Hem de diyetisyene filan para vermiyoruz. Ben karatay kahvaltısı yaptıktan sonra 7 saat kadar hiç acıkmıyorum meselâ... kocaman servis tabağı dolu bir şekilde yiyorum kahvaltıda...
Diyetisyenler ara öğün veriyorlar mutlaka. Karayaysa ilk zamanlar insulin direnci kırılana kadar ara veriyor sonra zaten acikmadigin için aramıyor ve yemiyorsun

The Black The Black çok çok çok sevindim
Yeni işin hayırlı, uğurlu, huzurlu olacağın bir iş olsun.
Borçlarını ödeyip, birikim yapacağın günlere vesile olsun arkadaşım
Canım çok çok teşekkür ederim. Gerçekten nefes almak rahatlamak çok istiyorum. Çok sıkıntılı zamanlardan geçtik inşallah rahatlayacagiz. Her şey güzel olacak.
Borçlarımız bitsin birikim de olur inşallah. İnsanın sırtında yük.
Az kaldı ama bir yıl içinde elden aldığımız borclar biter. İdareli davranmaya devam edeceğiz tabi bu süreçte.
Kredinin bitmesine 2,5 yıl filan var.
Eskiden kredi kartini sadece büyük taksitler için kullanırdik şimdi gıdaya bile kullanıyoruz yeniden eski düzene dönmeye calisicam. Bu da bir 6 aylık süreci kapsar.

Olsun hepsi yavaş yavaş olur. İş bulmak en zoruydu. Umarım daimi ve hayırlı olur.

Sevgiyle öperim canım.

Canım hoşgeldin :)
Çok merak ettik seni hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonuç çıkar.
Hoşbuldum canım :) inşallah valla çok önemli bir dönüm noktası hayatımın bu sınav. hem maddi hem de manevi anlamda rahatlayacağız bakalım hayırlısı olsun. sizler de iyisinizdir inşallah?

Back
X