@The Black
hayirli olsun isin borclarindan kurtul kisa zamanda ins

iyiniyetli iyiniyetli cnm sporla beraber o gobek de gider
benim yuruyus yarim kaldi oglum evde birakacak yerim yok.
Leslie ya da baska program indirip evde egzersiz yapacagim benim problem basen
Tesekku ederim inşallah biraz daha verebilirim.
Leslie ile dışarı çıkamadığım zamanlarda kilo vermiştim. Basenler ve bacaklardan incelebilirsin yürüyüş ile.

canim yarim saat sirkeli suda bekletip sobr kaynar suya sonra da soguk suya attim doğradım koydum posete

konserve seklinde guzel oluyor aslinda
ben çok seviyorum semizotunu ama buzlukta nasıl olur tadı falan değişir mi, emin olamadım
eğer bozulmuyorsa ben de bu yıl epey koyarım

ne kadar mantikli aslinda her ayinda 1 çeyrek alinsa aliskanlik olsa cocuk 10 yasina gekdiginde ne gizel birikim olur
Keşke zamanında böyle bir alışkanlığım olsaydı :(
Kızlar ben bugün işe başladım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah utandırmasın.
Öncelikli hedefim elden aldığımız ve kredi kartına mecburen olan borçlarımızı ödemek.

Borç ödemek lüksüm benim şu an. O kadar rahatlayacagim ki. Kuş gibi hissedicem kendimi.

Umarım daimi bir iş olur ve hayatımız yeniden eski düzenine kavuşur.
Hayırlı olsun yeni işin canım, çok sevindim .
Rabbim tez zamanda refaha eriştirsin inşallah sizi. .
selam kızlar ben geldim :)

biliyorsunuz bahsetmiştim sınavım vardı bitti hayırılıyla sonuçları bekleme zamanı şimdi..
merak eden arkadaşlarım kusura bakmayın bir anda koptum dünyadan sınav stresiyle e haliyle haber veremedim..
ben çok şükür iyiyim birikim yok hatta bir sağlık harcaması için bir yakınımıza 6-7 bin tl gibi bir harcamamız oldu ve dolayısıyla 4-5 aylık birikim gitti. herşeyin başı sağlık olunca gözümüz de görmedi. sınav geçtiğine göre hem iş yerimde biriken işlere hem de tasarruf birikime dönme vakti artık :KK66:
sizler de iyisinizdir inşallah :KK25:
Canım hoşgeldin :)
Çok merak ettik seni hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonuç çıkar.

hedefim oğlum için her ay bir çeyrek altın almak..
şimdiye kadar alamadıklarımı da imkanım oldukça almak yerine koymak..
24 aylık 24 çeyreği olmasını isterdim : olmadı...
iki maaşla çalışan insanlar olarak utanıyorum bu durumdan ve kızgınım kendimize...
Neden canım ev ya da araba borcunuz mu var

Annemin umre icin biriktirdigi kumbarayi kirdik sabah... 666.5 lira cikti... 30 lirasina kontor attircak, 20 lirasini bana verdi 10 tl si elinde.. bana da hazir disari cikiyosun deyip 600 lirasini verdi.. bir yarim alicam.. umre icin yeterli parayi biriktirene kadar altin yap dedim deger kaybetmesin dedim.
Dolar da alabilir umre hac dolar üzerinden fiyatı belirleniyor

Kızlar 1 gr daha bozdum :KK43:
Pazar günü memlekete gidiyorum Eylül’e kadar memleketteyim gitmeden derin dondurucuya bir kaç birşey koyayım dedim
6 kilo barbunya aldım
5 kilo bamya
2 kiloda yaprak ( sarıp atmayı düşünüyorum)
Bugün ve yarın bunlarla uğraşırım sonra derin temizliğe başlamam gerekiyor gitmeden

Kızlar ben bugün işe başladım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah utandırmasın.
Öncelikli hedefim elden aldığımız ve kredi kartına mecburen olan borçlarımızı ödemek.

Borç ödemek lüksüm benim şu an. O kadar rahatlayacagim ki. Kuş gibi hissedicem kendimi.

Umarım daimi bir iş olur ve hayatımız yeniden eski düzenine kavuşur.
Hayırlı olsun işin

Kızlar 1 gr daha bozdum :KK43:
Pazar günü memlekete gidiyorum Eylül’e kadar memleketteyim gitmeden derin dondurucuya bir kaç birşey koyayım dedim
6 kilo barbunya aldım
5 kilo bamya
2 kiloda yaprak ( sarıp atmayı düşünüyorum)
Bugün ve yarın bunlarla uğraşırım sonra derin temizliğe başlamam gerekiyor gitmeden
ya ben bamyanin bas kismini kesemiyorum ama cok severim bamyayi pahli kidir su an hic bakmadim fiyatina

ben çok seviyorum semizotunu ama buzlukta nasıl olur tadı falan değişir mi, emin olamadım
eğer bozulmuyorsa ben de bu yıl epey koyarım
bozulmuyor dediler o yuzden 1 pisirimlik koydum 1 ay sonra tadini deneyeceegim bozulmuyorsa fazla yapacagim
ama sise sekljndeki tadi bozulmuyor onu biliyorum

ya ben bamyanin bas kismini kesemiyorum ama cok severim bamyayi pahli kidir su an hic bakmadim fiyatina
Pazarda 14 tl bile olan vardı
Ben 10 tl olanından aldım gayet güzellerdi
Ben fazla alıcam indirim yapar mısınız dedim 8 tl ye indirdiler geçen senede hiç inmedi bamya sonra zamanı geçti almadığıma pişman oldum

bozulmuyor dediler o yuzden 1 pisirimlik koydum 1 ay sonra tadini deneyeceegim bozulmuyorsa fazla yapacagim
ama sise sekljndeki tadi bozulmuyor onu biliyorum
Temizleme konusunda korkma bende fazla aldığım için hepsini soymak için uğraşamam sadece saçaklarını kopartıcam ve baş kısmını biraz kesicim tabi varsa kötü gözüken bir yeri keserim

Back
X