- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.881
Aynen canim valla sinirden çıldırıyorum. Facede bir hocam bir şey paylaşmış dolar cikiyo diye sevinen şerefsizdir birlik olalım vs. Hocanın biri de mantıklı bir yorum yapmıştı beğendim. Gönderiyi paylaşan hoca adımı etiketlemiş. Sen benden çok devleti savunurdun noldu diye göz kırpıyor aklınca bana. Ben körü körüne birseyi savunamam kusura bakmayın dedim. Siz benim vatan sevgimi sorgulayamazsınız. Başkaları da gelmiş bana begensen de beğenmesen de cumhurbaşkanına saygı duyacaksın diyor. Kahkaha attım. Ben çoğunluk seçtiyse saygı duyuyorum zaten. Ama dolar 20 lira da olsa yaşasın bilmem kim diyenler sizin kafanızdaki insanlar dedim. Doğruyu konuşunca atarlaniyorsunuz hemen dedim. Valla tayyip erdoğan değil de herhangi biri secimi kazansaydı, bugün olanlara birlik olalım demeyecektiniz, kara leke olarak tarihe gecirecektiniz dedim. Demeyecekseniz gidip adimi degistiririm dedim. Yukarıda Allah var, inanıyor musunuz bilemem ama attığınız iftiralar ne olacak vs diyince herşeyi sildiler. :))) Valla böyle bir sey olamaz. Çoğu kişiyi takipten çıkardım. Gözler kör olmuş. Bir sey diyince hemen cumhurbaskanini indiremezsiniz diyorlar. Oyle birsey dedim sanki.Bugun once erdoganin sonra da bu damadin konusmalari yillar sonra kara mizah olarak anilacak bu ulkede..