• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve maliye bakani(???????) Yarin yeni ekonomi planlarini aciklayacakmis. Yarina kadar bekliyim bari. Gram almak cok istiyordum.

Al sat yapmak, para 2 bin lira da artsa satmak mantıklı gelmiyor bana. Kaldı ki nerdeyse o kadar kârım olmus gibi gorunuyor şu an. Ama degil. :) Soyle ki; mesele geçen ay bilezik aldım ben. 4 tane tam altınımi verdim kuyumcuya. 30 gram alacaktık. Kuyumcu tam altinin tanesini 1200 liradan almıştı. 4 tanesi 4800 lira etti. Yetmedi. Uzerine 450 lira daha verdik. Bileziği toplam 5250 liraya aldik....

Şimdi elimde 4 tane tam altın olsa tanesini kuyumcu 1380 liradan aliyor benden. Fiyatlar yukseldi. Bu da 5520 lira ediyor. E bileziğin gramı 200 lira oldu. Yine ayni 30 gram alacagim diyelim. 6 bine tamamlamak için 480 lira gerek. E Geçende de ustune 450 vermiştim zaten.. Bi fark yok.

Diyeceğim o ki; kâr edip satmak bu yüzden mantıksız. Bana göre ortada kâr yok. Elimizdekinin DEĞERİ O diye düşünüyorum. Şimdi elimdekileri satsam bi daha eski fiyatına asla alamam. Zarar ederim. :) Bir seyi 2 bin liradan satip AYNI MİKTARI 1800den falan alabilirseniz 200 lira kar edersiniz ancak. Yoksa 2 bin lira kâr ettim diye birşey yok. :)

Son düzenleme:
Kızlar fiziki altın var elimde bu kadar yükselmişken bozdurayım mı kararsız kaldım sürekli böyle gitmez ama nerede müdehale edecekler belli değil

Back
X