• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar...

Piyasa hiç iç açıcı değil, acilen müdahale edilsin :( çünkü olan zengine değil sade vatandaşa olacak.

Birikim candır, hepimizin tercihleri farklı olsa da amaç aynı :KK19:

Bende biraz garanticiyim alıp tekrar satmaya zamanım yok takip edecek..tecrübem de yok ,sabırlı da değilim sanki ;)
tercihim fiziki altın çünkü zaten 3 yıldır birikime başladım hiç zarar ettirdiğini de görmedim tamamen kişisel tercihim..
Mesela biriniz demişti ;euro en çok kar getiren olmuş aslında .

Günaydın kızlar...

Piyasa hiç iç açıcı değil, acilen müdahale edilsin :KK43: çünkü olan zengine değil sade vatandaşa olacak.

Birikim candır, hepimizin tercihleri farklı olsa da amaç aynı :KK19:

Bende biraz garanticiyim alıp tekrar satmaya zamanım yok takip edecek..tecrübem de yok ,sabırlı da değilim sanki :KK66:
tercihim fiziki altın çünkü zaten 3 yıldır birikime başladım hiç zarar ettirdiğini de görmedim tamamen kişisel tercihim..
Mesela biriniz demişti ;euro en çok kar getiren olmuş aslında .
Zengine tabiki birsey olmaz. Adamlar milyon dolarlar kazandi bu son gunlerdeki dalgalanmada.
Birsey olsa biner luks yatina gider istedigi ülkeye.

lindalinda lindalinda
bak euro yükselişte sakin ol
ben tl ye gectim hislerimle hareket ediyorum dusecek diye bekliyorum 202 den 184 e dustugu zamanlar aklima geliyor :KK54: tatmin eden bi alış yeri olursa alirim olmazsa atarim vadeye:KK200:
canım günaydın neler olmuş böyle bi gecede ?
yok sakinim de altına yatırsaydım sanki daha fazla kar edecektim

Günaydınlar
Birikime koyduğumuz 1 ay kadar önce yaptığımız 3 atamız vardı. Eşim lazım dedi birini bozalım lazım olursa ötekileri de veririm dedim. Dinletemedim. Evvelsi gün 1340 dan bozdu. Beklediği para vardı o da gelince boşa bozmuş oldu artı 180 tl kadar bir günde zarar ettik. Neden eşimden habersiz biriktirdiğimi anlıyor musunuz şimdi bunun gibi pek çok şey yasıyorum maalesef.
Turtacïm gibi altınları alıp kenara koyuyor dokunmuyorum.
Kimbilir ne kadar karım oldu. Keşke kriz olmasaydı tabii ki ama :KK43::KK43::KK43:

11.5 altınım 30 dolarcigim var şimdilik. Birseye peşinat olur acil birşey gerekir...

Günaydınlar
Birikime koyduğumuz 1 ay kadar önce yaptığımız 3 atamız vardı. Eşim lazım dedi birini bozalım lazım olursa ötekileri de veririm dedim. Dinletemedim. Evvelsi gün 1340 dan bozdu. Beklediği para vardı o da gelince boşa bozmuş oldu artı 180 tl kadar bir günde zarar ettik. Neden eşimden habersiz biriktirdiğimi anlıyor musunuz şimdi bunun gibi pek çok şey yasıyorum maalesef.
Turtacïm gibi altınları alıp kenara koyuyor dokunmuyorum.
Kimbilir ne kadar karım oldu. Keşke kriz olmasaydı tabii ki ama :KK43::KK43::KK43:

11.5 altınım 30 dolarcigim var şimdilik. Birseye peşinat olur acil birşey gerekir...
Günaydın canım.
Eşlerin bazıları böyle işte.
O yüzden o tercih etmese de ben birikim yapmayı tercih ediyorum canım.
Gerektiğinde kadının gizli birikim yapması gerekiyor maalesef yapacak birşey yok ..
Çok ciddi bir durum bu bencede .
Sen yinede almaya devam et derim..

Günaydın canım.
Eşlerin bazıları böyle işte.
O yüzden o tercih etmese de ben birikim yapmayı tercih ediyorum canım.
Gerektiğinde kadının gizli birikim yapması gerekiyor maalesef yapacak birşey yok ..
Çok ciddi bir durum bu bencede .
Sen yinede almaya devam et derim..
Aynen devam edeceğim. Dün zararımızı hesaplayıp söylediğimde susacakmışım morali bozuluyormuş. Dedim ki moralini bozmak için değil bir daha aynı hatayı yapmayalım diye söylüyorum. Ancak huylu huyundan vazgeçmez gibi geliyor.
En azından beni dinleme eğilimi artar.

Kizlar bisey soracagim maasimin bir kismini cekmemistim tl.den mutlaka cikmak istiyorum ama kucuk bebegim de var evden cikacak durumda degilim
Online bankaciliktan doviz alimi yapsam, doviz bürosuna gitmekle ne fark olur arasinda? Daha once hic online islem yapmadim fatura vs odemek dışında

Back
X