• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar gün düzenlemişler. Aylık 1000 ya da 500 den girebilirmişim ilk 4 ay doluymuş:KK8:
Bu kadar hareketli piyasada bu koşullarda güne girilmez ki. Hepsi bir ayı almış bir de:KK64:
Artık güne benim için gerek de yok. Bir terslik çıkmazsa her ay maaşımı yatırıma ayırmayı planlıyorum zaten.:KK73:

kızlar hafta sonu memlekete düğüne gidiyoruz eşimin dayısının kızı
bize altın takmıışlar
ama bizim şu anda altın alcak durumumuz yok pek
alırsak baya bi sıkmamız gerekicek dişimizi
daha 2 kızları var bekar
sizce napalım
dişimizi sıkıp alalımmı
yoksa 100 tl falanmı taksak diyoruz
çok arada kaldım
mahcup olmak istemiyorum :KK43:

Eger samimiyseniz ve ayrica kendide taktiysa sizinde en azindan gr takmaniz uygun olur
Ama degilseniz 100 lira uygundur ne adami batirir ne utandirir

Ztn piyasa cildirdi

altin ne hizla yukseliyor ben anlamadim

Alış satış arasında normal makas farki var. Altın saat 24'e kadar alınıp satılıyor hala. Döviz piyasası erken kapanıyor sadece kuveytte. Ben mi yanlış görüyorum. :))

Eklentiler

• Screenshot_20180801-223624.webp
    Screenshot_20180801-223624.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 74
O nasıl oluyor siz daha önce 201 e aldınız şimdi onu 186 ya bozuyor...193 gösteriyor da alışı merak ettim
Mesajı yazdığım saatte altın 201e çıktı. Normalde 199a bozması gerekirken 186ya bozuyordu. Bilerek aradaki farkı artırdılar. İnsanların yüksekten bozmasına engel oldular :işsiz:

Normalden böyle değil tabi. Sadece kritik durumlarda bankalar böyle üçkağıt yapıyor

Ben hiç 201den almadım altın. 193ten aldım en yüksek. Şimdi 195 olmuş. Kar etmişim yani

karamelli_turta karamelli_turta besin her türlüsü bana göre gereksiz, zorunlusu ise tamamen tuzak. Parani idtedigin yatırım aracıyla değerlendirme bile yok.Her kesimden insan çalışıyor kim nereden takip edip alacak onu.
Bizim işveren bir sorun olur başımız ağrır diye yapmayalım diyor, ama ben araştırdım herşeyi planladım. Yarın hesap yapıp ödeyeceğim maaşları cumaya, kimseyi mağdur etmeyeceğim.
Estella- Estella- bese girdikten iki ay içerisinde cayma hakkını kullanıp paranı iki gün içerisinde iade alabiliyorsun, sadece SMS yeterli ama sen Ocak diyorsun.
Hangi bes şirketi ise çağrı merkezi numarasını bul, müşteri hizmetlerini arayarak paranı istediğini söyle.
Terk/ayrılma dilekçesi diye birşey var onu doldurup gönderiyorsun bir ay içerisinde parani iade ediyorlar.
Teşekkür ederim bilgiler için. Bir şansımı denerim bakalım çıkabilecek miyim zorunludan

Mesajı yazdığım saatte altın 201e çıktı. Normalde 199a bozması gerekirken 186ya bozuyordu. Bilerek aradaki farkı artırdılar. İnsanların yüksekten bozmasına engel oldular :işsiz:

Normalden böyle değil tabi. Sadece kritik durumlarda bankalar böyle üçkağıt yapıyor

Ben hiç 201den almadım altın. 193ten aldım en yüksek. Şimdi 195 olmuş. Kar etmişim yani
Himmm e tabi bankalardan kurnazı yok

Allah allah hiç denk gelmedim ama banka değil mi iste. Yaparlar. :)) Sonra eskiye dönmüşler demek ki.

Kadinlar bu hafta esim bana 200 lira verdi alisveris icin hemde evde her sey var. O kadar anlamazki ben hayatim ev tam takir kuru bakir yemeklgim yok diyince hemen verdi :D bende gittim gram aldim 195e. Esim seneye araba almayi dusunuyor. 22ayar gramim var bir tane. Bu da 24 ayar gram. Her ay boyle alicam. En sonunda esim arabayi alacakken cikaricam altinlari surpriz yapicam ona. Gizlj birikim yaptim diye kzmaz bana cunku ben demistim ona hayatim ben harcliklarimi degerlendiricem diye tamam dedi. Daha da sormadi.

Çok şükür...cuma 16 olsun diye dua ediyom :KK70: işimde rahat ama :KK66: bu ay birikim olmayabilir..kurban :KK24: allah kabul eylesin :21: kurbandan daha 9 gün tatili bekliyom :KK72:
Dilekcim kurban söz konusu iken ekside olmamak da güzel bence. Biz her kurbanda yorganimizi ayagimiza gore uzatmadigimizdan sarsılırdık.
Şimdiden iyi tatiller.

Kızlar resmi kurumlarda ki işleri halledeceğim öğlene kadar dışarısı çok aşırı sıcak bir de park yeri yok, sinir olmuş durumdayım
Altın döviz yine hareketli çok hareketli, USD alış fiyatı bile 5 i geçmiş enparada
Benim bu ay birikimim olmayacak, mesailerle birşeyler alabilirsem o sadece

Back
X