırk yılın başı erkenden yatıp uyuyayım dedim üst kat komşum sağolsun gece yarısına kadar temizliği bitiremedi şimdi de gök delinmiş gibi yağmur yağıyor
Ne zaman dinlenecek bu kahvemsi![]()

uykucuda sabah 7de kalkıp ıse gıtsın
Yok artık, seninki daha fenaymisdaha dur canım bızımkı baslamadı bıle
saat 1.5 temızlık saati 2banyoyuda gacır gucur yıkıyo bı guzel sandalye yatak cekıstırıyo sonra ohh mıs gıbı uyusunuykucuda sabah 7de kalkıp ıse gıtsın
![]()
ah ah canım burnumdan getırdıler evımı artık dıyecek lafım kalmadı benım onlara hayırlısıyla 2yıl snra kredımız bıtınce ev alırsak cıkacagız ınada bındırdım bnde baska yere kiraya gıtmek ıstemıyorum eskıyamı bunlar onlara takılıp cıkıcam dıyorum bızım yerımızde ev sahıbımız oturuyomus her gun kavga etmekten cıkmıs gıtmıs adamcagız bıde dusun apartmana tovbe etmıs mustakıl ev almıs adamYok artık, seninki daha fenaymis
Bir haftadır evde yoklar diye tuttum kendimi kapısına gitmedim ama yarın konuşacağım.
Tamam çalışan kadinim arada ben de akşam temizlik yapıyorum ama saat en geç ondan sonra ses çıkaracak birşey yapmam
Saygısızlık resmen
Kırk yılın başı erkenden yatıp uyuyayım dedim üst kat komşum sağolsun gece yarısına kadar temizliği bitiremedi şimdi de gök delinmiş gibi yağmur yağıyor
Ne zaman dinlenecek bu kahvemsi![]()
daha dur canım bızımkı baslamadı bıle
saat 1.5 temızlık saati 2banyoyuda gacır gucur yıkıyo bı guzel sandalye yatak cekıstırıyo sonra ohh mıs gıbı uyusunuykucuda sabah 7de kalkıp ıse gıtsın
![]()
...benim tepemde kimse yok şükür erken yatar erken kalkarım sabah alt komşum uyanmamıştır diye süpürgeyi en sona bırakırım,bide şu balkondan halı silkeleme meselesi var
hele bazı dairelerde halı sabah dışarı atılıyor akşam içeri alınıyor halı ne zaman kullanılıyor aklım almıyor
Aaaaa hatırladım sen şikayetçiyim diye yazmıştınah ah canım burnumdan getırdıler evımı artık dıyecek lafım kalmadı benım onlara hayırlısıyla 2yıl snra kredımız bıtınce ev alırsak cıkacagız ınada bındırdım bnde baska yere kiraya gıtmek ıstemıyorum eskıyamı bunlar onlara takılıp cıkıcam dıyorum bızım yerımızde ev sahıbımız oturuyomus her gun kavga etmekten cıkmıs gıtmıs adamcagız bıde dusun apartmana tovbe etmıs mustakıl ev almıs adamhadı ınsAllah darısı basımıza
![]()
Evet bir de o silkeleme meselesi var, ilk tasindigimizda zırt pırt cam takip etmekten fenalık geldi, unutuyoruz alt katın dolu olduğunu demişti.hayırlı sabahlar arkadaşlar...saygısız komşularınıza söyleyin oda kul hakkına giriyor olurmu gecenin bir yarısı iş yapmak gündüzler torbayamı girdi
...benim tepemde kimse yok şükür erken yatar erken kalkarım sabah alt komşum uyanmamıştır diye süpürgeyi en sona bırakırım,bide şu balkondan halı silkeleme meselesi var
hele bazı dairelerde halı sabah dışarı atılıyor akşam içeri alınıyor halı ne zaman kullanılıyor aklım almıyor
![]()
aminnn ınsAllah cnım hayırlısıylaAaaaa hatırladım sen şikayetçiyim diye yazmıştın
Allah kendi evini gönlüne göre nasip etsin canim
Tamam canim yapin sizGünaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk canım arkadaşım üzülme şimdi olmazsa bir ay sonra olur, çok ihtiyacın olduğunu biliyorum da bazen sabırlı olmak gerekiyor bazı durumlarda .
Eylülde bir planınız var da zaten, eşinle de olur birkaç gün.
Estella- bu ne güzel bir haber umarım hayırlısı olur güzel kapılar açılır
Ben-Hic geçmiş olsun canım görünmez kaza ..
damla cikolata m marifetli kuzum neler neler yapıyorsun maşallah sana canım benim
pure hazel her ay yapıyorum zaten birikim listesi, herkes biliyor ve katılım listedeki kadar .
Yine birikim listesi yapsak, takip etsek nasıl olur demişsin bizde zaten bu listenin varolduğunu söyledik. Katılım az demişsin ,herkesi tek tek etiketlemem katılmak isteyen yazıyor zaten ve ekliyorum.Tamam canim yapin siz