• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve geldiğimiz gibi dus alıp hemen bavul boşaltma olayına girdim:) evde hicbirsey olmadığı icin gelirken dışarıdan yedik.
İki makina yıkayıp astım. Üçüncüye balkonda asacak yer kalmadı makinaya doldurdum yarına artık o da:) valizi falan da sildim. İşlerin çoğunu hallettim.
Yalnız evimi özlemişim:)
Wauv ne kadar hızlısınn :))
Ev gibisi yok hakkaten ...

Kamp olarak istemeyenler var ,sanırım villa tarzı birşey kiralanabiliriz 3 gece.
3 kardeşim ailecek .
Oradan da aile tatiline inş :))

Wauv ne kadar hızlısınn :))
Ev gibisi yok hakkaten ...

Kamp olarak istemeyenler var ,sanırım villa tarzı birşey kiralanabiliriz 3 gece.
3 kardeşim ailecek .
Oradan da aile tatiline inş :))
Canim enerji depolayıp döndüm olsun o kadar:)
Kamp yeri vardı eşimle baktık daha uygun olduğu için yapabilirsiniz dedim eşim asla dedi, aparta evi taşıdım kampta ugrasamam ben dedi:))
Ev gibisi de yok tatil gibisi de yok :) Eylül'de de annem ve kardeşim Antalya var ona kadar bu tatil yeter bana
Canım villa güzel fikir kalabalık olacaksiniz rahat edersiniz
Seneye daha çok tatil yapmak için diğer topikte kumbara olayına eşimi de dahil ettim :)))
Bir doyamadım gezmelere

Alacağım haziran ayının maaşı
Çalışıp alıyoruz zaten ayın 1inden 1 ine hesaplanıp veriliyor
Gıcık bir durum
Eşim nöbetten geldi uyuyor
Döneri bazen daha sonra yattığı oluyordu ama denge yatıyor genelde

Günaydın
Maaş bekleyenler yatmış mı maaşlarınız Benim yatmamış halkbank
gunaydınnn yatmıs benımki vakıfbank..
kredi kartını yatırdım esım arac kredısını yolladı onu yatırdım
kirayı da dusunce elime 300tl kaldı isyeaaaaaannnnn:duduk:
neyseki esım ayın 1ınde aylık alıyor. bıkac eksık dısında market eksıgımız yok sukur
umarım 300tl yeter:KK47:

Selam hanımlar!
Maaşlarımız bereketli olsun inşallah ben ihtiyaç kredisi ve bes miktarını ayırdım kalanı eşime gönderdim. O da yarın ev kredisini kredi kartlarını filan öder eve de harçlık çeker birikimi de ayırır Allah’ın izniyle. karamelli_turta karamelli_turta canım 1800 tl birikimi listeye ekleyebilir misin?

Siz boyle maas yatmis dedikce ben ozeniyorum cunku kocamdan aldigim harclikla evi gecindirmeye ve birikim yapmaya calisiyorum :KK70:
Çalışmak istiyorsan bir mani de yoksa çalışabilirsin sen de. Ben de maaş günü eşime gönderirm o eve getirir bir miktar ordan harçlık alırız kendimize benimki de harçlık yani bir yerde :))

Merhaba kızlar ..
Bol harcamalı geçiyor son zamanlarda yaz geldi böyle oldu valla .
Bizim tatil bu yıl uzun olacak ya nakit bütçe yetersiz gelecek fikir istiyorum sizden ..
Eksi hesabımımı yükseltip kullansak, bir adet altın mı bozsak? Ben açıkçası esnek hesapta çok içeri girmek istemiyorum, altına daha yakın hissediyorum kendimi tabi onu da istemiyorum ama yapacak bişey yok . Ekstra plan olunca onu önceden ödeyemedik.

Merhaba kızlar ..
Bizim tatil bu yıl uzun olacak ya nakit bütçe yetersiz gelecek fikir istiyorum sizden ..
Eksi hesabımımı yükseltip kullansak, bir adet altın mı bozsak? Ben açıkçası esnek hesapta çok içeri girmek istemiyorum, altına daha yakın hissediyorum kendimi tabi onu da istemiyorum ama yapacak bişey yok . Ekstra plan olunca onu önceden ödeyemedik.
Canım ben tatil planlarken para yoktu biliyorsun başabaş ayı denk getiriyordum zaten, birkaç hediye altını bozarim diye düşündüm ama sonra hesap yaptım ek hesabı kullanmak daha mantıklı geldi.
Ek hesap faizi altının yükselişi hızından daha az.
Birkaç parça şeklinde kapatırım ama altını bozarsam yerine koyamam diye elim gitmedi.

Canım ben tatil planlarken para yoktu biliyorsun başabaş ayı denk getiriyordum zaten, birkaç hediye altını bozarim diye düşündüm ama sonra hesap yaptım ek hesabı kullanmak daha mantıklı geldi.
Ek hesap faizi altının yükselişi hızından daha az.
Birkaç parça şeklinde kapatırım ama altını bozarsam yerine koyamam diye elim gitmedi.
Ek hesap faizi az canım evet.
Bu ay zaten altın alamayacağım onu da tatile ayıracağız. Ama yetmeyecek gibi.
Tatil çift olunca masrafları da çifter çifter olacak diye tahmin ediyorum. Ne kadar apart veya villa tercih etsek de ilki için, harcamalar olacak. Kk var limiti de var ama nakit de bulundurayım diyorum.
Şimdilik ben iyisi ek hesap limitini yükseltelim o bir köşede beklesin altına zaten kıyamıyorum ..

Merhaba kızlar ..
canım dıger topıkte tam da onu yazmıstm bence hıc stres olma ben de dusunuyodum ay suraya gıtmesdk daha az tutar cevre ıllere gezme,pıknık vs vs dıye ama hepı topu 3ay bunlar oluyo ölçülü olmak kaydıyla tabi yazı keyıflı gecırmek lazm
zaten butun kıs eve tıkılıp kalıyoruz
ben yerınde olsam eksıdense altını bozardm

canım dıger topıkte tam da onu yazmıstm bence hıc stres olma ben de dusunuyodum ay suraya gıtmesdk daha az tutar cevre ıllere gezme,pıknık vs vs dıye ama hepı topu 3ay bunlar oluyo ölçülü olmak kaydıyla tabi yazı keyıflı gecırmek lazm
zaten butun kıs eve tıkılıp kalıyoruz
ben yerınde olsam eksıdense altını bozardm
Eşim de bu konuda altın bozmanın daha iyi bir fikir olduğunu söylüyor .
Eksiye girmek onu da rahatsız ediyor.
Altın bozmak da ben pek istemiyorum. .

Back
X