- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.001
gunaydin herkeseKızlar altın düşüşe geçti
evet nakit olsa alinirdi iyi olurdu sanki.
az miktar harcligim var al sat yapabilirim
mesai basladiginda bu seviye de olursa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin herkeseKızlar altın düşüşe geçti
Hiç kreş deneyimim olmadı ama önemli olan iyi olması hepsinde kamera var artık takip edebiliyirsun çocuk da isteyerek gidiyor zaten sevince ısınamazsa rahat etmezse gitmek istemezGünaydın kızlar! Bugün eşimle bir kaç kreş bakacağız aklımıza yatan olursa eylülde 28 aylıkken başlayacak kızım kreşe. Zaten şu anda evde terör estiriyor kreş belki iyi bile gelebilir diye düşünüyorum çok sıkılıyor evde. Dikkat etmem gereken bir şey var mı sizce? Ayrıca kurum kreşi mi iyidir yoksa özel kreş mi ne düşünüyorsunuz?
:::: )))Allah artırsınİlk defa kendi hesabımdan 1 gr bile olsa altın aldım kızlar :)
Çok heyecanlı bir şeymiş![]()
Ben elimde olanları 192 den bozdurdum şimdi düşmesini bekliyorum yine en sonki düşüşte 185 gördü yine o seviyelere düşerse alıcamgunaydin herkese
evet nakit olsa alinirdi iyi olurdu sanki.
az miktar harcligim var al sat yapabilirim
mesai basladiginda bu seviye de olursa
Ne guzel Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar ne zamandır bu topice yazamıyorum bebeğim doğdu birkaç sıkıntı ile uğraştık bu süreçte Hiç dışarı çıkamadım şu an 670 lira para biriktirdim Bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum çıksam parayı ATM dden yatırıp altın alacağım
Amin çok teşekkürlerNe guzel Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin
Bir sıkıntı yok inşallah canmkizlar uzun suredir goz dr gisecek oluyordum gittim hem de 2 tane goz dr muayene oldum 1 tanesinden memnun kalmadim baska bir yere gittim orasi cok iyi bir yer cts tekrar cagirdi 150 tl odedim kk ile mecburen
B Bugunneselibirgun
2 hafta once bir salgin vardi 2 gozumde iltihaplandi kuculdu bulanik gordu cok fena. onceden de bozuktu
rutin kontrol diyelim
saglik cok onemli
Geçmiş olsun canım benimkizlar uzun suredir goz dr gisecek oluyordum gittim hem de 2 tane goz dr muayene oldum 1 tanesinden memnun kalmadim baska bir yere gittim orasi cok iyi bir yer cts tekrar cagirdi 150 tl odedim kk ile mecburen