• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kızlar, ben mesaideyim bu akşam.
piyasalar sürekli bir değişkenlik halinde, anlık düşüşler olsa da hep yukarı yönlü izliyor
bankalarda alım-satım makası bu değişkenlikten dolayı çok fazla
birçok banka mobil ve internet şubelerine günlük al-sat işlem limiti koymuş

faizler de uçmuş durumda, en uygun konut kredisi ziraat bank 100.000 TL'ye kadar 1,67,
100.000 TL'den fazlası için 1,88 oran açıklanmış.
resmen şokkkk
Oha artık valla biz 2016 aralıkta ziraat bankasından 36 ay vadeli 70 bin çektik 10 bin faiz koydu . Elimizde 100 bin tl miz vardı 175 bin tl ye evimizi almıştık . Eşime diyorum ki hayatta yaptığın en doğru şey benimle evlenmek ve evimizi almak olmuş diyorum:KK48: şimdi hayatta alınmazmış

faizler de uçmuş durumda, en uygun konut kredisi ziraat bank 100.000 TL'ye kadar 1,67,
100.000 TL'den fazlası için 1,88 oran açıklanmış.
resmen şokkkk

Secimden once kisa bir sureligine 0.99a dusmustu keske o zaman alsaymisiz diyorum ama kismet degilmis bundan sonra da bi 10 sene kismet olmaz artik bu ekonomik gidisatla..

Gunaydiiinnn
Kantinimizden biraz alışveriş yaptım. Nohut mercimek bulgur makarna bul mk. Deterjanı renkliler için sıvı deterjan ıslak mendil wc kağıt soda kahve aldim bolca.

Bir haftaya herşey zamlanir dedi kantinci.
Şeker de alacaktım taşıyamam diye almadım. Onları yerleştirdim şimdi biraz dinleneyim

Kizlar kuyumcuya gidip altin bozduran var mi su son gunlerde? Fiyatlari sabitleyip ceyrek altini 350den aliyorlarmis Halbuki suan 400den falan almalari gerek Tamam dalgalanmadan dolayi zarar etmemek icin yapmislar ama dolar belki 6.5 civarinda sabitlenecek ve ceyrek altin da 400den asagi dusmeyecek Bu fiyat sabitleme ne kadar surer acaba

Kizlar kuyumcuya gidip altin bozduran var mi su son gunlerde? Fiyatlari sabitleyip ceyrek altini 350den aliyorlarmis Halbuki suan 400den falan almalari gerek Tamam dalgalanmadan dolayi zarar etmemek icin yapmislar ama dolar belki 6.5 civarinda sabitlenecek ve ceyrek altin da 400den asagi dusmeyecek Bu fiyat sabitleme ne kadar surer acaba
dolar zaten 6.5 tl şuan... grram 251-253 arası gidiyo çeyrek 389 civarı... dün bir çeyrek aldım ve iki yüzük bozdum dün çeyrek 420 idi. iki yüzük bozdum onlara da 380 tl aldım.

Merhaba kızlar, tatilden şimdi döndük, çok güzel dinlenmiştim ama yol beni yine yordu:confused: Tatil için öneri isteyen arkadaşlara rotamızı yazayım. Ankara'dan çıkıp önce Salda Gölü'ne gittik, turkuaz suları ile gerçekten cennet gibi bir yer, orada bir kaç foto çekip Fethiye'ye geçtik. Fethiye'de eşimin teyzesi var, 2 gün onlarda kaldık, ordayken Kelebekler Vadisi'ne tepeden baktık, sonra kamp alanı olan bir plajda denize girdik ama plajım adını unuttum. İlginç bir yerdi, kamp çadırları kiralanıyormuş, içinde fırın, buzdolabı falan vardı. 2 günden sonra Marmaris'e gittik. Green nature diamond diye bir otelde 5 gece kaldık, her şey dahildi. Otel, deniz ve yemekler güzeldi ama çok çok kalabalıktı bir de geceliği 1000 liraya geliyordu. Neyse ordan da Datça Palamutbükü'ne gittik, Mavi Beyaz butik otelde 3 gece kaldık, orası oda kahvaltı idi, ama günlük harcadığımız 3 gece dışarıda balık yememize rağmen diğer otel kadar olmadı. Palamutbükü'nün denizi muhteşemmiş, yüzerken denizde gölgemi görebiliyordum, düşünün:KK68: küçük bir sahil kasabası, öyle ruslar falan henüz keşfetmediği için sakin ve huzurluydu da.
Şimdi de çamaşır makinesi ağzını açmış, 2 valizi bekliyor.:KK51:

Merhaba kızlar, tatilden şimdi döndük, çok güzel dinlenmiştim ama yol beni yine yordu:confused: Tatil için öneri isteyen arkadaşlara rotamızı yazayım. Ankara'dan çıkıp önce Salda Gölü'ne gittik, turkuaz suları ile gerçekten cennet gibi bir yer, orada bir kaç foto çekip Fethiye'ye geçtik. Fethiye'de eşimin teyzesi var, 2 gün onlarda kaldık, ordayken Kelebekler Vadisi'ne tepeden baktık, sonra kamp alanı olan bir plajda denize girdik ama plajım adını unuttum. İlginç bir yerdi, kamp çadırları kiralanıyormuş, içinde fırın, buzdolabı falan vardı. 2 günden sonra Marmaris'e gittik. Green nature diamond diye bir otelde 5 gece kaldık, her şey dahildi. Otel, deniz ve yemekler güzeldi ama çok çok kalabalıktı bir de geceliği 1000 liraya geliyordu. Neyse ordan da Datça Palamutbükü'ne gittik, Mavi Beyaz butik otelde 3 gece kaldık, orası oda kahvaltı idi, ama günlük harcadığımız 3 gece dışarıda balık yememize rağmen diğer otel kadar olmadı. Palamutbükü'nün denizi muhteşemmiş, yüzerken denizde gölgemi görebiliyordum, düşünün:KK68: küçük bir sahil kasabası, öyle ruslar falan henüz keşfetmediği için sakin ve huzurluydu da.
aaa belki aynı zamanda aynı sahıllerdeydık ya
bız de cumartesi döndük rota ankara-pamukkale-marmaris-datca-fethiye-kaş tı
green nature ck yakındı bıze örsmaristi bızımkı de gozune takıldıysa oda kahvaltı seklınde almıstk palamutbüküne biz de bayıldık
datcada nefis bi yemek yedik ah keske orda olsak sımdı

aaa belki aynı zamanda aynı sahıllerdeydık ya
bız de cumartesi döndük rota ankara-pamukkale-marmaris-datca-fethiye-kaş tı
green nature ck yakındı bıze örsmaristi bızımkı de gozune takıldıysa oda kahvaltı seklınde almıstk palamutbüküne biz de bayıldık
datcada nefis bi yemek yedik ah keske orda olsak sımdı
Tatil bitti mi :(
Hiç bitmese iyi... .
Biz izmit Sakarya ankara istikameti ile başlayacağız bayramın sonunda.
Bende rota önerisi alabilirim :)

Salda golünü cok merak ediyorum ben ilk firsatt gormek istiyorum :)

Back
X