gule gule kullanin cnm ihtiyacsa mecbur aliniyor

ama cok cikmamak lazim alisveris yerlerine az once euro almaya gidip geldim elimdeki para 55 tl tam guzel bir bluza yetiyordu geçerken dedim ki yuru tatlu sen alisverise cikmadin al euro yu dogru eve done hemen :KK30::KK30::KK30:
Teşekkür ederim canım. Hepsi lazım pareo dışında ı fazla oldu:KK53:
Seni de tebrik ediyorum. Ben hiç döviz almamıştım. 100 tl param var onunla bugün dolar mi alsam acaba senin gibi... yoksa harcıyorum

kızlar sıze bıse sorcam benım sımdı ıkı tane gunum var bırı yenı basladı bırı de eylülde son. daha para gününe girmicem dıye karar almıstım ama akraba günü dıye bı tanesı devam edıcek mecbur.
şimdi annemin arkadasları 200den gün kuruyor. ıstersen gır dedıler kabul ederlerse 1 gram altından girim dıyorum caktırmadan bırıkır dıye dusundum ne dersınız yoksa gırme kendın alırsın mı dersınız
Kendim biriktirebilirim diyorsan girme ama denemeden de bilemezsin bu seferlik girme bir dene bakalım o güne vereceğini kendin koyabildin kenara sonra baktın olmadı tekrar girersin

kızlar sıze bıse sorcam benım sımdı ıkı tane gunum var bırı yenı basladı bırı de eylülde son. daha para gününe girmicem dıye karar almıstım ama akraba günü dıye bı tanesı devam edıcek mecbur.
şimdi annemin arkadasları 200den gün kuruyor. ıstersen gır dedıler kabul ederlerse 1 gram altından girim dıyorum caktırmadan bırıkır dıye dusundum ne dersınız yoksa gırme kendın alırsın mı dersınız
Canım kendin de alabilirsin bence. Annem de 200 tllik güne girmişti. Bitince tekrar girecekti durdurdum. Şimdi her ay kendisi 200 liralık altın alıyor internet bankacılığından. Eline para geçene kadar altın yükseliyor.
Ha eğer gram altın almayı kabul ederlerse ne ala :dondurma:

Keşke ev taksidi falan olsa o zaman hiç canım sıkılmazdı
o zaman borç bitirme projesi uygulayıp bütün ödemelerden kurtul kartı kapattırma kart evde dursun aciller için canım.
yani kredi kartları cidden insanı kısır döngüye sokuyor

kart borcumuz yok canım bizim hiç bi borcumuz yok çok şükür
kredi kartlarını geçen aylarda kapattım rahata erdim bi daha da kullanmam
kredi kartı bence kesinlikle bereketi götürüyor
daha aç gözlü insanlar haline geliyoruz
o yüzden birikime daha çok yüklenebiliyorum bende şükürler olsun.
kesinlikle bereketi kalmıyor ayin 15 inde odemeyi yapinca bakacagim kac tl vorcum kalacak

o zaman borç bitirme projesi uygulayıp bütün ödemelerden kurtul kartı kapattırma kart evde dursun aciller için canım.
Tam kapatacağım ay babası para istedi
Hayaller suya düştü sonra ümidimde gitti
Her ay kapatmak istedikçe daha çok gelmeye başladı kk borcu

ben kisin oyle yaptim evde biraktim cok faydasını gordum pek harcamam olmadi. Simdi esimde kart aldi kotu oldu.

kisir dongu onceden maasin nere gidecegi belli oluyor tekrar borc vs

kesinlikle bereketi kalmıyor ayin 15 inde odemeyi yapinca bakacagim kac tl vorcum kalacak
en küçük borçlardan başlayarak kapatabilirsin canım kalem kalem kaptınca insana bi ferahlama geliyor.
hangi borcun en az kartta ise ilk önce onu kapt kurtul öyle öyle devam edersen insan bi gaza geliyor zaten :)

çok değil mi ya canım. özellikle giyim.
Eşim 1200 tl lik giyim alışverişi yaptı
Senede 3-4 defa böyle alışverişleri oluyor
Özellikle ayakkabıları çok seviyor Kemal tanca haricinde almıyor kaç kerede kapıya koyduğu için çalındı ne zaman dikkat edecek bilmiyorum

Tam kapatacağım ay babası para istedi
Hayaller suya düştü sonra ümidimde gitti
Her ay kapatmak istedikçe daha çok gelmeye başladı kk borcu
olsun gene kapanır ki ümidini yitirme dediğim gibi en küçük borçlardan başlayıp kapat her ay alam giyim 3-4 ay eminim bi sürü kıyafetin vardır valla kıyafete çul çaputa verilen para cidden hep boşa giden paralar

olsun gene kapanır ki ümidini yitirme dediğim gibi en küçük borçlardan başlayıp kapat her ay alam giyim 3-4 ay eminim bi sürü kıyafetin vardır valla kıyafete çul çaputa verilen para cidden hep boşa giden paralar
çünkü her yeni cikan her begenilen alininca gardrop doluyor aslinda belli seyler giyiliyor
ben minimal yasam.la bi sorunu cozdum almiyorum ihtiyac olmadikca
evdeki herkese bunu aşılamak lazim

vovv o ne ya ömrümde hiç o kadar toplu harcamadım. bence eşine bu konuda azıcık dikkat edelim falan diye gaza getir.
Zamanında ne tartışmalarımız oldu ama fayda etmiyor güzellikle de söyledim ama olmadı.etrafındaki arkadaşları tek maaş ve 1000 tl güne verebiliyor onların ne kadar tutumlu olduğunu görüyor ama fayda yok yinede

Eşim 1200 tl lik giyim alışverişi yaptı
Senede 3-4 defa böyle alışverişleri oluyor
Özellikle ayakkabıları çok seviyor Kemal tanca haricinde almıyor kaç kerede kapıya koyduğu için çalındı ne zaman dikkat edecek bilmiyorum
canim bu konu hercekten ciddi bir mesele sanki eskiyor mu bunun yasliligi var her zaman dinc olamayacaksiniz

Back
X