- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.841
evet canım amin inşallahDua edelim canım elimizden bu gelir...
Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım amin inşallahDua edelim canım elimizden bu gelir...
Allah yardımcımız olsun
Büyülenmişiz sanki.Bankada makas farkı 12 lira, dolar euro 40 kurus
İnşaallah 15 inde maaş alabiliriz
Durum çok kötü, batıyoruz kimse farkında değil
Geneli boyle malesef gunluk dusunuyorlar sanki yasamayiKayinvalidem bana bileziklerin her birini 3500den almisti simdi 4598. Esimle mecbur borclar icin ceyrek bozup kapatmistik. Ben ona dedim nakit verelim ceyrekler uzun vadede kazandirir birinin dugunu olur takariz yok gitti bozdu. Yarim altinlarida bozacakti aldim vermedim cok tartistik hayir dedim yarimlari bozamassin. Kardesimin gorumcemin dugunu olur bilezik yapariz. El koydum yarimlara. Iyiki el koymusum. Simdi uyandirip ya bak artik beni dinleyeceksin demeyi o kadar istiyorum ki. Yarimlari iyiki bozdurmamisiz. Benimki cok anlamiyor maalesef. Ama artik beni dinlemek zorunda kusura bakmasin.
merhaba canım, iyiyim ço şükür.. doğum için 15 eylüle tarih verdi doktor. ben de hala çalışıyorum:)zelalke canim nasilsin ne kadar kaldi doguma

Allah sonumuzu hayr etsin inşallah .Sene sonu heralde gram 225 olur dedik üstünden 12 saat geçti 230 oldu. Ne olacak böyle...![]()

Ben de boyle düşünüyorum hep ya. 200den 240a cikiyo sonra 10 lira düşse de alsak diyoruz. Tam 3 gun once 204den aldim pahali dendi. Oldu sana 235 lira. Bu ayki alacagimi aldim zaten daha alacak param yok, oteki aya ne olur Allah Kerim...Kizlar ben bir miktar tl ile altin almaya karar verdim Evet bu hizla yukselip durmayacak belli mutlaka bir yerden dusecek ama 400 ü gordukten sonra 390a düşse kac yazar diye dusunuyorum ciktigi hizla dusmeyecegi kesin bence
Saat 3 bucuktaki aciklamayi bekliyorum sözde saat 10 da idi ertelendi
Evet 14.30Iki bucuk degil mi? Ben de bekliyorum bakalim