• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tayinciyiz demiştim .. haftaya uçağımız var malum dolabı boşaltmaya çalışıyorum yağ salça uçağa almıyorlar 1 kilo köytereyağım vardı kaynanam yapmıştı yine 1 kilo salçam ikisini de sattım 40 tl birikime gitti
canim nereden nereye gidiyorsuhuz tayinlee...

rabbim isteyenlere bebek nasio etsininsallah

bence de kızlar kışın çeşit üretmek çok zor iştahlar desen yerinde oluyor çok şükür :KK70:
o yüzden yazın canımız istemiyorken her şeyden yarım kilo fazla alıp bir pişirim kış için koyulabilir.
karamelli_turta karamelli_turta sana dur demek isterdim ama dün markete 280 yemeğe 60 tl harcamış biri olarak ha bir de kızımın park arkadaşlarına dondurma ısmarladık derken 400 tl kadar harcamış biri olarak pek yüzüm yok :KK70:
ben eskiyen eşyaları yeniliyorum bugünlerde ayrıca yeni ütü aldım 350 tl ama çok mutluyum çok memnunum :anneadayı::KK200:
Güle güle kullan ütünü canım ;)
Hava açılınca bizde kabak çiçeği gibi açıldık :))
Ekimden itibaren toparlamayı umuyorum canım

karamelli_turta karamelli_turta canım aynen valla biz istek ihtiyaç ne varsa alıyoruz sanırım bugünlerde. Tek kanmadığım şey indirimler. Deo filan indirimdeymiş ama ben deo kullanmıyorum parfüm kullanıyorum diye almadım kayınvalidem 4 tane almış :D ona da söylüyorum bilinçleniyor aslında ama o çok kullanıyor sanırım şaşırdım valla :))

karamelli_turta karamelli_turta canım aynen valla biz istek ihtiyaç ne varsa alıyoruz sanırım bugünlerde. Tek kanmadığım şey indirimler. Deo filan indirimdeymiş ama ben deo kullanmıyorum parfüm kullanıyorum diye almadım kayınvalidem 4 tane almış :KK70: ona da söylüyorum bilinçleniyor aslında ama o çok kullanıyor sanırım şaşırdım valla :))
Şekerim bu ara çok yakın gördüm sana kendimi :P
Almak iyi güzel de azalacağım Ekim gibi toparlarız inşallah ;)
Parfüm deme bana iki açılmamış yediğim var bir tane de kullandığım ama dün gratis kandırdı beni puccini donna aldım 100 tl idi fiyatı ama ne zamandır istiyordum zaten ;)
Uzun süre parfüm yok artık bana.
Deodorant olarak sadece koktukaltı kullanıyorum zaten .

karamelli_turta karamelli_turta canım aynen valla biz istek ihtiyaç ne varsa alıyoruz sanırım bugünlerde. Tek kanmadığım şey indirimler. Deo filan indirimdeymiş ama ben deo kullanmıyorum parfüm kullanıyorum diye almadım kayınvalidem 4 tane almış :KK70: ona da söylüyorum bilinçleniyor aslında ama o çok kullanıyor sanırım şaşırdım valla :))
bnde 5 6tane alıyorum canım epey gıdıyo cunku yaklasık 3 4tl ındırım oluyor bir tanesınde.

Şekerim bu ara çok yakın gördüm sana kendimi :p
Almak iyi güzel de azalacağım Ekim gibi toparlarız inşallah :KK66:
Parfüm deme bana iki açılmamış yediğim var bir tane de kullandığım ama dün gratis kandırdı beni puccini donna aldım 100 tl idi fiyatı ama ne zamandır istiyordum zaten :KK66:
Uzun süre parfüm yok artık bana.
Deodorant olarak sadece koktukaltı kullanıyorum zaten .
Ahahah topiğe tepki olarak varolduk sanki bugünlerde :)) toparlarız tabiki biz yuvalarımızın birikimci dişi kuşlarıyız ;) dün eşim bana baktı baktı çok emek veriyorsun herşeyin başka senin dedi çok şaşırdım ağladım valla farkında olduğunu bilmiyordum söyleyene kadar :eek:
3 yıl parfüm yok sana öyleyse :dondurma: bende 3 tane vardı birinin son damlaları artık diğer ikisi bitmeden almam yenisini :anneadayı:

Kızlar ben roller on, deo, parfüm indirimlerden ucer, beşer alıyorum hep.
Evde bı tane, çantada bı tane, şirkette bı tane, arabada bı tane falan derken epey kullanıyorum
Geçen yaz ben çok sıktim kendimi her yönden, bu sene iki yazlık yaşıyorum resmen
Sizin okullar açılsın, benim mesailer başlasın Ekim itibari ile havaların da soğumasıyla toplarız kendimizi
Bir kere yaptık bir daha yaparız :))

canım benim ay bebiş gelsin de ben razıyım onunla ilgilenirim güller gibi bakarım ben ona :KK60:
sadece mesela çocuğumda olsa o vakti temizlikle değil de çocukla geçirmek istiyorum
yani işten geleyim yatamasam bile onu alıp parka götüreyim evde oyunlar oynayayım
benim felsefem sürekli batan yerleri her gün her gün dip köşe temizlemeye gerek yok hayat çok kısa eşimle vakit geçiririm daha iyi mantığındayım. dua edin bana topikçe uleenn bebiş gelsin artık :işsiz::KK45:
Amin canım en yakın ve en hayırlı zamanda gelsin inşallah

Back
X