• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiye kadar dövize yatırım hiç yapmadım, biriktirmedim .
Ama ufak ufak almak istiyorum ,2019 tatilleri için biri yurtiçi biri yurtdışı olsun istiyoruz :) euro ve leva olarak biriktirebilirim inş :)

Altına yatırım bence sağlam yatırım ,boş değil. Çünkü altın kademeli olarak hep yükseldi hâlâ yükseliyor.
Bir taraftan ekimden itibaren altın biriktirmeye devam etmeyi düşünüyorum .
Kumbaradan çıkanlarla falan sorun olmaz canım. Baktım millet 3-5 bin dolarla al sat yapıyorlar. Onu yapmak için de daha fazla bilgi tecrübe gerek. Tum paralari dovize yatirmayayim dedim. Dedigin gibi alton odakli daha iyi. :)

Harika :))
Sen zaten aylık birikimi düzene koymuşsun canım.
Haha evet canim cok az miktarla gecinebiliyorum. :))) Aslinda zorlamiyorum kendimi. Borç harç olduğu için 500 alıyordum. Dediğim gibi 350ye yakınını biriktirmişim. Esime diyorum ben 4 bin alsam 3 binini biriktiririm. :D Gülüyor . Ama gercekten o potansiyel var bende. Para bereketli galiba tatile gidemedik gerçi ama sürekli cikariz dolaşırız dışarda yeriz. Bi ihtiyacım olmuyor pek. Gerçekten başl adı mi devamı geliyor. :)

"Her çok azdan olur" birikimin temel taşı bu. Biryerden başlayınca devamı geliyor
morceket morceket bereketli olsun birikimin.
Ev alırken tüm birikimi bozduk iyi bir amaç için bile bozmuş olsak kenarda hicbirsey kalmamış olması beni çok tedirgin etmişti.
Ufak ufak birşeyler yapmaya yine başladım. Az da olsa kenarda birşey olması insanı gerçekten daha özgür ve güvende hissettiriyor.
Ben de kumbaralari tatil icin yaptum,dolar yapıp seneye yurtdışı tatili istiyorum karamelli_turta karamelli_turta , ülkemizdekinden daha uyguna tatil yapıyoruz ve bir memleket görmüş oluruz :)

Bu hafta çok yogundu, bugün maaşları haledince çalışanlar çok mutlu oldu, beni gören herkes ayrı ayri teşekkür etti:) ayyy kıyamam sizlere ponciklerim ben bir akşam da sizler için mesai yapmışım çok mu dedim:)
Bayram tatiline girene kadar işlerim daha da yoğunlaşarak devam edecek. Umarım bir sorun yaşamadan altından kalkarım.
Eve gelince temizlik yaptım, bulaşık makinası calistirdim, şimdide bir posta çamaşır yıkanıyor. Ütü yine dağ gibi oldu. Haftasonu bir ara el atmak lazım.
Eve gelmeden biraz market gezip piyasa araştırması yaptım:) evde eksik çok, kk ödeyip sağlam bir alışveriş yapmak şart.

"Her çok azdan olur" birikimin temel taşı bu. Biryerden başlayınca devamı geliyor
morceket morceket bereketli olsun birikimin.
Ev alırken tüm birikimi bozduk iyi bir amaç için bile bozmuş olsak kenarda hicbirsey kalmamış olması beni çok tedirgin etmişti.
Ufak ufak birşeyler yapmaya yine başladım. Az da olsa kenarda birşey olması insanı gerçekten daha özgür ve güvende hissettiriyor.
Ben de kumbaralari tatil icin yaptum,dolar yapıp seneye yurtdışı tatili istiyorum karamelli_turta karamelli_turta , ülkemizdekinden daha uyguna tatil yapıyoruz ve bir memleket görmüş oluruz :)
Canım sen birikimlerini çok güzel bir amaç için değerlendirdin :)
İnş hepimize nasip olsun ...

Canım sen birikimlerini çok güzel bir amaç için değerlendirdin :)
İnş hepimize nasip olsun ...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Çok şükür istediğim birşey için bozdum ama varlıkları ayrı bir huzur kaynağı onu demek istedim :)

Altin kızlar :KK76: kredi kartı komple kapattım En Büyük TÜRKİYE birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim :işsiz: iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum o_O tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar..:KK17: buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme :KK47: pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir :mad::mad::mad:

merhaba kizlar annemdeydim.evime geldim hemen ortalik toparlama duş alma ve ardindan camasir yikama islemi...
bitsin asacagim

eşim le gayet sakin ve usluplu konuştum
1 hafta sonra onun kk kapatip tek kk kullanacagiz

tum odemeleri ayarlayip eylul ayi itibariyle birikime hiz vereceğiz agustos ortasi gibi kisa bir tatil yapacagiz birlikte.. Tatile cikmadan ekaikleri listeleyip almayi planliyorum

tatil donusu ev boş oluyor ve her geen gun fiyatlar artiyor

gunaydın kızlarr
9,5gıbı cıktık yola
bugun iznimin ilk günü 27agustosa kadar izinliyim:KK68:
bir gece ankarada kalıcaz ınsAllah yarın ordan pamukkaleyi gezip marmarıse otelimize insAllah:KK31:
ankarada calıstıgım kurumun konuk evi var çok cok uygun ve yeni bina orda kalıcaz ınsAllah sadece konaklama 60tl ve de kızılayda:KK71:

Altin kızlar :KK76: kredi kartı komple kapattım En Büyük TÜRKİYE birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim :işsiz: iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum o_O tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar..:KK17: buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme :KK47: pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir :mad::mad::mad:
Çok iyi yapmışsın bence
paranın bereketini görmeye başlarsın bundan sonra benimde hedefim kk kapatmak

Çok iyi yapmışsın bence
paranın bereketini görmeye başlarsın bundan sonra benimde hedefim kk kapatmak
cogu kişi kk nin bereketi kacirdigini düşünüyor dun aksam esim kabul etti bu at hesap kesimden sonra kk kapatacağız 1 tane evde birakacagiz

Back
X