• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet canım kuveytturk dovız hesabım var
altını ıse fiziki bırıktırıyorum kıralık kasamız var dugun takıları da orda duruyor
zaten 3 4aydır altın alamadm
Benim kasa işi de hâlâ askıda :(
Hiç memnun değilim aslında bu durumdan.
Evime en yakın sadece ziraat var ,onun da sadece büyük boyda boşu varmış..
İyi oldu hatırladım yarın bir sorayım yine.

Benim kasa işi de hâlâ askıda :KK43:
Hiç memnun değilim aslında bu durumdan.
Evime en yakın sadece ziraat var ,onun da sadece büyük boyda boşu varmış..
İyi oldu hatırladım yarın bir sorayım yine.
vakıfa bı sorsana canım onda yuzde 30mu ne ındırım vardı gecen ay
biz zıraat kucuk kasa kullanıyoruz kocaman bıle o da
300tlydı sanırım 2ay oldu yenıleyeli

Hayırlı geceler hanımlar
Bugun esimden 100 Tl alıp carsıya cıktıp ellısını harcayıp ellısını cebıme ındırdım :D temmuz bırıkımle tam bır gram altın param oldu .. o paracıkları harcamadan hemen altın almalıyım malum bayram oncesı cok sıkışık oluyoruz tabı işlerı de yok esımın

Kuveytte döviz alim satimlarinda alt limit var mı diye denedim şimdi. Yokmuş. :)) 1 liralık euro aldım. 0.17 euro geldi. :D (5.88'den) Euro ve dolarda da makas fark i açık değil hâlâ. Sevindim. :))))

Yarın bütün bankaları arastiracagim alt limit olmayan ve işlem saatlerinde makas aralığına bakıp bir hesap daha acabilirim
canim bir de hesap isletim ucreti olmasin
bende eylul ayi gibi acsam diyorum ama aklima su takuliyor.
su an bir miktar altin hesabim var baska bankaya gecersem onlari bozup mu transfer edecegim

canim bir de hesap isletim ucreti olmasin
bende eylul ayi gibi acsam diyorum ama aklima su takuliyor.
su an bir miktar altin hesabim var baska bankaya gecersem onlari bozup mu transfer edecegim
İşlem ücreti de olmamalı buna da bakarım.
Bazı bankalarda altın transferi var diye duydum ama hiç yapmadım araştırırim bunu da

Back
X